reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U nas piknie............Pola padła po kościele....i śpiocha teraz...W kościele dziś sie rozśpiewała i wytańcowała, że hohohohohoh.....Wtórowała jej koleżanka starsza od Polci o 4 miesiące.....A my szybki obiadek dla nas i Polci i jak tylko córa wstanie i zjemy wymykamy na spacerek i basen....
ewelinka - dopiero znalazłam Twoją fotę i twój nowy Image.....BOSKO!!!!!!!!!!Bardzo fajny ten kolor, strasznie mi się podoba....
lenka, emalia - bawcie sie dobrze...zjedźcie extra porcję za mnie.....W zeszłym roku maiłam kategoryczny zakaz zjedzenia czgokolwiek z grilla a wtym roku nie robiliśmy jeszcze wiec rozumecie....na same słowo grill ślina po pachiii..................

reklama
Iza gratuluje kroczkow

Kasiek u nas szczelina miedzy zebami ze hoho

Koriander jaka farba wybrana?

Agast u nas cos posrodku troche padalo troche swiecilo temp ok 15 st za to jutro mamy w planach 12

lena Em,alia jak gril?

Kasia dalas rade z komunia ?

Agi jak basen ?

Eagle u nas z zebem podobnie ale nasz przebity

Czesc ale sie dzis wyspalam :)) napierw spanie do 9 potem jakos przed 10 padlam na kolejne 20 min i o 15 godzin ka z Erciem :) Olaf dzis spi u babci tak spobie zazyczyl , myslal ze bedzie sam ale jak sie jego mala kuzynka dowiedziala ze on spi to i ona tez, taki wniosek ze spania u babci ze jutro spie do 10 !!!! normalnie to mi Olaf budzi Eryka i koniec spania. Wogole to zauwazylam ze eryk bez Olafa zyc nie moze jak wracamy do domu to juz przez drzwi slysze jak czlapie po panelach i oczywiscie najpierw do Olafa!!! Dzis nawet Olaf zapytal Eryka czy idziesie z nim bawic a jak uslyszal ze eryk to owszem idzie ale spac to byl baaaaaaardzo rozczarowany po obiedzie biegali za soba na czworakach po calym mieszkaniu i chichrali az milo. dziewczyny naprawde polecam jedynakom rodzenstwo az milo patrzec na taka milosc. Z nowosci dzis odkrylam 5 zebola mielismy poltora miesiaca przerwy miedzy zebami :)

U nas po basenie booooooooooosko....Polcia mega zachwycona....Wdała się w tatusia....Ja byłam przerażona....Panicznie boję się wody ale cóz dla dzidzi wszystko.....
milka - gratuluję zębolka...brawo!!!!Zgadzam się co do rodzeństwa...Nie wyobrażam sobie Polci jedynaczki...ale czy się uda urodzić rugie ...zobaczymy...Wierzę że tak.....
lenka, emalia - jak grill???? NAjedzone, zadowolone????
kasiuj - i jak po komuni...rower się spodobał....i jak się czuje Fifi????

A tu my na basenie.....Polcia z mega morsem u boku.....(nie mam na myśli tatusia)

Załączniki

• b.jpg
    b.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 61
  • c.jpg
    c.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCF7579.jpg
    DSCF7579.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 60
  • cc.jpg
    cc.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
dziękuje dziewczyny, dałam rade, ale nie powiem, żebym sie dobrze bawiłą bo fifi zwiedzał mieszkanie...katar ma taki gęsty i mu w nosie furczy, a ja ogólnie schizuje przed środą

rower się spodobał, tylko ja byłam nieobecna myślami bo cały czas o tej bydzi myślę i sie boję jak jasna cholera...............dziś mi każdy mówił, że po nim nie widać poważnej choroby jaką jest granulocytopenia, ale ja mam z minuty na minute coraz większą schizę, b nie ma nie mam się do kogo przytulić i wyżalić, bo mama to nie ot samo..........nawet sobie zrobiłam postanowienie, że nie jem nic słodkiego, żeby tylko fifi był zdrowy........a ja kocham słodkie, ale bardziej kocham mojego filipa i jak będzie trzeba to do końca życia nie rusze słodkiego

Kasiu na pewno będzie dobrze...W środę z wszystkich sił będziemy za Was trzymać kciuki...na pewno pomogą ...ZObaczysz będzie dobrze.....Jesteś cudowną mamą....bardzo dzielną.....baaaardzo.....Myśl pozytywnie!!!!!

reklama
Agi- zdjęcia rewelacyjne, i w ogóle dobrze Was widzieć!!!
Milka- uśmiechałam się do siebie czytając Twój post- jakbym czytała o moich dzieciach!!!:-DCzasem tak patrzę na nich i łezka mi poleci ze szczęścia jak patrzę na ich szczęście i radość bycia razem!
KasiaJ- czekam na konkrety jak już będziecie jechać do Bydgoszczy. I nie zamartwiaj się- będzie dobrze- pewien "świeżo" Błogosławiony bardzo kocha dzieci i na pewno wstawi się za Filipkiem tam gdzie trzeba :-)
Kasiek- u nas też szparka baaardzo szeroka
Pchły na noc, karaluchy pod poduchy

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry