reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA :-D:-D

Ja jakos zapomnialam jutro w sumie juz pierwszy dzien 12 mca:szok: szok. A my po pierwszej rundzie, opkupilismy Lile w tak wspaniale ciuszki, ksiazeczki i zabawki ze na rok jej starczy, za cale 8€!!! Powstawiam potem troche zdjec, wiekszosc z dzisiejszych zakupow to beda przy okazji prezenty na roczek, nie planowalismy szczegolnyc zakupow no ale okazja sama sie nadarzyla :-):-)

z tym pieskiem juz sie nie rozstaje :-D
piesek.jpg

emalia przepiekne zdjecia, Jas jest taki przystojny a Ola po prostu gwiazdeczka! A jaka do ciebie podobna, cuda masz w domu. Na pewno impreza sie uda, nie stresuj sie tylko ciesz kazda chwila, a pomoc widze super zorganizowana :-D
Agi czesc :-):-)]

ewelinka super!!!! Bardzo fajny kolor, chetnie zobacze wiecej zdjec!! A jak siuski zlapalas w koncu?

gosiagro w fazie uderzeniowej sa jajka powiedz mi kochana czy bialka czy zoltka rowniez moge jesc?? Czas bedzie zaczac musze

DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA :-D:-D

Ja jakos zapomnialam jutro w sumie juz pierwszy dzien 12 mca:szok: szok. A my po pierwszej rundzie, opkupilismy Lile w tak wspaniale ciuszki, ksiazeczki i zabawki ze na rok jej starczy, za cale 8€!!! Powstawiam potem troche zdjec, wiekszosc z dzisiejszych zakupow to beda przy okazji prezenty na roczek, nie planowalismy szczegolnyc zakupow no ale okazja sama sie nadarzyla :-):-)

z tym pieskiem juz sie nie rozstaje :-D
Zobacz załącznik 350126

emalia przepiekne zdjecia, Jas jest taki przystojny a Ola po prostu gwiazdeczka! A jaka do ciebie podobna, cuda masz w domu. Na pewno impreza sie uda, nie stresuj sie tylko ciesz kazda chwila, a pomoc widze super zorganizowana :-D
Agi czesc :-):-)]

ewelinka super!!!! Bardzo fajny kolor, chetnie zobacze wiecej zdjec!! A jak siuski zlapalas w koncu?

gosiagro w fazie uderzeniowej sa jajka powiedz mi kochana czy bialka czy zoltka rowniez moge jesc?? Czas bedzie zaczac musze

wyglada jak ten piesek z zabki ,kuba chyba ma taki sam

pokaz zdjecia koniecznie;D

a ja musze pozbyc sie komputera,drukarki,akwarium,itd a jka widze oogloszenia ,ze ludzie oddaja przez pol roku takie rzeczy i nikt nie chce to slabo mi sie robi..
bo zostaly rowno dwa tygodnie

emalia śliczne te zaproszenia;) Kiedy Ty na to wszystko czas znajdujesz?;-)

ewelinka widzę że spora zmiana:) Wcześniej miałaś czarne?;-) Grzywka wygląda fajnie:-) Też bym chciała, niestety mam wicherek i nie mogę:(

ja zagladam póki dzieciaki śpią

jeszcze raz dziękujemy wszystkim w imieniu Tomka za życzenia:-)

Agi fajnie że mimo to zaglądasz, częściej prosimy
Emalia zaproszenia rewelacyjne a imprezki z taka obstawą napewno sie udadzą, co do tego jestem pewna i gratki za kolejne ząbki
Elizka gratki za odsmoczkowanie
ewelinka świetny ten kolor
koriander dla Liliusi najlepsze życzenia i szybkiej imprezki w nowym domku i ogrodzie
Klementinka oj tak mój też uwielbia tą zabawę

wszystkim imprezującym, grillującym życzymy pięknej pogody

reklama
Do góry