reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Matko dziewczyny jakie wy chudzielce ja musze wkońcu cos ze soba zrobić bo już niemoge ze soba wytrzymać z 7 kilo by się przydało zrzucić:baffled:
koriander-gratulacje ale super ci poszło patrząc na twoje przespane nocki chyba i ja musze sie za odstawienie nocne wziąść bo mam dosyć budzenia nocnego
bbuterrfly-ale bajkowe to zdjęcie śliczne

reklama
BButterfly - jejku jakie piękne zdjęcie....I te kolory....Cuuuuuuuuuuuuudne.....Nie wspominając juz o modelach na zdjęciu....Super wyglądacie.....Fajna babka z Ciebie....a Julianek boski....
Dziewczyny ja po porodzie tydzień przy wzroście 154 ważyłam 47kg....a dziś wstyd się przyznać 54kg.... :-(....Ale co się dziwię jak jem jak świnka....Chyba muszę się wziąć w końcu za siebie..... :-D.....Hmmmmmmm.....Tylko czy ja mam wystarcząjąco dużo motywacji i chęci ....wątpię.....

A gdzie AGAST???
hehe Agi to co Ty jesz:)
Ale na zdjeciach nie widac tej wagi:)
Mi przy samym porodzie odeszło 13 kg a teraz to juz leci:)Dlatego robiłąm badania czy wszystko ok bo tak waga leciałą ale juz stoi:)

Agi- no to nieźle, tydzień po porodzie i 47kg:szok: ja po miałam 55 a później jak zleciało to podskoczyć nie chcę a jem wszystko, aż głupio ...dziewczyny o dietach piszą a ja czytam i przegryzam sernikiem na zimno i biszkoptem z bita śmietaną i owocami... :-p

kasiu - ja też miałam kompleksy z powodu wzrostu...Teraz juz troszkę mniej.....Najlepsze że jedną z moich najbizszych kolezanek jest tu w Anglii dziewczyna która ma wzrostu prawie 1,80...Razem pracujemy i chyba śmiesznie wyglądamy jak razem idziemy....No ale cóż....

Agi clarksy sa bardzo dobre ale z nimi jak z maclarenem, UK tanio a reszta swiata drogo
chyba ze poprosze kolezanki zeby mi kupily, jedna jest z Clarkiem to moze jakis rabat przez to dostane

Butterfly sliczne zdjecie, takie wiosenne, pieknie razem wygladacie
dziewczyny dawajcie wiecej zdjec bo naprawde milo sie was oglada

dzieki za odpowiedzi co do elefantow, chyba wlasnie je kupie bo wiele pozytywnych opinii na necie znalazlam i maja zakryte paluszki

Asnecja ja jeszcze niedawno zazdroscilam nawet polowicznie przespanych nocy :) I u was bedzie wkrotce dobrze!
eagle przepiekne zdjecia! Ale Asia sliczna, zupelnie jak mama, a Tomus widac kochany syneczek przytulasek, a to zdjecie ze spiaca trojka po prostu cudowne :-)
olavip swietne laseczki z was!!
emalia ciesze sie ze z Ola juz lepiej, a jak Jasieniek, biega juz? :-):-p
Kajdusia oj ty to potrafisz doslodzic :-):-):-D

No Jasiek już biega ale jeszcze czasami go "znosi" na boki :)

dzień doberek:-)

Milka - jeszcze trochę i razem będą to lego układać

zyrraffka - może ta Krysia ustawi go odpowiednio do pionu:-D

emalia - pochwal się zaproszeniami:tak:

olavip - śliczne zdjęcia

Klementinka - ja kupiłam Majusi Elefanten i jak na razie jestem zadowolona; bardzo łatwo się zakładają, noga jak na razie się nie poci, sa oki

koriander - super, oby tak dalej :tak::tak: i nawet na podium się załapałaś:-D:-D

eagle
- cudne zdjęcia, to pierwsze po prostu rewelacja:-) napatrzeć się na ta trójkę nie mogę:tak: fajna masz przytulankę z Tomusia, Asia też śliczna panienka:tak: a jak mąż się czuje?

A pochwale się ale troszkę później , bo musze załączniki z maila pozapisywac :)Projekty mi sie podobają. Poczekam na małża i wyślemy akceptacje i czekamy na gotowe zaprosznia. :)

reklama
Lenka- melduję się, że jestem:)

Doczytałam kilka ostatnich stron i o butkach było. My kupiliśmy jakiś czas temu Ecco i Jagoda ich nie znosi! Od razu placze jak jej zakladam. Nie wiem o co kaman ale sprzedam jesienią na allegro. Teraz nosimy Pumy i są super. Noga się nie poci, łatwo się zakladają i jestem bardzo zadowolona. Cena tez nie masakryczna bo 99zl.

Co do wagi- to ja mam 176cm i waze 63 wiec chyba w sam raz, ale oczywiście chcialabym mniej z 5 kilo, haha

Czytalyście to? Żłobki i szopki ale wiocha :crazy:

edit: widzisz Lena? Jak ja napiszę posta to forum umiera;/

Ostatnia edycja:
Do góry