reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dla zainteresowanych, fotki pięknych krajobrazów ;) na żywo jeszcze piękniej ;)

Copy of DSC08317.jpgCopy of DSC08342.jpgCopy of DSC08484.jpgCopy of DSC08476.jpgCopy of DSC08367.jpgCopy of DSC08330.jpgCopy of DSC08258.jpgCopy of DSC08254.jpg
pencil.png

Kasiek no nareeeeeeeeeeszcie :-) Jest nasz mega przystojny Damis, rany jaki on do schrupania jest!!!!! Ciekawe jak ja sie za kilka lat opedze od Lili jak bede jego zdjecia ogladac :-D Widze ze swietnie spedzilas czas z rodzinka (to chyba kuzynka na zdjeciach?), wygladasz na bardzo wypoczeta:tak: Ciesze sie ze juz jestes z nami, mam nadzieje ze szybko wypoczniesz po podrozy

edit a te krajobrazy...oooooch jak ja zazdroszcze :)))))

Kasiek zdjęcia rewelka:))) A mały jaki szczęśliwy:))))

Co do butków to też mamy pumy, ale mała miała je tylko kilka razy na sobie, nie nadają sie absolutnie do nauki chodzenia, chyba że mają wysoką usztywnianą piętę!!

cobra Twój bez chrztu, a moja bezzębna;)

Jeszcze jedno... młodemu tak służył tamten klimat że codziennie spał do 10 a w ciągu dnia miał co najmniej 3 drzemki, 2 po 30 minut i 1 aż 1,5 godziny!!! ;)

Teraz też już śpi ponad godzinę, ale szkoda mi go budzić, bo zmęczony biedaczek...

Kasiek- no nie mogę się napatrzeć na Wasze fotki!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak: Cudne są!!! I jakie krajobrazy... Marzenie...

Butterfly
- Tak, szukaliśmy czegoś fajnego szczególnie dla dzieci. Turcja to podobno raj dla dzieci :) Biuro Itaka.

Zdec- a jakie Wy macie te pumy? Nasze mają sztywną piętkę. Moze Wy macie te dla niemowlaków z materiałową podeszwą i całe mięciutkie??

Ostatnia edycja:
Klementinka ja mam bardzo dobre zdanie o elefancie to byly pierwsze buty Olafa beda i Eryka, sa z dobrych materialow elastyczne i do tego ladne, wiem ze zdania sa podzielone ale przy Olu jeszcze sie naczytalam ze podeszwa ma nie stawiac oporu i zginbac sie bez problemu , na poczatku chcialam kupowac Bartka ale okazalo sie ze podeszwy byly bardzo twarde

Eagle kredki dobre :) pytanie tylko czy zdrowe :) Piken zdjecia a ta spiaca trojka..... ciekawe czy i nam sie kiedys uda :)

Gosiargo Olaf juz robi liste prezentow dla Eryka oczywiscie samo lego

Butterfly ale macie piene kwiatki

Eliza gratuluje zeba u nas juz miesiac przerwy w zebach

Kasiek superv ze wakacej uda a Damianek to naprawde dzielny mis zdjecia super az mi sie zamarzylo

OlaVip piekne zdjecia :)

reklama
wrrrr napisałam mega długiego posta i mi wcieło:wściekła/y:

tak na szybko
Kasiek wyjazd rewelacyjny, zazdroszczę a Damiś jak zadowolony
Agi jak dla mnie Polcia wcale nie wygląda na chudzielca, jeżeli nie choruje a apetyt jej dopisuje to widocznie taka jej uroda

Do góry