reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

magdam- mój Łukasz jak jest mój mąż to nawet woli z nim się bawić:)) już mu minął okres lęku przed obcymi i w sumie bardzo towarzystki się zrobił. Wczoraj płynęliśmy promem, byliśmy w samochodzie, otworzyłam mu szybę zeby sobie wyjrzał i czarował jedną panią:) uśmiechy, robienie papa, podał raczkę hehe, mój podrywacz mały:)

reklama
wstawie wam potem zdjecia tego mieszkania,tylko musze z brata telefonu wgrac..na czym polega najwiekszy numer??
zadna z nas nie ma lodowki,ani kuchenki gazowej;D a na stanie mieszkania sa tylko szafki kuchenne

cobra nie wiem jak u was ale u mnie na stronie naszego miasta w ogłoszeniach jest strona oddam/przyjmę i tam bardzo często ludzie za darmo albo za kawę/czekoladę oddają niepotrzebne im sprzęty. Nie ma uwas czegoś takiego?

Witam się i tutaj - Wczoraj wróciliśmy ale miałam baterie na wyładowaniu:) i zasnęłam o 21...
Kasiek- super że wyjazd udany. Zdjęcia cuuuuudooowneeee!!!!!! A Wy całą trójką super wygladacie!!!! Akumulatory naładowane chyba co?:)
Agi- Kochana nie mam pojęcia co się dzieje , ale pamiętaj że za chwilkę zaświeci słoneczko i z każdej sytuacji jest wyjście!!!!!!!!!! Jestes wspaniałą osoba KOCHANA!!!! Jestem pewna że za chwilkę wszystkie Twoje sprawy się wyjaśnią. Polusia ma super Mamusię , ona sama jest śmieszką (poza spotkaniami pierwszego stopnia z trawą oczywiście:):):)) , więc na pewno pomoże Mamusi w poprawie humorku!!!!!!!! Kochana pamietaj także że masz nas tutaj i zawsze możesz przelać na monitor:p swoje smutaski a my ZAWSZE BĘDZIEMY CIĘ WSPIERAĆ!!!!!! Kochana duuuży przytulak ode mnie i trzymam mocno kciuki by juz było tylko lepiej!!!!!!!:|*:*:*:*
Kochane nie jestem w stanie Was nadrobic po tylu dniach nieobecności
WSZYSTKIE ZDJĘCIA CUDOWNE!!!!!!!!!
NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA SOLENIZANTÓW Z OSTATNICH DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOLENDERKO - GRATULACJE DLA CIEBIE I LILUNI!!!!!! JESTEŚCIE SUPER DZIELNE OBYDWIE I STRASZNIE SIĘ CIESZĘ ŻE TAK SZYBKO SIĘ WSZYSTKO UDAŁO :*:*:*

Dzień Dobry wszystkim

zaraz poczytam i popiszę coś więcej ( mam nadzieję że jak juz skończę to mi nie wsyśnie gdzieś posta całego jak wczoraj)
póki co kasiaj. trzymamy mocno kciuki:-)

cobra nie wiem jak u was ale u mnie na stronie naszego miasta w ogłoszeniach jest strona oddam/przyjmę i tam bardzo często ludzie za darmo albo za kawę/czekoladę oddają niepotrzebne im sprzęty. Nie ma uwas czegoś takiego?
pewnie ze jest,ale albo z drugiego konca poznania sa,albo oddaja zepsute

Cobra a co na to Mariusz??\
Magda M u nas jest dziecko cygańskie

a co mnie to obchodzi co on mysli.. niech sobie z mama mieszka

Perfecta- no w końcu jesteś, już myślałam że mama tak Cię rozpieszczała że do nas nie wrócisz w ogóle hihi

Magda-mój jak ma wybór obcy lub mama wybiera- mamę, jak się oswoi z obcym wybiera obcy ale patrzy czy mama jest blisko, jak ma wybór mama czy tata wybiera- tatę, jak tata za długo jest z nim sam na sam krzyczy mama i juz nie chce taty :) hihi dziwne to moje dziecko :) Ale jak obcy od razy pcha się do niego z łapami i koniecznie chce go wziąć na ręcę wpada w panikę, a jak obcy zaglądają do wózka i coś do niego mówią bez wcześniejszego oswajania powolnego ma tzw. przez nas TRYB GBUR -nie uśmiechnie się choćby nie wiem co się działo, ale toleruje nie płacząc :) jej brzmi to jakby nas kosmici nawiedzali :)

Koriander -trzymam kciuki!
Cobra- a nie chcesz z nim porozmawiać i wyjaśnić sobie na czym stoicie oboje? Czego oczekujecie od siebie itp? Nawet jak już nie ma szans na uratowanie związku może warto by było porozmawiać?

Mam wrażenie, że ja wcale nie mam 10 miesiecznego malucha - wczoraj przez caly dzien przespal tylko 30 min. Jak go zostawiam do snu to umie godz. ze sobą rozmawiac i sie sam ze sobą bawi...potemm zaczyna krzyk, ze juz mu sie znudziło - nie ma na niego sily :)

Agi - przytulam mocno!!! Mam nadzieje, ze szybciutko wrócisz do nas!!
koriander, kasiaj - kciuki zacisnięte
Magda M - u mnie przeciwnie :) Tylko tata i tata. Nie pamietam juz kiedy ostatni raz mama powiedział :p

Miłego słonecznego dnia życze :)

reklama
Do góry