reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam ja tylko na chwilkę bo za godzinke przyjeżdża koleżanka z rówieśnikiem Jaśka starszym o 3 dni:) poznałyśmy się w szpitalu
Chciałam tylko zapytać GDZIE JEST Lencja???? Jolanta WRACAJ!!!:) Mam nadzije że wsio ok!!!!!

reklama
Witam się i ja.

Za oknem brzydko....
Ola znowu mi strasznie kaszle. Wróciłam do antybiotyku. Masakra!!!
Jaśiek spał do 9:30!!! Wyspałam się jak nigdy :)

Wczorajszym i dzisiejszym jubilatom sto latek!!!!!!!!!!!!!!

Zyraffka
- trzymamy, trzymamy :)

Witajcie,

kajdusia - przepiękne zdjęcie maluszków!:)

Kasiek fajnie że mały już zaczyna sam chodzić;) U nas mała musi mieć dwie ręce podane, bo inaczej się boi;-) Tylko sama idzie za chodzikiem, jak uda mi się jakieś zdjęcie zrobić to wrzucę;-) Co do ubierania, to sądzę że większość tak ma, przecież nasze mauchy teraz czasu nie mają na takie pierdoły:-D

sylwusiak mój bratanek też ma taką duża szparę ma 8 lat, i śmiejemy się że syn Karolaka:tak::tak:

Lena ale fajnie:-) Karaoke coś fajnego:tak::tak:

A pogoda jakaś tragedia:-:)-( Śnieg pada:szok::szok::szok:
A mała już świra dostaje w domu, nie wie co ma ze sobą zrobić...
DSC03128.jpg

a martwiłam się też o szparę między jedynkami, bo mój mąż właśnie taką ma :) hihi
I dokładnie jak wasze maluszki ubieranie pieluchy to prawdziwa wojna ;l)

ojej, zdec, myslalam ze ci Natalka tapete ze scian z nudow zrywa:-D
jaka duza panna

Gosiagro a jak siostra? chyba juz niedlugo final?
Kajdusiu fajnych masz urwisow i bardzo do siebie podobni
Kasiek u nas problemem jest to ze jak tylko sciagne Jaskowi pieluche to on juz wedruje raczkami do siusiaka, najgorsze jak musze go z kupy przebrac a on mi tymi rekami chce chwytac, naprawde trzeba miec niezly refleks zeby nie upackal sie, zabawki nie pomagaja, moze jeszcze tylko moj zegarek
Milka super sie czyta o milosci rodzenstwa, mam nadzieje ze miedzy moimi bedzie podobnie,

Witam ja tylko na chwilkę bo za godzinke przyjeżdża koleżanka z rówieśnikiem Jaśka starszym o 3 dni:) poznałyśmy się w szpitalu

miłego spotkania:-), chłopaki pewnie będą wojażyc:-D, aa i zapomniałam pogratulować Jasiowi chodzenia:-)

dzisiaj idę na imieniny to wypiję sobie drineczka i nie będzie mnie kusiło zeby dać Łukaszowi cyca:)

dobry patent:-):-)

Ola znowu mi strasznie kaszle. Wróciłam do antybiotyku. Masakra!!!

:-:)-( dużo zdrówka dla niej!

A mała już świra dostaje w domu, nie wie co ma ze sobą zrobić...
Zobacz załącznik 350972

ale słodkie ma rumieńce:-):-) jak wczoraj impreza się udała:-)

Gosiagro a jak siostra? chyba juz niedlugo final?

a dziękuje dobrze:-) jeszcze torchę jej zostało to dopiero 27 tydzień, ale już przezywa że na roczek Majusi będzie wielorybkiem:-D:-D i się w kadrze mieścić nie będzie:) a jest chrzestną

reklama
u nas chlodek tylko 18 stopni :(

nie bluźnij kobieto :-D:-D:-D

Gosiagro-na razie Dukan moim przyjacielem :tak: Najważniejsze, że nie trzeba być głodnym. Ale pewnie za dzień, dwa będę mieć kryzys, bo ja raczej mięsożerna nie jestem... Ale wizualizacja mnie szczupłej i pięknej (bo to przecież idzie w parze :-D) motywuje mnie bardzo :tak: Dzięki za przepisy, skorzystam na pewno! A zdjęcie zimmmy okrrropne :baffled::baffled:a kysz a kysz
lena- śmiałaś się z innych na tym karaoke, czy z siebie też miałaś okazję????? :-)
koriander- my wczoraj mieliśmy akurat grilla, więc do jogurtu, wcisnęłam cytrynkę, doprawiłam przyprawami i chwilę potrzymałam w tym pałeczki. I na grill. Wyszły pyszne!
żyrafka- gratki! tak trzymajcie dalej!
emalia- dużo zdrówka dla Oli!
Zdec- fajniusia Natalka, poproszę o więcej zdjęć. A pogody współczuję, u nas przynajmniej jest sucho....
Klementinka-podobni mówisz? Kurcze, a mi się wydaje, ze zupełnie nie... Ciekawe jak będzie u Ciebie, a jak się w ogóle czujesz Kochana?
Perfecta- miłego spotkania!

Idę uśpić gada:-)

Do góry