reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam i ja.

Sto latek dla Filipka i Zuzanki !!!!

Dzisiaj będzie imprezkowo :) Tylko też trza naszykowac troszku, ale dam radę.
Lenka, będzie fajnie ;)

Miłego dzionka :)

reklama
Witam się z rana....
Szykujemy sie do kościółka...U nas dziś zapowiada się piękna pogoda więc pewnie po nim spacerek a po obiadku basen.... :-).....Zobaczymy jak Polcia zareaguje.....Jeśli po tacie odziedziczyła miłośc do wody to będzie super.....Gorzej z mamusią...nie dość że wygląda jak ogromna Foka w kosiumie kąpielowym to jeszcze śrenio wodę lubi...ale co tam dla córci wszystko!!!!
Lenka - Gratki dla Gai.....Raczkowanie to super sprawa....Już sobie nie posiedzisz kochana :-)
Jasiowi, Mikołajowi i Tomeczkowi - gratki z powodu nowych ząbali.....U nas wciąż cisza....wrrrrrrr
emalia - piękne zaproszenia...Masz wspaniałe dzieciaczki....Córcia piękna Ci rośnie...Oj będą walić chłopaki do niej drzwiami i oknami.....
izia - gratki dla Michałka.....
koriander - świetny shopping....Ja chyba za tydzień się wybiorę na ten nasz "psi" (hehehehehehehe) targ.....
kasiek - super że Damiś taki grzeczniutki...Chyba ten Wasz wyjazd wszystkim służy....A Damisiowi przebiły się już zabalki czy dopiero się pchają do wyjścia????....bo nie wiem czy już gratulować.....

Dziewczyny dziękuję....że pamiętałyście, pisałyście....Bardzo dziękuję.....

koriander, kasiaj - dla Was mega buziaki!

Zuzi i Filipkowi samych radości i cudownych chwil w życiu!!!!!
Uśmiechu na buzi i mnóstwa miłości!!!!

trzeba mieć jeszcze druk zcna- zgłoszenie do ubezpieczenia dziecka i zawsze rmua aktualnie, mi z pracy wysyłają, jak jestem na wychowawczym
Dziękuję, to pewnie o ten druk chodziło. To jest jeden świstek, czy co miesiąc nowy?

Znalazłam już w necie, to ten druk zgłoszenia, nie wiedziałam, że powinnam go mieć drugi egzemplarz. Jeszcze raz dziękuję

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Koriander
- nie zawracaj sobie główki tymi spodenkami... w tygodniu wybiorę się na zakupy i z pewnością coś kupię :)

Agi - jeszcze nie wyszły ale widać pod dziąsełkami ;) bawcie się dobrze na basenie!!! :)

Czy mamy już jakieś chodzące dzieciaczki??? pochwalcie się filmikami laseczki, uwielbiam oglądać nasze brzdące ;) Emalia, dawaj filmik, bo wiem że Jaś już biega ;)

Witam się MAJÓWKOWO:)

Ja buszuje po necie mąż odpoczywa a Gaja śpi:)Czekamy jak wstanie spakujemy się i jedziemy do Emalii:)

STO LAT DLA LILIANKI< FILIPKA>ZUZANKI:)

Co do ubezpieczenia do zwykłego lekarza-pediatry nie trzeba ubezpieczenia przynajmniej u Nas:)

Ale mamy majowke z zimnem i deszczem, heh

Lena- gratuluję raczkowania!!!!!

Emalia- dwie mega imprezy tydzien po tygodniu? wow! powodzenia zycze:))) U nas tez będą dwie tydzien po tygodniu, ale kazda na 15 osob i jedna w sali zabaw:))

Agi- dobrze ze jestes:)))

Ale mamy majowke z zimnem i deszczem, heh

Lena- gratuluję raczkowania!!!!!

Emalia- dwie mega imprezy tydzien po tygodniu? wow! powodzenia zycze:))) U nas tez będą dwie tydzien po tygodniu, ale kazda na 15 osob i jedna w sali zabaw:))

Agi- dobrze ze jestes:)))

A u nas takie słońce;)

Lena- na prawde u Was słońce?? W warszawie 12 stopni i leje:((( Dobrze ze do znajomych dzisiaj wybywamy bo inaczej byśmy się zanudzili w domu..

Ewelinka- mialam juz wcześniej pisac- kolorek re-we-la-cja!!!

Jessuu.. ale zamułkę dzisiaj mam..

Unas też leje buuuu a ja usypiam wczoraj byliśmy na grilu u znajomych to chociarz wczoraj pogoda dopisała a dziś trzeba w domu siedziec kurcze zwsze tak jest że jak wolne dni to sie zimno robi

reklama
Lena- na prawde u Was słońce?? W warszawie 12 stopni i leje:((( Dobrze ze do znajomych dzisiaj wybywamy bo inaczej byśmy się zanudzili w domu..

Ewelinka- mialam juz wcześniej pisac- kolorek re-we-la-cja!!!

Jessuu.. ale zamułkę dzisiaj mam..

U nas pięna pogoda ok 20:)
Dlatego my na 15 jedziemy do Emalii na grila;)

Do góry