reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurcze, to musimy sie w koncu wziasc za Jaska pokoj, jeszcze przed porodem trzeba bedzie go przeniesc
no ja to jeszcze poczekam na mojito, chyba ze bez % ale wtedy za slodkie
teraz to bym wiele dala nawet za zimne piwko, chyba maz mi kupi takie bez %, choc smakuje jak siuski, ale tak duszno u nas, burza za burza idzie

Łukasza nowa ulubiona pozycja do snu i Łukasz z prababcią i pradziadkiem, uwielbiam ich:)))

pozycja do spania.jpgŁukasz z pradziadkami.jpg

z Łukaszkiem i kochaną chrześnicą zazdrośnicą na działce szwagierki:))

20110425117.jpg

a gdzie jest kasiulka?? jak Hanulka? ma już nowego ząbka??

Ostatnia edycja:
Zyraffka- piekne zdjęcia, pradziadkowie widać szczęśliwi, a pozycja spania widzę taka sama jak u nas hihi :)

Koriander- wielkie gratulacje odcycania :) A mała nie płacze Ci, że jest głodna w nocy>? Bo mój Julek to płacze okropnie przez sen, ale chciałabym też oduczyć go jedzenia w nocy, najpierw podawać herbatkę zamiast butli tak? Chyba zostałaś zaklinaczką dzieci hihihi :) Doradź coś proszę jak się za to zabrać :)

Zyraffka- piekne zdjęcia, pradziadkowie widać szczęśliwi, a pozycja spania widzę taka sama jak u nas hihi :)

Koriander- wielkie gratulacje odcycania :) A mała nie płacze Ci, że jest głodna w nocy>? Bo mój Julek to płacze okropnie przez sen, ale chciałabym też oduczyć go jedzenia w nocy, najpierw podawać herbatkę zamiast butli tak? Chyba zostałaś zaklinaczką dzieci hihihi :) Doradź coś proszę jak się za to zabrać :)

Ja bym odstawiła od razu....i do roku można dokarmiać w nocy...a poźniej tylko herbatke bo niby po wodzie dziecko staje się bardziej głodne;)

i my juz po spacerku teraz nieco ogarnac moją gromadkę, później naszykowac jakąś kolację i dzieciaki do spania ;)

zaglądne i doczytam za nieco dłuższą chwilkę

Dziewczyny jak mierzycie dziecku nóżkę ???
Bo ja akurat bede w tym tyg na zakupach ale bez Gai i chciałąbym jej kupic jakies butki:)Macie jakieś sposoby??

ja jeszcze nie kupowałam bucików do chodzenia tylko do wózka nieco za duże więc nie mierzyłam dokładnie. Czytałam ze należy obrysować stopę dziecka trzymająć pionowo pisam i zmierzyć odcinek pomiędzy dwoma najbardziej wysuniętymi punktami

witam się poświątecznie:-):-)

święta rodzinne i bardzo udane:-), Majusia nauczyła się w święta klaskać i teraz chodzi i zadowolona z siebie ciągle bije sobie brawo:-D:-D:laugh2:

Kasiek - super, że wakacje takie udane, chyba jesteście już w drodze powrotnej?

olavip - jak tam ząb?

zdec - ale Natalka już urosła, śliczna panienka z niej:tak:

butterfly - zdjęcie nieziemskie, kaszkiet mnie rozwalił :-D robiliście wielkanocną sesje?

Klementinka - bardzo się cieszę, że chrzciny wam się tak pięknie udały:tak: Jasio wyglądał bardzo elegancko

eagle - super taki wielopokoleniowy zjazd:tak: czekam z niecierpliwościa na zdjęcia:-)

koriander - po pierwsze wieeelkie gratulacje!!!! jestem z Ciebie dumna no i z twojego męża też!:tak: co wy teraz w nocy będziecie robić jak Lilcia będzie je przesypiać:-p ja już Majusi nie karmię w nocy, ostatni posiłek je o 19 następny o 6:30
Duzo zdrówka no i powodzenia z panem Dukanem:-), dużżżo wytrwałości wiem co mówię;-);-)

widzę, że tu więcej chętnych na romans z Dukanem:-) kajdusia i zyrraffko wam też powodzenia. To na prawdę działa, tylko trzeba mieć silną wolę, mi ostatnio jej brakuje, ale jakby nie było 8 kg mniej:-):-)

zyrraffka - piękne zdjecia, Majusia tez kiedyś tak lubiła spać, ale ostatnio jej przeszło:-D

emalia - a kiedy macie tą komunie? no i jak zdrówko Oleńki?

kasiaj - tobie też gratki z okazji odstawiania, na rodzinę nie patrz to twoje decyzja; widzę, ze wizyta w zoo bardzo udana:tak: zdjęcie z kangurem boskie:-D

magdam- fajne takie niespodzianki, zdjecia na nk piękne:-)

Lena - ale z Gajusi śpioszek:-)

Agi, agast, Milka, hefi, Perfecta - żyjecie:-)

dla Tymonka, Huberta, Jędrzejka, Filipka, Gajusi, Polusi, Filipka i Kubusia wielkie buziaki i sto latek!!!

A to moja truskaweczka:-)
DSC_0157.jpgZobacz załącznik 348966Zobacz załącznik 348967

reklama
Witam się po świętach....Obiecywałam że jak będę miała wolne to będę częściej a tu d..a!!! Ale od jutra postaram się to nadrobić....Po prostu za dużo spraw się nazbierało i załatwiamy wszystko póki ja mam wolne....Bo mój P. żeby pójść coś załatwić...to nieeee....bo jego angielski kulej....to jego wymówka zawsze....wrrrrrrrr - FAceci!!!!!!!!!!!!!!!Wszystko na mojej głowie... :-(
koriander - nawet nie wiesz jak się cieszę, że odcycanie poszło tak sprawnie...Super....Co do nocnego jedzenia to Pola już pewnie od dobrych trzech miesięcy nie je w nocy bo je po prostu calutkie przesypia....więc wszystko ok...Bez obaw kochana....Zresztą z tego co piszesz to Lilcia zaczęła więcej pałaszaować w dzień i super!!!!!
kasiaj- dla Ciebie też wielkkie gratki...Oby i u Ciebie odccycanie poszło tak sprawnie,....Trzymam za Was kciuki....Może porozmawiaj z mężem i mamą że potrzbujesz ich wsparcia a nie krytyki.....Ja jestem z Tobą.....
zyrraffka - cudowne zdjęcia Łukaszka.....jak zwykle zresztą....Widzę że wciąż z niego niejadek....Może jak i ty go odstawisz od mamusinowego cycucha to też zacznie więcej jesc???? A co do ulubionej pozycji spania Łukaszka....to pod tym względem świetnie dobrali się z Polą.... (fotka poniżej :-) )
kasiek - ach jak ja zazdroszczę Ci tego wypadu...Super że odpoczęłaś kochana i że Damiś taki grzeczniutki!!!!
klementinka - cieszę się że chrzciny się udały ..>JAsiek uroczy!!!!!
I już nie pamiętam co komu.....
gosiagro - super że święta udane...Zdjęcia bomba...Obie wyglądacie pięknie....Pola też nabyła takową umiejętność w święta....i dziś tylko otworzyła oczy stanęła w łóżzeczku i dawaj bić brawo....i zapomniała że trzeba się przecież trzymać i dosłownie milimetry dzieliły ją od rozbicia głowy....No cóż....hmmmmm....zdolniacha:eek:...Dzięki za pamięć i wywołanie :-)
Wszystkim jubilatom z ostatnich dni życzymy samych radości w życiu!!!!!
A to troszkę my...w tym fotka dla żyraffkki.....

Załączniki

• DSCF7472.jpg
    DSCF7472.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF7393.jpg
    DSCF7393.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCF7434.jpg
    DSCF7434.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCF7427.jpg
    DSCF7427.jpg