reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

scorpioniczka- strasznie długo Cię nie było:(( pisz do nas chociaż zdanie dziennie jak maluchy pójdą spać:)) gratuluję zdolnego synka:))

perfecta- super że Jasieniek już taki biegacz mały, ale dumna pewnie jesteś, gratuluję przystojniakowi!!

agi- jak wypad? pochwal się

cobra ja też kiepsko prasuję:-D żona ze mnie kiepska bo nie potrafię dobrze koszuli męzowi wyprasować i nie mam zielonego pojęcia jak wiązać krawat:zawstydzona/y::-D

klementinko- ja ubieram tak żeby mozna było Łukasza rozebrać, teraz jak jest cieplutko- body krótki r., bluzeczka, rajstopki, spodnie i bluza albo sweterek i czapeczka.

u Łukasza już 23 stopnie

reklama
czesc
u nas ubiermy sie tak skarpetki spodnie body dlugi rekaw i do wozka jakas bluze na suwak jak by sie chlodniej zrobilo, czapka bawelniana ale wydaje mi sie ze za gruba niestety innej nie mam :))

milego wieczoru

buziaki dla solenizantow

Ja do spania pajacyk bawełniany i przykrywamy cienka kołderką. Na dwór pielucha:-D , rajstopki , jeansy lub ogrodniczki , bodziak , na to bluza polarkowa jak chłodno i kamizelka. Ja cieplej to na bodziak bluza i kamizelka , dzisiaj było bardzo ciepło i szalał w bluzie bez kamizelki :) Zastanawiałm się czy nie w samym bodziaku ale troszke zawiewało w cieniu.
Dziewczyny jakie macie kremy na słońce????? Bo ja wczoraj kupiłam biodermę 50+ mineralny i dzisiaj jak posmarowąłm Jaska to wyglądał jakby się w mące wytaplał :( biały cały.... bez sensu 80 złotych poszło....

Ja do spania pajacyk bawełniany i przykrywamy cienka kołderką. Na dwór pielucha:-D , rajstopki , jeansy lub ogrodniczki , bodziak , na to bluza polarkowa jak chłodno i kamizelka. Ja cieplej to na bodziak bluza i kamizelka , dzisiaj było bardzo ciepło i szalał w bluzie bez kamizelki :) Zastanawiałm się czy nie w samym bodziaku ale troszke zawiewało w cieniu.
Dziewczyny jakie macie kremy na słońce????? Bo ja wczoraj kupiłam biodermę 50+ mineralny i dzisiaj jak posmarowąłm Jaska to wyglądał jakby się w mące wytaplał :( biały cały.... bez sensu 80 złotych poszło....

ja jeszcze na slonce nic nie mam oprocz zwyklego bambino ;/

ja mam nivea baby 30 ale muszę cieniutko smarować bo też efekt białej twarzy jest:)

z tym ubieraniem to ciężka sprawa jest. Na promenadzie gorąco, trzeba dziecko rozbierać łącznie z capką, pójdę kawałek dalej zawiewa w cieniu i chłodno. Teraz mam taki problem z moim synkiem, ze jak tylko schylę się do niego jak siedzi w wózku to całe Świnoujście go słyszy bo chce zeby go wziąć na ręce, więc takie przebieranki tylko rozwścieczają tygrysa hehe i co za tym idzie mnie

Ja w zeszłe lato kremowałam Nivea 50+, ale to po prostu ciupke tego kremu nakładałam. Zużyłam bardzo mało, wiec taki krem spokojnie starcza na dwa lata.

Ja też mam jeszcze z zeszłego roku zwykłą Nivea. Ale rzeczywiście ciężko się ją rozsmarowuje, bo białe zostaje.

Asnecja może i starcza. Ale na opakowaniu jest żeby zużyć w ciągu 12 miesięcy po otwarciu.

Ostatnia edycja:
uffffffffffffffffffff czyli mamusia przesadziła z ilością:):) Senkju wery macz. Tak też myślałam ale wolałam zapytać :)
Tak sobie od południa myślę CO JA BEZ WAS ZROBIE TYLE DNI:):)

reklama
kupilas swietny krem
te z mineralnymi filtrami zostawiaja na skorze warstwe bo sie nie wchlaniaja ale to wlasnie dzieki temu sa zdrowsze
te z chemicznhymi filtrami sie wchlaniaja a to gorzej dla dzieciakow
smaruj cieniutko
ja na razie mam wchlaniajacy i przed swietami juz nie zmienie bo nie mam sily na szukanie po drogeriach

dzieki za odpowiedzi odnosnie ubierania na dwor, zastanawialam sie nad rajstopkami, dzisiaj byl juz bez bo bylo goraco jak latem, mial body z krotkim i cienka bluzke i chyba bylo mu ok bo byl cieply ale nie goracy, sweterek mialam w pogotowiu i nawet kocyk
czapeczke kupilam mu taka z daszkiem i materialem z tylu bo kapelusikow juz nie ma, pewnie trzeba bylo w lutym kupic:/

edit: a czemu post perfecty zamienil mi sie w cobry to juz pozostanie tajemnica:-D:szok:

Do góry