reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA :-D:-D

Ja jakos zapomnialam jutro w sumie juz pierwszy dzien 12 mca:szok: szok. A my po pierwszej rundzie, opkupilismy Lile w tak wspaniale ciuszki, ksiazeczki i zabawki ze na rok jej starczy, za cale 8€!!! Powstawiam potem troche zdjec, wiekszosc z dzisiejszych zakupow to beda przy okazji prezenty na roczek, nie planowalismy szczegolnyc zakupow no ale okazja sama sie nadarzyla :-):-)

z tym pieskiem juz sie nie rozstaje :-D
piesek.jpg

emalia przepiekne zdjecia, Jas jest taki przystojny a Ola po prostu gwiazdeczka! A jaka do ciebie podobna, cuda masz w domu. Na pewno impreza sie uda, nie stresuj sie tylko ciesz kazda chwila, a pomoc widze super zorganizowana :-D
Agi czesc :-):-)]

ewelinka super!!!! Bardzo fajny kolor, chetnie zobacze wiecej zdjec!! A jak siuski zlapalas w koncu?

gosiagro w fazie uderzeniowej sa jajka powiedz mi kochana czy bialka czy zoltka rowniez moge jesc?? Czas bedzie zaczac musze

DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA :-D:-D

Ja jakos zapomnialam jutro w sumie juz pierwszy dzien 12 mca:szok: szok. A my po pierwszej rundzie, opkupilismy Lile w tak wspaniale ciuszki, ksiazeczki i zabawki ze na rok jej starczy, za cale 8€!!! Powstawiam potem troche zdjec, wiekszosc z dzisiejszych zakupow to beda przy okazji prezenty na roczek, nie planowalismy szczegolnyc zakupow no ale okazja sama sie nadarzyla :-):-)

z tym pieskiem juz sie nie rozstaje :-D
Zobacz załącznik 350126

emalia przepiekne zdjecia, Jas jest taki przystojny a Ola po prostu gwiazdeczka! A jaka do ciebie podobna, cuda masz w domu. Na pewno impreza sie uda, nie stresuj sie tylko ciesz kazda chwila, a pomoc widze super zorganizowana :-D
Agi czesc :-):-)]

ewelinka super!!!! Bardzo fajny kolor, chetnie zobacze wiecej zdjec!! A jak siuski zlapalas w koncu?

gosiagro w fazie uderzeniowej sa jajka powiedz mi kochana czy bialka czy zoltka rowniez moge jesc?? Czas bedzie zaczac musze

wyglada jak ten piesek z zabki ,kuba chyba ma taki sam

pokaz zdjecia koniecznie;D

a ja musze pozbyc sie komputera,drukarki,akwarium,itd a jka widze oogloszenia ,ze ludzie oddaja przez pol roku takie rzeczy i nikt nie chce to slabo mi sie robi..
bo zostaly rowno dwa tygodnie

emalia śliczne te zaproszenia;) Kiedy Ty na to wszystko czas znajdujesz?;-)

ewelinka widzę że spora zmiana:) Wcześniej miałaś czarne?;-) Grzywka wygląda fajnie:-) Też bym chciała, niestety mam wicherek i nie mogę:(

ja zagladam póki dzieciaki śpią

jeszcze raz dziękujemy wszystkim w imieniu Tomka za życzenia:-)

Agi fajnie że mimo to zaglądasz, częściej prosimy
Emalia zaproszenia rewelacyjne a imprezki z taka obstawą napewno sie udadzą, co do tego jestem pewna i gratki za kolejne ząbki
Elizka gratki za odsmoczkowanie
ewelinka świetny ten kolor
koriander dla Liliusi najlepsze życzenia i szybkiej imprezki w nowym domku i ogrodzie
Klementinka oj tak mój też uwielbia tą zabawę

wszystkim imprezującym, grillującym życzymy pięknej pogody

reklama
Do góry