reklama
BButterFly
mamusia smerfusia
Dzień dobry!
Kasiek- jej... ale piękne zdjęcia, Damiś widać przeszczęśliwy! Troszkę Wam zazdroszczę takiej wyprawy gdy u nas dopiero kwiecień a plany wakacyjne jeszcze w powijakach Cudownie, że wakacje udane i podróż szczęśliwa!
Agi- życzę Ci abyś szybko siebie odnalazła, mam nadzieję że nic złego się nie dzieje a to tylko jeden krótki zły dzień! wracaj szybko! Trzymam kciuki za szybkie dobre wieści!
KasiaJ-za wizyty u lekarzy trzymamy dzisiaj kciukasy!
Olavip-córeczka słodka, że tylko schrupać!
Agast- dziękuje za odpowiedź, my mieliśmy Tunezję w planach ale jest tam jak jest i jak się nie poprawi i nie znajdę nadal nic nad naszym morzem to trzeba będzie coś innego wymyśleć, choć boję się z takim małym lecieć, zupełnie nie wiem na co uwagę zwracać
to tak po prędce, a Perfecta kiedy wraca? Jakoś dziwnie tu bez niej :/
Kasiek- jej... ale piękne zdjęcia, Damiś widać przeszczęśliwy! Troszkę Wam zazdroszczę takiej wyprawy gdy u nas dopiero kwiecień a plany wakacyjne jeszcze w powijakach Cudownie, że wakacje udane i podróż szczęśliwa!
Agi- życzę Ci abyś szybko siebie odnalazła, mam nadzieję że nic złego się nie dzieje a to tylko jeden krótki zły dzień! wracaj szybko! Trzymam kciuki za szybkie dobre wieści!
KasiaJ-za wizyty u lekarzy trzymamy dzisiaj kciukasy!
Olavip-córeczka słodka, że tylko schrupać!
Agast- dziękuje za odpowiedź, my mieliśmy Tunezję w planach ale jest tam jak jest i jak się nie poprawi i nie znajdę nadal nic nad naszym morzem to trzeba będzie coś innego wymyśleć, choć boję się z takim małym lecieć, zupełnie nie wiem na co uwagę zwracać
to tak po prędce, a Perfecta kiedy wraca? Jakoś dziwnie tu bez niej :/
koriander
Fanka BB :)
Dzien dobry, zaczynam sie przyzwyczajac do wysypiania :-) Rowniez niesmialo prosze o trzymanie kciukow, powiem po poludniu za co
Agi przytulam mocno, zawsze mozesz porozmawiac jesli tego potrebujesz, pamietaj o tym!!!!
kasiaj kciuki zacisniete!! oby hematolog wszystko wyjasnil!
Perfeciu co tak cichutko???
Agi przytulam mocno, zawsze mozesz porozmawiac jesli tego potrebujesz, pamietaj o tym!!!!
kasiaj kciuki zacisniete!! oby hematolog wszystko wyjasnil!
Perfeciu co tak cichutko???
zyrraffka
Szczęśliwa mama
DZień dobry
Agi kochana- nie uciekaj tylko pisz co się dzieje? wszystkie tu się martwimy bardzo. :--(
kasiu- kciukasy zaciśnietę!
koriander trzymam kciuki))
perfecta Ty wracaj szybko od mamusi, brakuje tu Ciebie!
Dziewczyny ślczne zdjęcia.
Ależ jestem słaba, w nocy miałam walczyć i nie dawać cyca ale zawsze raz daję bo jakoś nie mam siły.
Daję Łukaszowi po troszeczkę mleka nan3 ale strasznie się krzywi jak mu przemycę do dziubka choć odrobinę, ciekawe czy przyzwyczai się do smaku czy nie??? Czy wogóle jest sens ,męczyć go.
Agi kochana- nie uciekaj tylko pisz co się dzieje? wszystkie tu się martwimy bardzo. :--(
kasiu- kciukasy zaciśnietę!
koriander trzymam kciuki))
perfecta Ty wracaj szybko od mamusi, brakuje tu Ciebie!
Dziewczyny ślczne zdjęcia.
Ależ jestem słaba, w nocy miałam walczyć i nie dawać cyca ale zawsze raz daję bo jakoś nie mam siły.
Daję Łukaszowi po troszeczkę mleka nan3 ale strasznie się krzywi jak mu przemycę do dziubka choć odrobinę, ciekawe czy przyzwyczai się do smaku czy nie??? Czy wogóle jest sens ,męczyć go.
C
cobra18
Gość
no wlasnie.. sensowny jest jakis zw z bierzmowaniem,ale wydaje mi sie ,ze tak teraz jest ze moze to wyladowac na polce w najlepszym razie.Dziekuje za odpowiedzi w sprawie prezentu na bierzmowanie dla mnie tez sensowny wydaje sie prezent zwiazany z okolicznoscia czyli jakis religijny pytanie co na to 16 latek, musze wymyslic cos sensownego , przypuszczam ze jak dam mu biblie to wyladuje na jakies polce , medalik moze bedzie nosic moze cos w tym kierunku, cos mi sie wydaje ze widzialam u noego lancuszek na szyi wiec moze jednak tak
tej,co jest?A ja Wam mówię do widzenia ...na dłużej....
Muszę przemyśleć wiele spraw w swoim życiu....Wszystko sie wali ostatnio a ja już nie mam siły udawać że jest ok....Dziś pękłam ja i moje serducho.....Jeszcze nigdy nie czułam się tak źle....Dlatego muszę doprowadzić się do normalności....przynajmniej spróbować....choc pewnie mi się to nie uda....Wiem że smęce....kolejny raz ale tak jest gdy dusi sie w sobie pewne rzeczy....Wybaczcie....
Wzystkim czerwcowym mamusiom życzę spokoju ducha....wiem jak bardzo mi by się to przydało.....
Agi - ????????????????
a tobie gratuluje super wyjazdu
podpisalam umowe,tzn z kolezanka,14maja wyprowadzka;D ciesze sie jak glupi
nie bede miec tam internetu,bo moj modem zostanie z Mariuszem - u mnie i tak nie bedzie tel stacjonarnego wiec nie mam jak podlaczyc neostrady.. ;( a musze za nia placic jeszcze pol roku
zyrraffka
Szczęśliwa mama
podpisalam umowe,tzn z kolezanka,14maja wyprowadzka;D ciesze sie jak glupi
powodzenia! muszisz wymyślić teraz jak tu z nami pisać:-)
C
cobra18
Gość
powodzenia! muszisz wymyślić teraz jak tu z nami pisać:-)
wstawie wam potem zdjecia tego mieszkania,tylko musze z brata telefonu wgrac..na czym polega najwiekszy numer??
zadna z nas nie ma lodowki,ani kuchenki gazowej;D a na stanie mieszkania sa tylko szafki kuchenne
reklama
Dzień doberek :-)
Agi - kochana co się stało?
Kasiu ,Koriander- trzymam kciuki :-)
Zdjęcia dzieciaczków przecudowne :-)
u nas jakoś pomalutku do przodu, Kacperek rozrabia jak moze, wszedzie włazi, wszystko sciaga a ostatnio zrobił się z niego mały terrorysta
Czy wasze maluchy też mają tak że tylko mama?
Agi - kochana co się stało?
Kasiu ,Koriander- trzymam kciuki :-)
Zdjęcia dzieciaczków przecudowne :-)
u nas jakoś pomalutku do przodu, Kacperek rozrabia jak moze, wszedzie włazi, wszystko sciaga a ostatnio zrobił się z niego mały terrorysta
Czy wasze maluchy też mają tak że tylko mama?