reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Koriander -trzymam kciuki!
Cobra- a nie chcesz z nim porozmawiać i wyjaśnić sobie na czym stoicie oboje? Czego oczekujecie od siebie itp? Nawet jak już nie ma szans na uratowanie związku może warto by było porozmawiać?

próbowałam,ale z nim nie idzie rozmawiac.albo przestaje mnie sluchac,albo ignoruje,albo wychodzi.

Hej.
Cobra dobre wiesci, a kuchenke moze uzywano zakupisz, juz dziewczyny ci sporo doradzily ;-)
MagdaM moj jest tylko do mamy, przez ostatnie dni tylko ze mna, nawet sam sie nie bawi prawie... mam go juz serdecnzie dosyc.... a do taty nie leci bo taty prawie nie ma wiec wiecie.... :dry:
Agi bedzie dobrze, wróc do nas...:*
KatarzynaJ kciuki zacisniete!

Miki spi juz od 10 na dworku w wózku... Pogoda superowa, a my z Danielem sie szykujemy do laryngologa... ehhh

no wlasnie.. sensowny jest jakis zw z bierzmowaniem,ale wydaje mi sie ,ze tak teraz jest ze moze to wyladowac na polce w najlepszym razie.

tej,co jest?

a tobie gratuluje super wyjazdu:D

podpisalam umowe,tzn z kolezanka,14maja wyprowadzka;D ciesze sie jak glupi
nie bede miec tam internetu,bo moj modem zostanie z Mariuszem - u mnie i tak nie bedzie tel stacjonarnego wiec nie mam jak podlaczyc neostrady.. ;( a musze za nia placic jeszcze pol roku
Cobra jak ty placisz za neostrade to zabierz modem, kurka co za facet
a w ogole przyjezdza do Kuby? zdaje sobie sprawe ze rozpada mu sie rodzina?

MagdaM moje dziecko to za kazdym pojdzie kto chce sie z nim bawic ale jak sie uderzy czy zle mu to tylko mama

Agi mam nadzieje ze szybko do nas wrocisz

trzymam kciuki za wszystkich, ktorzy tego potrzebuja

nieco mi zeszło ale zawsze coś teraz łobuziaki śpią to mam chwilkę:-)

gosiagro, Agi dziękuję kochane, mężulo ma się całkiem nieźle, w święta nieco pofolgował sobie z jedzeniem ale od wczoraj znów pilnujemy dietkowania jego :tak:
BButerfly ale cudna kolorowa fotka, ślicznie wyglądacie
Elizka gratki dla Mikiego za kolejnego ząbka
Milka26 oj tak mam taką kolekcję zdjęć śpiochów tylko jakos tak właśnie dziwnie mnie nie ma na żadnym:confused::dry:
olavip dla mnie miejsca zabrakło bo jak gościnnie dzieciaki zawitały to ktoś musiał się eksmitować:-)
świetna Twoja śmieszka
Agi absolutnie się na to nie zgadzam, nie możesz nas opuścić, kochana czasami na niebie każdej z nas pojawiają się czarne chmury ale potrzeba kogoś do pomocy żeby je szybko przepędzić, Ty masz cudowną rodzinkę i nas także, pisz albo tu albo na zamknietym napewno nie jedna będzie chciała pomóc czy wesprzeć słowem, a to dużo daje, domyślam się że nieraz Ci ciężko bo jesteście z dala od domu od rodziny ale nie smutaj się, przytulam mocno
koriander kciukasy zaciśnięte
zyraffka a może za jakis czas spróbuj z mlekiem Nestle Junior smakowym jest waniliowe lub z miodem moze by Łukaszkowi posmakowało? tylko ono od roczku jest
cobra ja bym modem mimo to zabrała jeżeli umowa jest na Ciebie i płacisz też, niby dlaczego on ma korzystać
MagdaM u mnie zdecydowanie synek - doklejka mamusi :-D u innych owszem fajnie jest i chętnie da się sprzedać ale mama i tak na pierwszym miejscu

reklama
Do góry