C
cobra18
Gość
co do spania to u mojej mamy tez zimno - kuba ma cienkie rajstopki,i body z dlugim rekawkiem,i do tego kocyk( i tak za 5min sie odkopie) ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, teraz jak jest już cieplej, w co ubieracie maluszki (już w sumie nie takie maluszki) do snu i czym przykrywacie?? Okno w sypialni dziecka macie otwarte w nocy
ja ubieram w samego pajaca i przykrywam kołderką ale czasem łukasz jest spocony.
Jas zawsze spi w pajacu i spiworze, u nas zawsze jest okolo 19-20°
okna nie otwieramy w nocy
a jak ubieracie na dwor?
Ja do snu ubieram pajacyk i niczym nie przykrywam, bo zanim wyjde z pokoju, to mały juz stoi (dopiero sam potem sie układa).
Na dwór przez ostatnie dni bodziak, sweterek, czapeczka, skarpetki, spodenki. Dzisiaj bawilismy się tylko na balkonie (zabudowanym) i było tak cieplo, ze w krótkich spodenkach, cienkim bodziaku i letniej czapeczce był spocony.
Odwazna ja boje sie Gaje tak ubrac....