reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Gratki dla Gaji :-D no i fakt, teraz bedziesz miec przekichane... :tak: :-D
Mojego juz jest tak wszedzie pełno, do tego sie podnosi przy wszystkim.... :no: Guza ma na czole juz ;-)

mamy górną i dolną dwójkę po prawej stronie!!! to już 6 zęboli :)
:-)

gratulacje:-)

śliczny kolor, odważna zmiana:tak:

Wiecie co, Miki od wczoraj nie uzywa smoczka.... wieczorem zawieruszylam go i dalam mu cyca i polozylam spac bez... i poszlam szukac, on troche pojeczal a lozeczku i zasnol zanim smoczek znalazlam. i od wczoraj mu juz nie daje:-) o 10 zasnol normalnie bez niego, takze ze smoczkiem zrobilismy juz "papa" :-) jestem zadowolona z niego i z siebie :tak:

gratki:-)

Ja jakos zapomnialam jutro w sumie juz pierwszy dzien 12 mca:szok: szok. A my po pierwszej rundzie, opkupilismy Lile w tak wspaniale ciuszki, ksiazeczki i zabawki ze na rok jej starczy, za cale 8€!!! Powstawiam potem troche zdjec, wiekszosc z dzisiejszych zakupow to beda przy okazji prezenty na roczek, nie planowalismy szczegolnyc zakupow no ale okazja sama sie nadarzyla :-):-)

z tym pieskiem juz sie nie rozstaje :-D

gosiagro w fazie uderzeniowej sa jajka powiedz mi kochana czy bialka czy zoltka rowniez moge jesc?? Czas bedzie zaczac musze

to zaszaleliście z zakupami:-):-) ja tez dziś co nieco kupiłam, ale dla siebie:-p chociaż nie Majusi tez się coś dostało:tak:

calusieńskie jajka dozwolone:-) kiedy zaczynasz?

Uwaga UWAGA Gaja zaczęła raczkowac:)

gratulacje:-)

Miki juz spi;-)
Zasnol bez smoczka znów ;-) Druga górna jedynka juz prawie wylazła:-D jejku mam nadzieje ze bedzie lepiej jak juz wyjdzie ;-)

Weekend samotny, M do pracy na 18 i do 6 rano... :dry: ehhhh

Kochana, w życie bym rady nie dała. Ma mi pomagac znajoma i moja kochana Lenka. Myślę ,że we trzy damy rade ( jeżeli mężowie zajmą się dziecmi). Może jeszcze mamuśka się zjawi do pomocy.
Emalia- Kochana ZAPROSZENIA PRZECUDNE!!!! Ja tak czytam te Twoje posty i z całego serduszka podziwiam!!!!! Oczko , taras, warzywka , 2 dzieci i długo by wymieniać Pracuś z Ciebie straszny Kochana I CHYLĘ CZOŁA!!!! I buziaki przesyłam z 2 wiadrami energii pozytywnej :) na pewno się przyda bo kupa pracy przed wami:) GRATULEJSZONSY ZĄBKOWE !!!!!
Asencja - udanego wyjazdu!!!
EWELINKA- rudzielcu:p:p:p:) Cudne włosy!!!!
Elizka- gratulacje dla dzielnego chwata za bezsmoczkowe spanko!
Kolenderko - Super że się zakupki udały:):):):)

Hej babeczki
Mój Michaś miał wysoką gorączkę na wyjeździe i trafiliśmy do przychodni. Ładnie Nas przyjęli, nie spodziewałam się nawet tego, pediatra fajniejsza od naszej. Tylko to cholerne ubezpieczenie ...
Ja to ciemna masa jakaś jestem :zawstydzona/y:Dziewczyny, które są na wychowawczym proszę napiszcie jak to u was jest. Skąd bierzecie dowód ubezpieczenia swojego? Muszę zadzwonić do pracy i zapytać, bo przestali mi wysyłać. No i jak to jest z dziećmi? Mąż Micha zgłaszał u siebie w pracy,ale w przychodni nie wystarczył RMUA męża, chcieli czegoś jeszcze, jakiegoś dopisku.

kuba sam wchodzi na moja kanape,no i jak to z kuba spada z niej wiecznie na twarz,bo nie zdaze doleciec do niego.. a wchodzi na nia non stop,po dziejszym upadku na glowe,doznal takiego oswiecenia,ze od tego czasu chcac zejsc z kanapy,wrzuca zadem wsteczny i ladnie schodzi z kanapy;]

reklama
Cześć Dziewczyny!

też rodziałm w czerwcu 2010, dopiero teraz trafiłam na to forum ale jak to mówią lepiej późno niż wcale.
Mój synek urodził sie 13, ma na imię Aleksander.

ps. w Polsce jest tak, że dzieci sa objęte ochroną medyczną niezaleznie czy ich rodzice mają ubezpieczenie czy nie- więc jak Pani w okienku pyta o dwód ubezpieczenia - można jej o tym przypomnieć - lekarz ma obowiązek bezpłatnie przyjąć dziecko (POZ)nawet jak rodzice nie są ubezpieczeni

Do góry