reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Nie bój sie wszystkiego nauczysz się wraz z wiekiem:)

lepiej nie.. raz przypalilam brata naprasowanke na koszulce ze banke, i myslalam ze mi leb urwie.od tego czasu nie prasuje - prasowalam na lewej stronie,zelazko bylo ustawione tak jak na metce kazali,a i takl szlag wszystko trafil,bo naprasowanka sie rozpuscila;p

reklama
lepiej nie.. raz przypalilam brata naprasowanke na koszulce ze banke, i myslalam ze mi leb urwie.od tego czasu nie prasuje - prasowalam na lewej stronie,zelazko bylo ustawione tak jak na metce kazali,a i takl szlag wszystko trafil,bo naprasowanka sie rozpuscila;p

eee tam pewnie wina zelazka badz producenta;(

uff, ogarnęłam wszystko, teraz czekam tylko na gości:tak:

Klementinka - a wy macie chrzest teraz w Wielkanoc?

Agi - jak tam wychodne:-D co robiłaś ;-)

kreatorka - jak tam dieta? dajesz radę?:-)

zyrrafko - ja kupiłam na razie buciki kryte Efefanten podobne do tych, tylko fioletowe
Deichmann | dzieciece | Elefanten | 1400772

scorpioniczka - gratulacje dla synka! :-)

Perfecta - twój Jasio tez zdolniacha:-)

Dziewczyny, teraz jak jest już cieplej, w co ubieracie maluszki (już w sumie nie takie maluszki:)) do snu i czym przykrywacie?? Okno w sypialni dziecka macie otwarte w nocy

ja ubieram w samego pajaca i przykrywam kołderką ale czasem łukasz jest spocony.

reklama
cobra jeżeli chodzi o sandałki to nie bardzo takie z odkrytymi palcami. Ja kupiłam niby sandałki, ale z przodu mają język na palcach no i najważniejsze usztywniana pięta;)

Gratulacje dla dzieciaczków, które postawiły pierwsze kroki:)
Co do Jasia emalii to domyślałam się że za chwilę będzie zasuwał... Kacperkowi Magdy_M też pewnie już nie wiele brakuje, o ile już też nie chodzi;-)
U nas dopiero mała zaczyna opanowywać stanie przy kanapie;) Chociaż dzisiaj kawałek przeszła za pchaczem:)

gosiagro właśnie dzisiaj też oglądałam elephanty, bo potrzebne nam jeszcze całe kryte, ale dwa modele na krzyż i koniec:-( Chyba muszę znowu o Bartka zaczepić. Widzę że w necie trochę więcej, ale jakieś takie dziwne...

U nas też w nocy zimno od 15 do 19 stopni, więc mała śpi w pajacu przykryta kołderką;-)

Do góry