reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Emalia piekne te zaproszenia

Ewelinka super kolor

Lena gratuluje raczkowania , rezeczywiscie bedziesz miala teraz przekichane :)

Cobra widac Kuba szybko sie uczy na wlasnych bedach

Gratuluje zeba !!! tylko komu .... brrrrrrrr umknelo mi

Lizka u nas smok zapodzial sie jakis tydzien temu, coprawda zadko byl w uzytku ale to juz dowod na to ze jest niepotrzebny, tyle ze chialabym go znales i schowac do skarbow jko ten ostatni:O

Buziaki dla solenizantow

aaaaaaa wiecie co z Liliti ja bywam ostatnio niezbyt czesto ale jakos jej nie widze

reklama
Milka - Liliti z tego co pamiętam, ostatnio się na nas pogniewała bo jej post został zignorowany, a nie o to chodziło...

Kurcze, mi coraz bardziej czasu brakuje na BB, ale czytam Was ile mogę ;)

Chciałam tylko pochwalić swojego synka że ostatnio jest bardzo kochany, mało marudzi i ciągle się uśmiecha :) a i widać że górne dwójki się zaczynają wypychać :) aha, czy Wasze skrzaty też mają dużą szparę między górnymi jedynkami? mój ma mega szparkę ;)

Miłych snów robaczki moje kochane!!!

Koriander
- pochwal się zakupami! zazdroszczę że macie możliwość takich zakupów za takie kwoty... jak dla mnie to w polsce jest bardzo drogo i nie stać mnie żeby młodego obkupić tak jak bym chciała...

Jeszcze jedno... gdzie można kupić na chłopca fajne krótkie spodenki? chcę coś kupić ale nie ma nic ciekawego... znalazłam śliczne w zara w hiszpani ale było drogie, i w mothercare u nas takie krótkie ogrodniczki za 100zł... chyba muszę uderzyć allegro bo inaczej moje dziecko będzie latem w pampersach chodziło

Kasiek ostatnio mi bratowa pokazywala sliczny komplet dla chlopca na lato z pepco, koszt 17 zl za bluzke i bermudy
a zare to chyba na ebayu albo allegro, chyba ze na przeceny poczekasz
sylwusiak witaj i napisz nam cos o sobie

hej u nas dzis paskudna pogoda, aż 10 stopni i pada deszcz
więc przymusowe siedzenie w domu:-(

Eliza a to Ci się udało
megida co do ubezpieczenia ja dostaję druczki z pracy lub jadę podbić legitymację, dzieciaki sa ubezpieczone prze męża i tak samo dostaje druczki lub podbija legitymację rodzinną do której są wpisane
cobra no proszę jaki zdolny chłopiec, szybko sie nauczył
kasiaj. mimo wszystko udanej imprezki

duże buziaki dla Filipka i Zuzi,

a u nas tzn u Tomka pojawiła się kolejna biała kropeczka a tym samym będzie wychodził 5 ząbek - prawa górna dwójeczka

Dzień dobry!!!!!!!!!!!
My po urodzinach ale że Michał nie spał po południu to był marudny więc szybko wróciliśmy do domku ale za to w domu mnie mile zaskoczył bo zrobił trzy razy pod rząd po trzy kroczki on chyba sam był w szoku bo mnikę przy tym miał strasznie zdziwioną!
co do dowodu ubezpieczenia to fakt w Polsce nie ma obowiązku przedstawiać go u lekarza ale żądają go ze względu na problemy z funduszem bo nie chcą im potem zwracać za takiego pacjenta więc błędne koło no i fundusz jak zwykle rządzi się swoimi prawami
fajne spodenki widziałam w pepco osobno i w komplecie z bluzeczką a i kupiłam takie fajne komplety 3w1 w carrefour po chyba 8 zł

Ostatnia edycja:
izia serdecznie gratulujemy

a jeszcze mi sie przypomniało liliti to chyba zaszyła się już na jakimś campingu

a gdzie reszta dziewczyn avena, ewela, Andzia, ita, karo, kalwa, kpi, nadika, sealet

reklama
Ja tez sie witam, zaraz jedziemy wybierac farbe do castoramy :-) Powoli rosnie stos kartonow w pokoju, ale nie bardzo mi sie jeszcze udaje za to zabrac.

Kasiek jaki rozmiar ma/bedzie mial latem Damis?? Szkoda ze wczoraj nie wiedzialam, na rzeczy chlopiece zupelnie nie zwracalam uwagi a gdybym wiedziala na pewno zebralaby sie i spora torba w prezenice dla Damisia :( Bede miala na oku od tej pory rzeczy chlopiece tylko podaj rozmiar :-D
gosiagro od kilku dni jem mniej i zaczynam dzien od owsianki wiec mentalnie przygotowuje sie do uderzenia :-) Ale zawsze bedzie cos stalo na przeszkodzie wiec chyba nie ma na co czekac :blink:
Agi co slychac?

izia super te kroczki, u nas na razie tylko czasami jazda bez trzymanki od czasu do czasu :-)

Gratuluje zeba Tomusioi, Jasiowi i chyba komus jeszcze sie przebilo ale tez mi umknelo

Sto lat dla Filipka (BAdaicka co u was, odezwij sie !!!) i dla Zuzi!

Ostatnia edycja:
Do góry