reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Laski wiem ze was to teraz nie dotyczy ale znowu ruszyla w PL akcja "rodzic po ludzku"
mam prosbe, zebyscie podpisaly list otwarty w sprawie znieczulenia w czasie porodu
moze sie tez wam kiedys przydac:-)
List otwarty - Rodzić bez bólu

Kasiek te krajobrazy jak z jakiegos katalogu wycieczkowego, super
ze tez niektorzy maja tyle szczescia i takie widoki widza codziennie

reklama
eagle - piękne zdjęcia. Ciekawe gdzie ty śpisz kobieto skoro łóżko takie oblężone:)
Bbuterffly - rewelacyjna fotka! tak wiosennie, pięknie::)
Kasiek - muszę przyznać że cholernie Ci zazdroszczę! Cudne widoki,a wy jacy zadowoleni!

co do wagi to eee bez komentarza......:-D

Załączniki

• 100_4165.jpg
    100_4165.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 44
  • 100_4309.jpg
    100_4309.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 43
Dziekuje za odpowiedzi w sprawie prezentu na bierzmowanie dla mnie tez sensowny wydaje sie prezent zwiazany z okolicznoscia czyli jakis religijny pytanie co na to 16 latek, musze wymyslic cos sensownego , przypuszczam ze jak dam mu biblie to wyladuje na jakies polce , medalik moze bedzie nosic moze cos w tym kierunku, cos mi sie wydaje ze widzialam u noego lancuszek na szyi wiec moze jednak tak

A ja Wam mówię do widzenia ...na dłużej....
Muszę przemyśleć wiele spraw w swoim życiu....Wszystko sie wali ostatnio a ja już nie mam siły udawać że jest ok....Dziś pękłam ja i moje serducho.....Jeszcze nigdy nie czułam się tak źle....Dlatego muszę doprowadzić się do normalności....przynajmniej spróbować....choc pewnie mi się to nie uda....Wiem że smęce....kolejny raz ale tak jest gdy dusi sie w sobie pewne rzeczy....Wybaczcie....
Wzystkim czerwcowym mamusiom życzę spokoju ducha....wiem jak bardzo mi by się to przydało.....

Witam

Agi- co się dzieje kochana? Tulam mocno :tak:
Kasiek- fajnie ,że już wróciliście cali i zdrowi. Zdjęcia piękne, Damiś bombowy i wy jaca szczęśliwi. Pozazdrościć :)

Co do butów to my mamy Jedne Nike, jedne Reeboka i Adidasa i dwie pray sandałków Adidasa i nie mam zamiaru dziecku kupować jakichś drogich Bartków czy tam innych na 5 minut. A i ostatnio kupiłam sandałki nasze polskie, z odkrytymi palcami, wykładane skórką i jestem zadowolona,a że likwidowali sklep i była wyprzedaż -70% to zapłaciłam 14zł :)

reklama
witam sie i ja:-)

kasiaj - kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte:tak: daj znać po powrocie

olavip - Jagódka słodziutka:-)

Agi - co się dzieje??? po to tu masz nas żeby się wyżalić, pisz kochana, mocno przytulam i wysyłam wszystkie smutki w ciemny kąt!!!

Do góry