BButterFly
mamusia smerfusia
hihi no niedobra mama, niedobra do zdjęcia tylko dała i smaka narobiła Tomaszek cudny! aż i mi się lizaka zachciało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
on sam jeszcze nie dorosl,moze zmądrzeje jak nas straci??taka terapia szokowato faktycznie ciężki przypadek szkoda że nie myśli jak mężczyzna, który ma dziecko
Hej.
Cobra dobre wiesci, a kuchenke moze uzywano zakupisz, juz dziewczyny ci sporo doradzily ;-)
MagdaM moj jest tylko do mamy, przez ostatnie dni tylko ze mna, nawet sam sie nie bawi prawie... mam go juz serdecnzie dosyc.... a do taty nie leci bo taty prawie nie ma wiec wiecie....
Agi bedzie dobrze, wróc do nas...:*
KatarzynaJ kciuki zacisniete!
Miki spi juz od 10 na dworku w wózku... Pogoda superowa, a my z Danielem sie szykujemy do laryngologa... ehhh
Cobra jak ty placisz za neostrade to zabierz modem, kurka co za facet
a w ogole przyjezdza do Kuby? zdaje sobie sprawe ze rozpada mu sie rodzina?
MagdaM moje dziecko to za kazdym pojdzie kto chce sie z nim bawic ale jak sie uderzy czy zle mu to tylko mama
Agi mam nadzieje ze szybko do nas wrocisz
trzymam kciuki za wszystkich, ktorzy tego potrzebuja
nieco mi zeszło ale zawsze coś teraz łobuziaki śpią to mam chwilkę:-)
gosiagro, Agi dziękuję kochane, mężulo ma się całkiem nieźle, w święta nieco pofolgował sobie z jedzeniem ale od wczoraj znów pilnujemy dietkowania jego
BButerfly ale cudna kolorowa fotka, ślicznie wyglądacie
Elizka gratki dla Mikiego za kolejnego ząbka
Milka26 oj tak mam taką kolekcję zdjęć śpiochów tylko jakos tak właśnie dziwnie mnie nie ma na żadnym
olavip dla mnie miejsca zabrakło bo jak gościnnie dzieciaki zawitały to ktoś musiał się eksmitować:-)
świetna Twoja śmieszka
Agi absolutnie się na to nie zgadzam, nie możesz nas opuścić, kochana czasami na niebie każdej z nas pojawiają się czarne chmury ale potrzeba kogoś do pomocy żeby je szybko przepędzić, Ty masz cudowną rodzinkę i nas także, pisz albo tu albo na zamknietym napewno nie jedna będzie chciała pomóc czy wesprzeć słowem, a to dużo daje, domyślam się że nieraz Ci ciężko bo jesteście z dala od domu od rodziny ale nie smutaj się, przytulam mocno
koriander kciukasy zaciśnięte
zyraffka a może za jakis czas spróbuj z mlekiem Nestle Junior smakowym jest waniliowe lub z miodem moze by Łukaszkowi posmakowało? tylko ono od roczku jest
cobra ja bym modem mimo to zabrała jeżeli umowa jest na Ciebie i płacisz też, niby dlaczego on ma korzystać
MagdaM u mnie zdecydowanie synek - doklejka mamusi u innych owszem fajnie jest i chętnie da się sprzedać ale mama i tak na pierwszym miejscu
W biedronce fajna taczka i wywrotka do piasku my juz zakuiliśmy
to siostra mu dała, mama tylko uwieczniła to na fotkach i pozwoliła chwilkę pociamkaćhihi no niedobra mama, niedobra do zdjęcia tylko dała i smaka narobiła Tomaszek cudny! aż i mi się lizaka zachciało
fakt, moja mama ostatnio nie mogla sie pozbyc starej lodowki, w dobrym stanie tylko ze od kiedy zostala sama nie potrzebuje takiej wielkiej, a nikt sie nie zglaszal po nia przez 3 mce (za darmo oddawala), w koncu musiala zaplacic komus kto ja zabralcobra nie wiem jak u was ale u mnie na stronie naszego miasta w ogłoszeniach jest strona oddam/przyjmę i tam bardzo często ludzie za darmo albo za kawę/czekoladę oddają niepotrzebne im sprzęty. Nie ma uwas czegoś takiego?
A my juz po wszystkim zaraz napisze na zamknietym kciuki zadzialaly DZIEKUJEMY!!!
eagle ale fajnyyyy lizakowiec )
zyraffka Lili dosc smakowalo mleko truskawkowe i bananowe Nestle ale i tak praktycznie mleka juz nie pije teraz jej przemycam w innych produktach