gratulujemyUwaga UWAGA Gaja zaczęła raczkowac
teraz juz Gajusi nie zatrzyma, wszystkie kąty mieszkania do zdobycia a za chwilke szafki do posprzątania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulujemyUwaga UWAGA Gaja zaczęła raczkowac
mamy górną i dolną dwójkę po prawej stronie!!! to już 6 zęboli :-)
Zobacz załącznik 350119i jeszcze mój nowy kolor
Wiecie co, Miki od wczoraj nie uzywa smoczka.... wieczorem zawieruszylam go i dalam mu cyca i polozylam spac bez... i poszlam szukac, on troche pojeczal a lozeczku i zasnol zanim smoczek znalazlam. i od wczoraj mu juz nie daje:-) o 10 zasnol normalnie bez niego, takze ze smoczkiem zrobilismy juz "papa" :-) jestem zadowolona z niego i z siebie
Ja jakos zapomnialam jutro w sumie juz pierwszy dzien 12 mca szok. A my po pierwszej rundzie, opkupilismy Lile w tak wspaniale ciuszki, ksiazeczki i zabawki ze na rok jej starczy, za cale 8€!!! Powstawiam potem troche zdjec, wiekszosc z dzisiejszych zakupow to beda przy okazji prezenty na roczek, nie planowalismy szczegolnyc zakupow no ale okazja sama sie nadarzyla :-):-)
z tym pieskiem juz sie nie rozstaje
gosiagro w fazie uderzeniowej sa jajka powiedz mi kochana czy bialka czy zoltka rowniez moge jesc?? Czas bedzie zaczac musze
Uwaga UWAGA Gaja zaczęła raczkowac
Emalia- Kochana ZAPROSZENIA PRZECUDNE!!!! Ja tak czytam te Twoje posty i z całego serduszka podziwiam!!!!! Oczko , taras, warzywka , 2 dzieci i długo by wymieniać Pracuś z Ciebie straszny Kochana I CHYLĘ CZOŁA!!!! I buziaki przesyłam z 2 wiadrami energii pozytywnej na pewno się przyda bo kupa pracy przed wami GRATULEJSZONSY ZĄBKOWE !!!!!Kochana, w życie bym rady nie dała. Ma mi pomagac znajoma i moja kochana Lenka. Myślę ,że we trzy damy rade ( jeżeli mężowie zajmą się dziecmi). Może jeszcze mamuśka się zjawi do pomocy.