reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

to i ja ma wreszcie chwilkę:-)

zdec fajnie że w trakcie świątecznych porządków kabelek się znalazł, a fotki Natalci super, jaka ona juz duża odkąd ją ostatni raz pokazywałaś, pobyt u babci chyba służy
BButerfly fotka świąteczna cudna
Kasiek i jak już w domku? czekamy na fotorelację jak już odpoczniecie i się przeorganizujecie na tryb codzienny, domowy
iiwka a co to się stało że Alanek nie lubi jeździć samochodem? myślałam że wszystkie dzieci to uwielbiają
Klementinka cieszę się ze uroczystość się udała, przystojniak z Jasia
zyraffka trzymam kciuki za odcycanie i polubienie butli, mój w domu też śmiga w skarpetkach, cudne fotki zwłaszcza do spania
kasiaj. za Was także zaciskam kciukasy, jestem z Wami
świetne fotki kangurowe, a podwieczorek niemal Małyszowy;-)
olavip witamy po świętach, a gdzie obiecane fotki?
izia_tcz, lena, ewelinka a jak u Was poświątecznie?
Emalia u mnie podobnie dwie pralki prania poszły w ruch dziś, a jak Ola się czuje?
Asencja a jak Ty się czujesz? brzusio juz duży? mój śpiocha przeważnie ok 8.30 i śpi ok 30-45 minut, ok południa ok 1-1,5 godz i popołudniu ok 16-16.30 śpi ok 1 godz
MagdaM super taka niespodzianka i święta od razu przemiłe
koriander ogromne brawa dla Lilusi, duża dziewczynka juz z niej i jaka niespodzianka dla rodziców, gratki
mój zjada butle ok 19 mleko zagęszczane kaszką i dopiero rano ok 6.30-7 w zależności o której wstanie znów butla, w nocy nic nie je ani nie pije
gosiagro fajnie że święta tak udane a przede wszystkim piękna truskaweczka juz urosła, uśmiech na 2 zdjęciu boski
Agi ciesze się że i Ty także zaglądasz mimo braku czasu, fotki świetne a modelki jakie urocze:tak:
cobra co za wiadomości, trzymam mocno kciuki zeby sie wszystko poukładało tak jak trzeba

a tak wogóle to fajnie że taki ruch sie tu znowu zrobił, nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubie jak nas jest tak dużo:-)

teraz już zmykam bo mnie mój juz do łóżka wygania
( obiecane fotki wrzucę zatem jutro)

Kolorowych snów

reklama
koriander - pięknie wyglądacie....Super fotka....I powtórzę za gosiagro...Jeszcze trochę i ujrzymy cię w całej okazałości..... :-)
cobra - trzymam kciuki za pomyślną przeprowadzkę.....
gosiagro - te wszystkie opaski dla Polci kupuję na ebayu....Mam ich multum....A są w miarę tanie bo po ok 1,5 funta każda :-)
milka - brawa dla Eryczka....Spryciarz jeden....

Sprawa się rozwiązała - po 220 ml które wypił o 19.30 był jeszcze głodny i wypił przed chwilą drugie tyle i...cisza :) Nasz zarłoczek :)
Nadgoniłam dzisiejszy dzien :)

katarzynaj - gratuluje nocy bez cyca
Klementinka - my mamy bez palcy, ale to "w spadku", więc nie wiem jak beda sie sprawować - w wózku wygladają ładnie :)
koriander - gratuluje odcyckowania :) Powodzenia w diecie.
zyrraffka - fajne zdjęcia :) Ale Tobie nie potrzebna żadna dieta - dobrze wygladasz :)
gosiagro - truskaweczka czadzikowo wyglada :)
Agi78 - slicznie Polci w opaseczce :)
cobra18 - powodzenia w przeprowadzce!
Klementinka - jak tam obiawy ciążowe?
koriander - zdjęcie jak z reklamy :)
cobra18 - hehe :) może coś tam łykał jak mama nie patrzyła ;)

Koriander- jeeeee, cudnie Was widzieć, pokazałam fotę R i aż zapiszczał na widok Lilki, i jeszcze powiedział, że się za Wami stęsknił :tak:Ja też, ja też :tak: A z tą dietą to kurcze nie pomyślałam o tych toksynach, cholerka, a już się nastawiłam... teraz już sama nie wiem...

co do butków to na razie nie kupujemy, kupiliśmy tylko mięciutkie elefanty z Deichmana, wiele butków mamy z odzysku, i póki będą służyć do "wyglądania", a nie chodzenia to będziemy z nich kirzystać

Lena- mówisz, że do roku można dokarmiac w nocy? To pewnie ja będę tym przypadkiem :) I chyba jedyną której dziecko nie przesypia nocy choć karmię mm :/ Ale już nie wiem co zrobić, bo mały je malutkie porcje więc wnioskuję że to darcie się w nocy jest z głodu, obraca butlę i śpi dalej... tylko co zrobić żeby jadł więcej a rzadziej? Spróbuję dziś z herbatką, tylko coś czuję, że ją wypije i będzie dalej krzyk :)

Co do butów ja mierzę jak mały śpi, bo wtedy się nie wyrywa :) od piętki przykładam linijkę aż po paluszki +7mm, gdzieś tak przeczytałam że butki powinny być tyle wieksze, wiadomo skarpetka i troszkę luzu :)

Gosia- widzę, że u Ciebie też cudna sesja była, ślicznie wyglądacie :) Klaskania gratuluję, mój niby wie jak ale problemem jest wyprostowanie palców w obu rączkach na raz i dzwiek klaskania hihi

Agi- widzę, że u Was też ta pozycja spania jest hitem :) zdjęcia piękne, dziewczyny na nich też :)

Cobra- powodzenia z mieszkaniem!

Kajdusia- uśmiałam się z tym wyjadaniem świątecznych przysmaków :) Ja chetnie przyjmę zbędne z 5kg :D

Koriander- kolejne piekne i wesołe dziewczyny na zdjęciu! Ale tu dziś zdjęciowo hihi tak kolorowo się zrobiło :D

Asencja- ja tam nie wiem czy może być po kaszce :/ a spał tyle co zawsze w dzień?
Kochana....na wszytsko przyjdzie pora:)
Tak piszę o tej wodzie ze nie bardzo bo tego Marcelka co pilnuje on ma w sumie niedowage jak na sw.ój wiek i pediatra i jakis tam specjalista kazali mu dawac duzo wody bo niby ona wywołuje uczucie głodu i powiem Ci ze sie sprawdza jak wypije tak sporo to by jadł albo przynajmniej podjada:)No a do zup dolewam mu oliwy bleee no ale kazali:)wiec wypełniam obowiazki:)

to i ja ma wreszcie chwilkę:-)

zdec fajnie że w trakcie świątecznych porządków kabelek się znalazł, a fotki Natalci super, jaka ona juz duża odkąd ją ostatni raz pokazywałaś, pobyt u babci chyba służy
BButerfly fotka świąteczna cudna
Kasiek i jak już w domku? czekamy na fotorelację jak już odpoczniecie i się przeorganizujecie na tryb codzienny, domowy
iiwka a co to się stało że Alanek nie lubi jeździć samochodem? myślałam że wszystkie dzieci to uwielbiają
Klementinka cieszę się ze uroczystość się udała, przystojniak z Jasia
zyraffka trzymam kciuki za odcycanie i polubienie butli, mój w domu też śmiga w skarpetkach, cudne fotki zwłaszcza do spania
kasiaj. za Was także zaciskam kciukasy, jestem z Wami
świetne fotki kangurowe, a podwieczorek niemal Małyszowy;-)
olavip witamy po świętach, a gdzie obiecane fotki?
izia_tcz, lena, ewelinka a jak u Was poświątecznie?
Emalia u mnie podobnie dwie pralki prania poszły w ruch dziś, a jak Ola się czuje?
Asencja a jak Ty się czujesz? brzusio juz duży? mój śpiocha przeważnie ok 8.30 i śpi ok 30-45 minut, ok południa ok 1-1,5 godz i popołudniu ok 16-16.30 śpi ok 1 godz
MagdaM super taka niespodzianka i święta od razu przemiłe
koriander ogromne brawa dla Lilusi, duża dziewczynka juz z niej i jaka niespodzianka dla rodziców, gratki
mój zjada butle ok 19 mleko zagęszczane kaszką i dopiero rano ok 6.30-7 w zależności o której wstanie znów butla, w nocy nic nie je ani nie pije
gosiagro fajnie że święta tak udane a przede wszystkim piękna truskaweczka juz urosła, uśmiech na 2 zdjęciu boski
Agi ciesze się że i Ty także zaglądasz mimo braku czasu, fotki świetne a modelki jakie urocze:tak:
cobra co za wiadomości, trzymam mocno kciuki zeby sie wszystko poukładało tak jak trzeba

a tak wogóle to fajnie że taki ruch sie tu znowu zrobił, nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubie jak nas jest tak dużo:-)

teraz już zmykam bo mnie mój juz do łóżka wygania
( obiecane fotki wrzucę zatem jutro)

Kolorowych snów

U nas poświątecznie super;)
Waga w tyle 52 kg takze zadne diety nie musze stosowasc hehehehe
A jak u Was??

reklama
165 cm, przed ciążą ważyłam 55 i źle się czułam a teraz strasznie we wszystkim wyglądam, dupa chuda a brzuch mam okropniasty, wylewa się budyniowata masa ze wszystkich spodni:-D we wsszystkich kierunkach
juz nie narzekaj;)
zobacz co tłusciochy maja powiedziec hehehe:)
ja mam 170 ale moj maz mowi teraz suchar na mnie i ostatnio jak były te wiatry to wozka nie mogłam upchac:)

Do góry