reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

w piątek pojechaliśmy do Wałcza do moich dziadków, w sobotę spędziliśmy prawie cały dzień na powietrzu, wieczorem odwiedziliśmy mojego kuzyna z żoną, Łukaszek bawił się ze swoim kuzynem Filipkiem o 2 miesiące straszym. W niedzielę w drodze powrotnej odwiedziliśmy męża kuzyna z żoną w Choszcznie, mają 3 mies. córeczką, taka malutka, kiedy to było:))ale cieszę się ze już mam ten okres za sobą:-)

gosiu- jutro odstawiam Łukaszka, skonsultowała się z lekarzem i powiedział mi ze lepiej odstawić odrazu niż stopniowo. Aż się boję jutrzejszego dnia. Od rana będzie mój mąż więc moze mi pomóc.

śniło mi się że jestem w ciąży, ze nawet nie wiedziałam ale dziecko zaczęło tak kopać, ze dopiero po tym poznałam :-D

emalia - piękne zaproszenia, gratuluję zębolka:))

hehe:-D:-D:-D

ewelinka- świetny kolorek,

liza- gratuluję odsmoczkow\ania:)) i zębolka

koriander gratuluję zakupów, szkoda ze u nas nie ma takich okazji:(

lena- HURRA- gratuluję Gajuni:)))))

megida u mnie się nie pytają nawet o ubezpieczenie, u męża w pracy jest ubezpieczony

liliti chyba wyjechała??

kasiek- cieszę się że Damianek jest spokojniejszy, Łukaszek też chyba najgorsze marudzenie w 8/9 mies. ma za sobą. Ja też nie mam jeszcze ciuszkó na lato. Strasznie drogie jest wszystko, Muszę się na lumpki wybrać a jak nic nie znajdę to allegro pozostaje chyba. Jedyne co mam to komplecik z pepco od kuzynki ale 74 rozmiar więc nie wiem czy będzie dobre (choć dosyć duyąe jak na 74)
co do szpray pomiędzy 1 górnymi to też Łukaszek ma ogromną:))

milka- gratulję zębolka:))

AGI- pOLUSIA CUDNA PŁYWACZKA, JAKI MA ŚWIETNY KOSTIUM:))

kasiuj- najmocniej jak potrafię trzymam kciuki i wierzę ze wszystko będzie dobrze!!Filipek ma szczęście, ze ma taką wspaniałą mamusię

kajdusiu- Małgonia jest poprostu czarująca, śliczna sukienusia:))

koriander- trzymam mocno kciukasy!

asencja- zazdrość jest normalna ale napewno dacie sobie wspaniale radę:)) napewno Krystianek nie skrzywdzi braciszka:))

Wow to wypad pełną para :)
Fajnie, że się udało a gdzie jakies fotki???
Czyli miałam racje odstawic dziecko od razu.....mi właśnie wydawało się to najbardziej oczywiste, że dziecko tak nie cierpi:)

Asnecja ahhh zazroszcze a jak maleństwo??Kopie???

reklama
wieczorkiem wstawię fotki

jutro na imieniny szwagra idziemy, nie chce mi się u nich zawsze nieciekawie jest.

koriander- ja w srodę pójdę do ginekologa żeby mi coś przepisał na zatrzymanie laktacji, nie będę się męczyć. I muszę poczytać o dukanie i od przyszłego tyg. zacznę:)))))) już się nie mogę doczekać tych uciekających kilogramów hehehehehe:-) brzuszki narazie robię

Ostatnia edycja:
rany dziewczyny jak wy znajdujecie czas i chęci na odpisywanie bo ja jako nie mogę się zmobilizować chyba dopada mnie jakiś dołek albo odreagowuję remont i zmęczenie
zyraffka fajnie że wyjazd udany
lena emalia fajnie macie swietnie że spotkanie wyszło super zazdroszczę grila u nas na razie pogoda do d..... wiec musimy poczekać
a zyraffka i życzę pomyślnego i szybkiego odcyckowania

czy zna ktos jakis sposob na migrene?

meczy mnie juz drugi dzien, chyba umre

Gosiagro dziekujemy za pamiec, nawet sie zdziwilam ze moje dziecko konczy dzis 11 m-cy, zapomnialam:zawstydzona/y:
a to oznacza juz tylko miesiac do urodzinek:-)

najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantow

Uwaga UWAGA Gaja zaczęła raczkowac:)

:szok::szok: Gratulacje:-D:-D:-D:-D

Agi - super fotki!:-) My też byliśmy w sobotę na basenie, ale mała nie była zbytnio zachwycona;-) DSC03071a.jpg

kasiaj jesteś najlepszą mamą na świecie!!! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!!

kajdusia - piękne zdjęcia:)

zyraffka może sen okaże się proroczy;-)

klementinko nie pomogę niestety

zdec- nie wygląda, zeby Natalcia nie była zadowolona, wręcz przeciwnie:)) instruktor na basenie mówił nam że nie należy "poddawać" się jak dziecku się nie podoba, za którymś razem na pewno oswoi się z wodą. Łukasz do tej pory nie jest zachwycony basenem ale źle nie jest, zawsze jakąś zabawkę dostanie, najbardziej mu się konewka podoa i jakoś uwagę mu się odwróci i nie buczy:)) Podoba mu się także lalka na której instruktor pokazuje ćwiczenia hehe
nienie, sen napewno nie proroczy:)

:szok::szok: Gratulacje:-D:-D:-D:-D

Agi - super fotki!:-) My też byliśmy w sobotę na basenie, ale mała nie była zbytnio zachwycona;-) Zobacz załącznik 350560

kasiaj jesteś najlepszą mamą na świecie!!! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!!

kajdusia - piękne zdjęcia:)

zyraffka może sen okaże się proroczy;-)

ZDEC rewelka;)Ale ona DUZAAAAAAAAAA
Natalcia super...jaka pływaczka a gdzie byliście bo my tez chcemy jechac:)

reklama
Klementynko - skoro jesteś w ciąży to mogę tylko polecić zimne okłady i apap... ja będąc w ciąży nie miałam problemów migrenowych ale przed i po masakra... mam problem od dziecka... teraz nabyłam leki w hiszpani, na razie mi pomagają ;) ale są mega mocne więc muszę z nimi uważać ;)

Zdec - Natalka super!!! a i widzę że jednak są już włoski na główce ;)

Izia - mnie też czasu brak na wszystko, ale mam kompa cały czas włączonego i dochodzę od czasu do czasu i piszę ;)

Koriander - kciuki zaciśnięte ;)

Zyrraffko - powodzenia z odstawianiem! też myślę że od razu będzie łatwiej ;)

Gratuluję wszystkim nowych ząbków i umiejętności ;)

Solenizantom wszystkiego NAJ!!!

Wiecie że za 10 dni Majunia Kalwy kończy roczek?!?!?!?!?!??!?! Nie mogę w to uwierzyć...

Chorowitkom dużo dużo zdrówka ;)

Do góry