reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A to troszkę my...w tym fotka dla żyraffkki.....

jejku jaka piękna Polusia, a skąd ty takie sliczności na włosy wynajdujesz;-) super:-)

laski znalazlam mieszkanie 4 pokojowe - co prawda malutkie,ale bede wynajmowac z kolezanka i jej dzieckiem ,za 400zl
w puszczykowie :))

mam nadzieję, ze teraz się jakoś lepiej wam z Kubusiem ułozy

super dziewczyny:tak::tak: jest już postęp z każdym zdjęciem coraz więcej mamusi widać:-p:-p

reklama
koriander ale fajnie tak nad morzem, zazdroszczę;-)

Asnecja to nie zazdroszczę, na szczęście nasza już padła. Mogę sobie film obejrzeć:)

CO do bucików to takie zdjęcie na szybko naszych, mam nadzieję że coś będzie widać, bo to z telefonu. Zdjęcie0183.jpg

Jej...mój synek za nic nie chce zasnąć...
Najpierw godz. krzyczał w łóżeczku, potem w końcu zmiękliśmy i go wzieliśmy....teraz puściłam mu śpiącą rybke mini mini, a ten nawet nie ziewnie...bryka jakby był środek dnia (od 19 go usypiamy jak codziennie). Ehhh...mam nadzieje tylko, że nie padne przed nim :p

Edit: Jak myślicie, czy to może być po kaszce kakaowej (dostał pierwszy raz)?
a nie wypil po cichu jakiegos red bula albo cole?:D

zdec wlasnie tez nad takimi sie zastanawiam, tylko cholerka malo ich, wiecej tych bez palcow a boje sie ze poobdziera sobie paluszki jak sie potknie albo cos podobnego
Koriander super fotka, takie radosne jestescie, slicznie

Lena- mówisz, że do roku można dokarmiac w nocy? To pewnie ja będę tym przypadkiem :) I chyba jedyną której dziecko nie przesypia nocy choć karmię mm :/ Ale już nie wiem co zrobić, bo mały je malutkie porcje więc wnioskuję że to darcie się w nocy jest z głodu, obraca butlę i śpi dalej... tylko co zrobić żeby jadł więcej a rzadziej? Spróbuję dziś z herbatką, tylko coś czuję, że ją wypije i będzie dalej krzyk :)

Co do butów ja mierzę jak mały śpi, bo wtedy się nie wyrywa :) od piętki przykładam linijkę aż po paluszki +7mm, gdzieś tak przeczytałam że butki powinny być tyle wieksze, wiadomo skarpetka i troszkę luzu :)

Gosia- widzę, że u Ciebie też cudna sesja była, ślicznie wyglądacie :) Klaskania gratuluję, mój niby wie jak ale problemem jest wyprostowanie palców w obu rączkach na raz i dzwiek klaskania hihi

Agi- widzę, że u Was też ta pozycja spania jest hitem :) zdjęcia piękne, dziewczyny na nich też :)

Cobra- powodzenia z mieszkaniem!

Kajdusia- uśmiałam się z tym wyjadaniem świątecznych przysmaków :) Ja chetnie przyjmę zbędne z 5kg :D

Koriander- kolejne piekne i wesołe dziewczyny na zdjęciu! Ale tu dziś zdjęciowo hihi tak kolorowo się zrobiło :D

Asencja- ja tam nie wiem czy może być po kaszce :/ a spał tyle co zawsze w dzień?

Witajcie poswiatecznie

dla naszych miesieczniakow switecznych i dzisieszych buziaki

Klementinka maly elegant piekne zdjecie

KasiaJ zdjecie w torbie bomba, gratuluje postepow

Asencja Eryk spi malo zdrzaja sie dni ze spi okolo 11 pol godzinki czasem przeciagnie do dwoch za to popoludniu to bardzo zadko zdrza nam sie go polozyc. Za to spi juz o 20 i ostatnio odpukac do rana w siwta nawet do 9 :)) z przerwa na cyca o 6

Koriander gratuluje ladnie Ci poszlo. Zdjecie piekne tak sie letnio od niego zrobilo

Zyrafka wyglada jak by sie przed kims chował

Lena ciezko kupic pierwsze buty bez diecka nozki maja grubiotkie i podbicia rozne pamietam ze niezle sie nameczylismy zanim kupilismy buty Olafkowi, Eryk na razie smiga w trmpkach z HM Olaf na tym etapie juz mial prawdziwe buty na razie czekamy i kupimy bardziej letnie

Gosiargo mala dama slicznie jej w tej czerwonej sukience

Agi pikna Polcia mala modelka

Cobra brawo gratuluje trzymam kciuki zeby wszytsko sie udalo !!!

U nas eryk bije rekordy w samodzielnym staniu stoi w szerokim rozkroku a ja sie trzese ze straci wkoncu rownowage i o cos sie uderzy no i i uwielbia Olafa lego , juz sie nauczyl ze moze ukladac tylko przy stoliku no ale Eryk juz mu tam zaglada bez problemu

reklama
gosiagro- postęp jest bo przychodzi zazwyczaj raz do domu rano i zabrał kosmetyki. Ale nic nie możemy robić bo oficjalnie mieszka tutaj :(((((
a jego Kryśkę widziałam dwa razy, w domu jak przyprowadził zeby zapoznać i na chrzcie Łukaszka, w sumie podoba mi się bo widać ze ona "żądzi":)

Do góry