koriander
Fanka BB :)
Ja tez sie witam po dlugiej przerwie, mam wrazenie jakby mnie tu wieki nie bylo I od razu melduje : odcyckowywanie udalo sie w 100% a z tej okazji zdazylam juz wypic przepyszne mojito :-):-):-) Nie powiem ze bylo latwo, najgorszy byl dla mnie placz Lili i ciagniecie za bluzke ale to trwalo na szczescie tylko 1-2 dni, w nocy zas budzila sie co godzine (wczesniej sypiala z nami w lozku a teraz za jednym zamachem zero cycka i wlasny pokoj). Bidulka, ale za to w zajaca zrobila nam prezent i przespala po raz pierwszy od prawie 11 mcy calutka noc od 20.30 do 7 rano Okolo 5 zerwalismy sie z mezem na rowne nogi tacy jacys wyspani, ja polecialam sprawdzic czy w ogole Lila oddycha tak sie przestraszylam ze szok
No i od jutra lub czwartku zaczynam akcje uderzeniowa Dukana, tylko musze wyzdrowiec bo dopadlo mnie przeziebienie..
JUpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak sie ciesze ze mam juz to za soba
gosiagro, Perfecta dziekuje za pamiec i wsparcie duchowe :-)
gosiu jak wam minely swieta??? Piekna wiosna do was zawitala widzialam :-)
Perfecta a jak ty, pewnie mega wypoczeta pod opieka mamusi
Klementinka ale Jasiu piekny, a jaki grzeczny kochany, super ze chrzciny sie udaly My pewnie z tych ostatnich bezboznikow nieochrzczonych Ja kupuje dla Lili na lato butki Gucia, te z dziurkami, a potem jak sie ochlodzi i jej nozka nie urosnie to ponosi je jeszcze w domku
zyraffka super ze Lukasz zassal, bedzie dobrze!!
Kajdusia to co moze zaczniemy Dukac razem???
Asnecja u nas rano okolo 10 jest 30min drzemka a okolo14-15 godzina max 1,5 wiec tak samo jak u was
Kasiek mam nadzieje ze bezpiecznie i tym razem bez opoznieni dolecieliscie, czekam na fotki pieknej mamusi i opalonego synka :-):-)
Najlepsze zyczenia dla wszystkich miesieczniakow z ostatnich dni i dzisiejszego, tyle mnie nie bylo ze tylko "podpisze sie pod pieknymi zyczeniami
eagle z powyzej
" najlepsze życzenia miesięcznicowe dla wszystkich kochanych skarbów czerwcowych Tymonka, Huberta, Jędrzejka, Filipka, Gajusi, Polusi, Filipka i Kubusia"
No i od jutra lub czwartku zaczynam akcje uderzeniowa Dukana, tylko musze wyzdrowiec bo dopadlo mnie przeziebienie..
JUpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak sie ciesze ze mam juz to za soba
gosiagro, Perfecta dziekuje za pamiec i wsparcie duchowe :-)
gosiu jak wam minely swieta??? Piekna wiosna do was zawitala widzialam :-)
Perfecta a jak ty, pewnie mega wypoczeta pod opieka mamusi
Klementinka ale Jasiu piekny, a jaki grzeczny kochany, super ze chrzciny sie udaly My pewnie z tych ostatnich bezboznikow nieochrzczonych Ja kupuje dla Lili na lato butki Gucia, te z dziurkami, a potem jak sie ochlodzi i jej nozka nie urosnie to ponosi je jeszcze w domku
zyraffka super ze Lukasz zassal, bedzie dobrze!!
Kajdusia to co moze zaczniemy Dukac razem???
Asnecja u nas rano okolo 10 jest 30min drzemka a okolo14-15 godzina max 1,5 wiec tak samo jak u was
Kasiek mam nadzieje ze bezpiecznie i tym razem bez opoznieni dolecieliscie, czekam na fotki pieknej mamusi i opalonego synka :-):-)
Najlepsze zyczenia dla wszystkich miesieczniakow z ostatnich dni i dzisiejszego, tyle mnie nie bylo ze tylko "podpisze sie pod pieknymi zyczeniami
eagle z powyzej
" najlepsze życzenia miesięcznicowe dla wszystkich kochanych skarbów czerwcowych Tymonka, Huberta, Jędrzejka, Filipka, Gajusi, Polusi, Filipka i Kubusia"
Ostatnia edycja: