reklama
koriander
Fanka BB :)
Dzien dobry my uciekamy na usg do szpitala, trzymajcie kciuki!!!!!
nawet nie mam czasu przyjrzec sie tym pieknym zdjeciom zaspalismy waaaaa
nawet nie mam czasu przyjrzec sie tym pieknym zdjeciom zaspalismy waaaaa
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Chyba pierwszy raz jestem pierwsza
zyrraffka
Szczęśliwa mama
dzień dobry
Liza
Fanka BB :)
Hej!
Super zdjecia dziewczyny :-)
No i u nas wyszedl czwarty ząbek :-) wreszcie... ale co za radosc jak dwójki juz miesiac sa napuchniete wiec dalszy ciag meczarni niewiem czemu on to tak przechodzi "marudzaco" do tego pogoda paskudna, a cieplej ma byc dopiero od soboty... ehhh
Super zdjecia dziewczyny :-)
No i u nas wyszedl czwarty ząbek :-) wreszcie... ale co za radosc jak dwójki juz miesiac sa napuchniete wiec dalszy ciag meczarni niewiem czemu on to tak przechodzi "marudzaco" do tego pogoda paskudna, a cieplej ma byc dopiero od soboty... ehhh
dzień dobry
Milka - cudownie tak patrzeć na bawiące się rodzeństwo, mam nadzieję, ze i ja w niedalekiej przyszłości tego doświadczę
agi - cudowne zdjęcia, Polcia do schrupania
kajdusia - jaka z Gosi elegantka cudna:-)
zyrraffka - zaczęłaś odstawianie?
koriander - trzymam kciuki mooocno!!!! Daj szybciutko znać jak wrócicie, ale na pewno wszystko będzie dobrze!
Liza - gratuluje ząbka:-)
Sto latek dla Jasia, Oskarka i Kamilka!!:-)
Milka - cudownie tak patrzeć na bawiące się rodzeństwo, mam nadzieję, ze i ja w niedalekiej przyszłości tego doświadczę
agi - cudowne zdjęcia, Polcia do schrupania
kajdusia - jaka z Gosi elegantka cudna:-)
zyrraffka - zaczęłaś odstawianie?
koriander - trzymam kciuki mooocno!!!! Daj szybciutko znać jak wrócicie, ale na pewno wszystko będzie dobrze!
Liza - gratuluje ząbka:-)
Sto latek dla Jasia, Oskarka i Kamilka!!:-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Hej
U nas zapowiada się piękny dzień ahhh....dzisiaj nie ma Marcelka więc zaraz pakuję Gaje w wózek i pędzimy na zakupy!!!!
Grill u Emali był rewelacyjny poprostu nie byłam nigdy na lepszym grilu...fajne doborowe towarzystwo...jedzenie to poezja smaku, mój mąż po powrocie do domu jeszcze mi mówił o białej kiełbasie z zseremNormalnie wszystko takie udane...super jesstesmy zadowoleni....aha jeszcze jedna rzecz po której ja nie mogę się otrząsnąć ale bardzo MIŁA!!!!
Dostaliśmy od Emalii zaproszenie na Komunię!!!!!!!!Po prostu nigdy bym się nie spodziewała!!EMALIA i K DZIĘKUJEMY
;-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
AGI zdjęcia piękne...ehhh jak rybki w wodzie..
Korandier kciuki już zaciśnięte
Kajdusia piekna fioletowa DAMA
U nas zapowiada się piękny dzień ahhh....dzisiaj nie ma Marcelka więc zaraz pakuję Gaje w wózek i pędzimy na zakupy!!!!
Grill u Emali był rewelacyjny poprostu nie byłam nigdy na lepszym grilu...fajne doborowe towarzystwo...jedzenie to poezja smaku, mój mąż po powrocie do domu jeszcze mi mówił o białej kiełbasie z zseremNormalnie wszystko takie udane...super jesstesmy zadowoleni....aha jeszcze jedna rzecz po której ja nie mogę się otrząsnąć ale bardzo MIŁA!!!!
Dostaliśmy od Emalii zaproszenie na Komunię!!!!!!!!Po prostu nigdy bym się nie spodziewała!!EMALIA i K DZIĘKUJEMY
;-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
AGI zdjęcia piękne...ehhh jak rybki w wodzie..
Korandier kciuki już zaciśnięte
Kajdusia piekna fioletowa DAMA
Witam
U nas pogoda paskudna Miałam dzisiaj zrobić niespodzianke i odwiedzić mojego męża w pracy, ale w taką pogode nie chce mi sie wogole wychodzic :/ Moge się jedynie pocieszyc, ze za dwa tyg. Grecja!! Jeeeee!!!
kasiaj - ja już trzymam kciuki, zeby katarek szybko przeszedl i zeby wszystko bylo ok. Jeżeli Filipek nie wygląda na chorego, to najważniejsze - to znak, ze nie jest poważnie chory.
Agi - zdjęcia z basenu bardzo fajne
kajdusia - jaka słodka Małgosia Slicznie jej w kapelusiku
koriander - trzymam kciuki
Liza - gratuluje czwartego ząbka
Milka - też mam nadzieje, ze Krystianek z Michałkiem beda sie super dogadywać i bedą się ładnie bawić. Boje się tylko pierwszych miesiecy, czy Krystainek nic nie zrobi swojemu braciszkowi...i czy nie bedzie zazdrosny...
U nas pogoda paskudna Miałam dzisiaj zrobić niespodzianke i odwiedzić mojego męża w pracy, ale w taką pogode nie chce mi sie wogole wychodzic :/ Moge się jedynie pocieszyc, ze za dwa tyg. Grecja!! Jeeeee!!!
kasiaj - ja już trzymam kciuki, zeby katarek szybko przeszedl i zeby wszystko bylo ok. Jeżeli Filipek nie wygląda na chorego, to najważniejsze - to znak, ze nie jest poważnie chory.
Agi - zdjęcia z basenu bardzo fajne
kajdusia - jaka słodka Małgosia Slicznie jej w kapelusiku
koriander - trzymam kciuki
Liza - gratuluje czwartego ząbka
Milka - też mam nadzieje, ze Krystianek z Michałkiem beda sie super dogadywać i bedą się ładnie bawić. Boje się tylko pierwszych miesiecy, czy Krystainek nic nie zrobi swojemu braciszkowi...i czy nie bedzie zazdrosny...
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
w piątek pojechaliśmy do Wałcza do moich dziadków, w sobotę spędziliśmy prawie cały dzień na powietrzu, wieczorem odwiedziliśmy mojego kuzyna z żoną, Łukaszek bawił się ze swoim kuzynem Filipkiem o 2 miesiące straszym. W niedzielę w drodze powrotnej odwiedziliśmy męża kuzyna z żoną w Choszcznie, mają 3 mies. córeczką, taka malutka, kiedy to było)ale cieszę się ze już mam ten okres za sobą:-)
gosiu- jutro odstawiam Łukaszka, skonsultowała się z lekarzem i powiedział mi ze lepiej odstawić odrazu niż stopniowo. Aż się boję jutrzejszego dnia. Od rana będzie mój mąż więc moze mi pomóc.
śniło mi się że jestem w ciąży, ze nawet nie wiedziałam ale dziecko zaczęło tak kopać, ze dopiero po tym poznałam
emalia - piękne zaproszenia, gratuluję zębolka)
ewelinka- świetny kolorek,
liza- gratuluję odsmoczkow\ania) i zębolka
koriander gratuluję zakupów, szkoda ze u nas nie ma takich okazji
lena- HURRA- gratuluję Gajuni))))
megida u mnie się nie pytają nawet o ubezpieczenie, u męża w pracy jest ubezpieczony
liliti chyba wyjechała??
kasiek- cieszę się że Damianek jest spokojniejszy, Łukaszek też chyba najgorsze marudzenie w 8/9 mies. ma za sobą. Ja też nie mam jeszcze ciuszkó na lato. Strasznie drogie jest wszystko, Muszę się na lumpki wybrać a jak nic nie znajdę to allegro pozostaje chyba. Jedyne co mam to komplecik z pepco od kuzynki ale 74 rozmiar więc nie wiem czy będzie dobre (choć dosyć duyąe jak na 74)
co do szpray pomiędzy 1 górnymi to też Łukaszek ma ogromną)
milka- gratulję zębolka)
AGI- pOLUSIA CUDNA PŁYWACZKA, JAKI MA ŚWIETNY KOSTIUM)
kasiuj- najmocniej jak potrafię trzymam kciuki i wierzę ze wszystko będzie dobrze!!Filipek ma szczęście, ze ma taką wspaniałą mamusię
kajdusiu- Małgonia jest poprostu czarująca, śliczna sukienusia)
koriander- trzymam mocno kciukasy!
asencja- zazdrość jest normalna ale napewno dacie sobie wspaniale radę) napewno Krystianek nie skrzywdzi braciszka)
gosiu- jutro odstawiam Łukaszka, skonsultowała się z lekarzem i powiedział mi ze lepiej odstawić odrazu niż stopniowo. Aż się boję jutrzejszego dnia. Od rana będzie mój mąż więc moze mi pomóc.
śniło mi się że jestem w ciąży, ze nawet nie wiedziałam ale dziecko zaczęło tak kopać, ze dopiero po tym poznałam
emalia - piękne zaproszenia, gratuluję zębolka)
hehemoje dziecko bawi sie w zbieranego, czyli on rozwala wszystko ze stoliczka a mama zbiera, wrrrrrr
ewelinka- świetny kolorek,
liza- gratuluję odsmoczkow\ania) i zębolka
koriander gratuluję zakupów, szkoda ze u nas nie ma takich okazji
lena- HURRA- gratuluję Gajuni))))
megida u mnie się nie pytają nawet o ubezpieczenie, u męża w pracy jest ubezpieczony
liliti chyba wyjechała??
kasiek- cieszę się że Damianek jest spokojniejszy, Łukaszek też chyba najgorsze marudzenie w 8/9 mies. ma za sobą. Ja też nie mam jeszcze ciuszkó na lato. Strasznie drogie jest wszystko, Muszę się na lumpki wybrać a jak nic nie znajdę to allegro pozostaje chyba. Jedyne co mam to komplecik z pepco od kuzynki ale 74 rozmiar więc nie wiem czy będzie dobre (choć dosyć duyąe jak na 74)
co do szpray pomiędzy 1 górnymi to też Łukaszek ma ogromną)
milka- gratulję zębolka)
AGI- pOLUSIA CUDNA PŁYWACZKA, JAKI MA ŚWIETNY KOSTIUM)
kasiuj- najmocniej jak potrafię trzymam kciuki i wierzę ze wszystko będzie dobrze!!Filipek ma szczęście, ze ma taką wspaniałą mamusię
kajdusiu- Małgonia jest poprostu czarująca, śliczna sukienusia)
koriander- trzymam mocno kciukasy!
asencja- zazdrość jest normalna ale napewno dacie sobie wspaniale radę) napewno Krystianek nie skrzywdzi braciszka)