Lenuszka
Mamusia Gajusi
w piątek pojechaliśmy do Wałcza do moich dziadków, w sobotę spędziliśmy prawie cały dzień na powietrzu, wieczorem odwiedziliśmy mojego kuzyna z żoną, Łukaszek bawił się ze swoim kuzynem Filipkiem o 2 miesiące straszym. W niedzielę w drodze powrotnej odwiedziliśmy męża kuzyna z żoną w Choszcznie, mają 3 mies. córeczką, taka malutka, kiedy to było)ale cieszę się ze już mam ten okres za sobą:-)
gosiu- jutro odstawiam Łukaszka, skonsultowała się z lekarzem i powiedział mi ze lepiej odstawić odrazu niż stopniowo. Aż się boję jutrzejszego dnia. Od rana będzie mój mąż więc moze mi pomóc.
śniło mi się że jestem w ciąży, ze nawet nie wiedziałam ale dziecko zaczęło tak kopać, ze dopiero po tym poznałam
emalia - piękne zaproszenia, gratuluję zębolka)
hehe
ewelinka- świetny kolorek,
liza- gratuluję odsmoczkow\ania) i zębolka
koriander gratuluję zakupów, szkoda ze u nas nie ma takich okazji
lena- HURRA- gratuluję Gajuni))))
megida u mnie się nie pytają nawet o ubezpieczenie, u męża w pracy jest ubezpieczony
liliti chyba wyjechała??
kasiek- cieszę się że Damianek jest spokojniejszy, Łukaszek też chyba najgorsze marudzenie w 8/9 mies. ma za sobą. Ja też nie mam jeszcze ciuszkó na lato. Strasznie drogie jest wszystko, Muszę się na lumpki wybrać a jak nic nie znajdę to allegro pozostaje chyba. Jedyne co mam to komplecik z pepco od kuzynki ale 74 rozmiar więc nie wiem czy będzie dobre (choć dosyć duyąe jak na 74)
co do szpray pomiędzy 1 górnymi to też Łukaszek ma ogromną)
milka- gratulję zębolka)
AGI- pOLUSIA CUDNA PŁYWACZKA, JAKI MA ŚWIETNY KOSTIUM)
kasiuj- najmocniej jak potrafię trzymam kciuki i wierzę ze wszystko będzie dobrze!!Filipek ma szczęście, ze ma taką wspaniałą mamusię
kajdusiu- Małgonia jest poprostu czarująca, śliczna sukienusia)
koriander- trzymam mocno kciukasy!
asencja- zazdrość jest normalna ale napewno dacie sobie wspaniale radę) napewno Krystianek nie skrzywdzi braciszka
)
Wow to wypad pełną para
Fajnie, że się udało a gdzie jakies fotki???
Czyli miałam racje odstawic dziecko od razu.....mi właśnie wydawało się to najbardziej oczywiste, że dziecko tak nie cierpi
Asnecja ahhh zazroszcze a jak maleństwo??Kopie???