reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

fajnie sie oglada wasze zdjecia:-)
Lukaszek przystojniak jak zawsze, Truskaweczka sliczna a ty Gosiu bardzo schudlas, widac po tobie te 8 kg
Polcia coraz wieksza dama, sliczne ozdoby wlosow ma

aaaa i Filipek KasiJ ma swietne zdjecia kawalek dalej

reklama
laski znalazlam mieszkanie 4 pokojowe - co prawda malutkie,ale bede wynajmowac z kolezanka i jej dzieckiem ,za 400zl
w puszczykowie :))

GosiaGro- ależ Majusia śliczniusia! Do zjedzenia!
KasiaJ, Koriander- gratuluję odcyckania! Jesteście dzielne i Wasze szkrabki też!
Żyrafka- zdjęcia cudne, z pradziadkami takie rozczulające, moje dzieci nie mają pradziadków, szkoda:-(
Agi- zawsze jak patrzę na Polunię to papa zaraz mi się cieszy :-) Jest rozbrajająca

Koriander- ja się jeszcze kurcze trochę waham z tym Dukanem, bo w końcu nadal karmię- ale z drugiej strony Gosia je bardzo (naprawdę BARDZO) dużo róznych innych posiłków dziennie i nie sądzę, żeby moje trochę mniej bogate w wartości mleczko miało coś zmienić... Bo Gosia dostaje cycka tylko rano i wieczorem ( nocki też już nam przesypia od jakiegoś czasu) Jak myślisz??? Poza tym najpierw muszę wyjeść wszystko świąteczne, łącznie z ciastami :-):-) Być może zacznę od poniedziałku....

gosiu- najpiękniejsza truskaweczka na świecie:) mama też prezentuje się wspaniale cieszę się, że święta Wam się udały

agi - świetnie wyglądasz, a Polusia cudowna- kwiatuszek malutki:))) z tym spaniem to się udali:)

cobra- świetna wiadomość, trzymam kciuki zeby Wam się wszystko ułożyło!

Witajcie,

zyraffka u nas też w wózku robi się coraz gorzej. Wywija w każdą stronę...

Kasiek super że wam się tak podoba. Coraz bardziej przekonuję się że warto z takim maluchem gdzieś wyjechać i staremu truję ucho;-);-)

Asnecja święta i po świętach:-)

Klementinka super! Fajnie że się wszystko udało:-)

kasiu świetne to zdjęcie z kangurkiem;-)

Klementinka ja kupiłam sandałki z piętą wysoko i sztywno zabydowaną, natomiast z przodu zabudowane częściowo języczkiem. Bez palców raczej się jeszcze nie nadają (chociaż pewnie co rodzic to opinia) natomiast ja uważam, że w takim bucie stopa nie jest stabilna i "jeździ", a do tego jak jeszcze by chciał sobie poraczkować, to będzie palcami po ziemi szurał.

koriander gratuluję sukcesu w odstawianiu cycka;-)

zyraffka prześlicznie Łukaszek śpi tak z dupcią w górze:-D:-D

lenaDTR moja bratowa mówiła że można zmierzyć patyczkiem:-)

gosiagro Majka jest śliczna:-):-):-) I zdolna jak zawsze:-):-) Zresztą wszystko tak jak mama;-)

cobra to fajnie;-) We dwie zawsze raźniej;-)

Agi jak zwykle przepięknie;) I Ty i Polcia;)

Dziękujemy za miłe komentarze:-):-) Rzeczywiście od ostatniego "pokazania" trochę podrosłyśmy (obie:-D:-D:-D)
Fajnie że święta u większości udane, zresztą chyba wszędzie podgoda dopisała:-D:-D

Jejku ale piekne zdjecia!!
gosiagro juz ci pisalam, najsoczystrza i najpiekniejsza truskaweczka :))) Super, i panna z mokra glowa, A propos ale ci kosci stercza!!:-D:-p
zyraffka sliczne zdjecie z dziadkami, rozczulajace, a wypieta pupka pierwsza klasa
Agi co tu duzo pisac: bomba! A z tym tyleczkiem to sie z Lukaszkiem dobrali :-p

Kajdusiu ja mysle osobiscie ze na pewno Gosiuni nic by nie zabraklo w twoim odchudzonym mleczku tylko z tego co wszedzie pisza podobno podczas odchudzania (zwlaszcza na takiej wysokobialkowej diecie) do mleka przenikaja toksyny ktore dziecie wypija..to chyba jedyny powod dla ktorego nie powinno sie byc na diecie karmiac. Kurcze ja tez mam jeszcze sporo kielbas ale w sumie wszystko zamrozilam wiec moze poczekaja do trzeciej fazy :eek:

kasiaj super Fifek w torbie kangura, czy to w naszym torunskim zoo??? te kozy jakies znajome mi sie wydaja :-)

Butterfly ja mysle ze herbatka lub woda sa ok, ja nie slyszalam zeby dziecko bylo glodniejsze po wodzie:eek: ja podaje w nocy rumianek zwykly slaby bo nie chce w nocy niszczyc jej zabkow herbatkami z glukoza, a sokow w ogole nie pije

Ostatnia edycja:
reklama
Jej...mój synek za nic nie chce zasnąć...
Najpierw godz. krzyczał w łóżeczku, potem w końcu zmiękliśmy i go wzieliśmy....teraz puściłam mu śpiącą rybke mini mini, a ten nawet nie ziewnie...bryka jakby był środek dnia (od 19 go usypiamy jak codziennie). Ehhh...mam nadzieje tylko, że nie padne przed nim :p

Edit: Jak myślicie, czy to może być po kaszce kakaowej (dostał pierwszy raz)?

Ostatnia edycja:
Do góry