reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam ja tylko na chwilkę bo za godzinke przyjeżdża koleżanka z rówieśnikiem Jaśka starszym o 3 dni:) poznałyśmy się w szpitalu
Chciałam tylko zapytać GDZIE JEST Lencja???? Jolanta WRACAJ!!!:) Mam nadzije że wsio ok!!!!!

reklama
Witam się i ja.

Za oknem brzydko....
Ola znowu mi strasznie kaszle. Wróciłam do antybiotyku. Masakra!!!
Jaśiek spał do 9:30!!! Wyspałam się jak nigdy :)

Wczorajszym i dzisiejszym jubilatom sto latek!!!!!!!!!!!!!!

Zyraffka
- trzymamy, trzymamy :)

Witajcie,

kajdusia - przepiękne zdjęcie maluszków!:)

Kasiek fajnie że mały już zaczyna sam chodzić;) U nas mała musi mieć dwie ręce podane, bo inaczej się boi;-) Tylko sama idzie za chodzikiem, jak uda mi się jakieś zdjęcie zrobić to wrzucę;-) Co do ubierania, to sądzę że większość tak ma, przecież nasze mauchy teraz czasu nie mają na takie pierdoły:-D

sylwusiak mój bratanek też ma taką duża szparę ma 8 lat, i śmiejemy się że syn Karolaka:tak::tak:

Lena ale fajnie:-) Karaoke coś fajnego:tak::tak:

A pogoda jakaś tragedia:-:)-( Śnieg pada:szok::szok::szok:
A mała już świra dostaje w domu, nie wie co ma ze sobą zrobić...
DSC03128.jpg

a martwiłam się też o szparę między jedynkami, bo mój mąż właśnie taką ma :) hihi
I dokładnie jak wasze maluszki ubieranie pieluchy to prawdziwa wojna ;l)

ojej, zdec, myslalam ze ci Natalka tapete ze scian z nudow zrywa:-D
jaka duza panna

Gosiagro a jak siostra? chyba juz niedlugo final?
Kajdusiu fajnych masz urwisow i bardzo do siebie podobni
Kasiek u nas problemem jest to ze jak tylko sciagne Jaskowi pieluche to on juz wedruje raczkami do siusiaka, najgorsze jak musze go z kupy przebrac a on mi tymi rekami chce chwytac, naprawde trzeba miec niezly refleks zeby nie upackal sie, zabawki nie pomagaja, moze jeszcze tylko moj zegarek
Milka super sie czyta o milosci rodzenstwa, mam nadzieje ze miedzy moimi bedzie podobnie,

Witam ja tylko na chwilkę bo za godzinke przyjeżdża koleżanka z rówieśnikiem Jaśka starszym o 3 dni:) poznałyśmy się w szpitalu

miłego spotkania:-), chłopaki pewnie będą wojażyc:-D, aa i zapomniałam pogratulować Jasiowi chodzenia:-)

dzisiaj idę na imieniny to wypiję sobie drineczka i nie będzie mnie kusiło zeby dać Łukaszowi cyca:)

dobry patent:-):-)

Ola znowu mi strasznie kaszle. Wróciłam do antybiotyku. Masakra!!!

:-:)-( dużo zdrówka dla niej!

A mała już świra dostaje w domu, nie wie co ma ze sobą zrobić...
Zobacz załącznik 350972

ale słodkie ma rumieńce:-):-) jak wczoraj impreza się udała:-)

Gosiagro a jak siostra? chyba juz niedlugo final?

a dziękuje dobrze:-) jeszcze torchę jej zostało to dopiero 27 tydzień, ale już przezywa że na roczek Majusi będzie wielorybkiem:-D:-D i się w kadrze mieścić nie będzie:) a jest chrzestną

reklama
u nas chlodek tylko 18 stopni :(

nie bluźnij kobieto :-D:-D:-D

Gosiagro-na razie Dukan moim przyjacielem :tak: Najważniejsze, że nie trzeba być głodnym. Ale pewnie za dzień, dwa będę mieć kryzys, bo ja raczej mięsożerna nie jestem... Ale wizualizacja mnie szczupłej i pięknej (bo to przecież idzie w parze :-D) motywuje mnie bardzo :tak: Dzięki za przepisy, skorzystam na pewno! A zdjęcie zimmmy okrrropne :baffled::baffled:a kysz a kysz
lena- śmiałaś się z innych na tym karaoke, czy z siebie też miałaś okazję????? :-)
koriander- my wczoraj mieliśmy akurat grilla, więc do jogurtu, wcisnęłam cytrynkę, doprawiłam przyprawami i chwilę potrzymałam w tym pałeczki. I na grill. Wyszły pyszne!
żyrafka- gratki! tak trzymajcie dalej!
emalia- dużo zdrówka dla Oli!
Zdec- fajniusia Natalka, poproszę o więcej zdjęć. A pogody współczuję, u nas przynajmniej jest sucho....
Klementinka-podobni mówisz? Kurcze, a mi się wydaje, ze zupełnie nie... Ciekawe jak będzie u Ciebie, a jak się w ogóle czujesz Kochana?
Perfecta- miłego spotkania!

Idę uśpić gada:-)

Do góry