reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

zyraffko to przegapilam
jak sie udaly? Agast chyba tez juz miala

Łukasz był strasznie zakatarzony i w kościele było kiepsko, nie porobiliśmy żadnych zdjęć, poza dwoma grupowymi, bo Łukasz nie czuł się za dobrze i szybko chcieliśmy wrócić do domu. W domu było już dobrze, chyba się udało, mam nadzieję, ze gościom się podobało, nikt nic nie powiedział więc nie wiem.

reklama
Witajcie;)
Ja juz po kosmetyczce odłodzona o 10 lat:)Ufff jak super...masaze:)maseczki normalnie jak spa;)
Perfecta polecam dentino i osanit ale niemieckie:)

Żałuję , ze nie mam czasu tutaj z wami pisać. Jednak chciałam sie pochwalić.
Dorianek zaczął chodzić :-).
Tydzień temu pierwszy raz się puściła kanapy i zrobił kilka kroczków. teraz już zasuwa jak mały samochodzik.:tak:
Za to zębów zero.

Czy któreś dziecko już chodzi???

Żałuję , ze nie mam czasu tutaj z wami pisać. Jednak chciałam sie pochwalić.
Dorianek zaczął chodzić :-).
Tydzień temu pierwszy raz się puściła kanapy i zrobił kilka kroczków. teraz już zasuwa jak mały samochodzik.:tak:
Za to zębów zero.

Czy któreś dziecko już chodzi???
Tak Emali Jas juz chodzi dobre dwa miesiace;)

na forach jest tak nas... roznych informacji i roznych sprzecznosci,ze juz sama nic z tego nie rozumiem..

mozna zrobic o alimenty ,rozwod,podzial majatku (ku... laptop,pralka,i mebel jakis) i o ustalenie widzen jednoczesnie?

Ja tak z doskoku, ale jestm po rozwodzie, więc podpowiem, że składasz pozew o rozwód w którym od razu piszesz ile chcesz alimentów na dziecko i piszesz jakie chcesz kontakty ojca z dzieckiem, podział majątku też (ale ma to racje bytu jeśli razem ustalicie w jaki sposób się dzielicie, bo jesli nie to podział majątku robisz po rozwodzie na osobnej sprawie)
Ja tylko pisałam pozew o rozwód i o alimenty razem. Na sprawie mój ex jeszcze powiedział, ze chce ustalić kontakty. Powiedział jakie chce , ja potwierdziłam, ze się zgadzam i po sprawie. Rozwód, alimenty i kontakty w jednym.
Podział majatku zrobiłam osobno. Rok się ciągaliśmy.
Powodzenia.

Wróciliśmy po wojażach :)
Jasiek zasuwa już prawie sam:) Wyślizguje się z mojej ręki i dawaj kilka kroczków , (więc myslę że już lada dzień sam będzie śmigać:)) po podwórku :) śmieszny przy tym bo chodzi i cały czas mówi" gu gu gu" :) Teraz padł :) A ja prasowanko za chwileczkę rozpoczynam:) A póżniej tylko jak mąż wróci na odkurzaczu polatam , potem z mopem potańcuję i już mogę się pakowac powolutku:) A w sobotę sruuuu

Witam w tą piękną pogode:-)
Najlepszy do smarowania zabków jest baby orajel jest mocniejszy od wszystkich innych ale w polsce chyba nie można kupić mi przywozi męża siostra z holandii
cobra-ja akurat alimenty robiłam osobno ale można razem a o podział majątku to lepiej z rozwodowa bo jak osobno to już kupe kasy trzeba płacic ja żałuje że nie zrobiłam podziału odrazu bo tak do tej pory sie nie podzieliliśmy

Wróciliśmy po wojażach :)
Jasiek zasuwa już prawie sam:) Wyślizguje się z mojej ręki i dawaj kilka kroczków , (więc myslę że już lada dzień sam będzie śmigać:)) po podwórku :) śmieszny przy tym bo chodzi i cały czas mówi" gu gu gu" :) Teraz padł :) A ja prasowanko za chwileczkę rozpoczynam:) A póżniej tylko jak mąż wróci na odkurzaczu polatam , potem z mopem potańcuję i już mogę się pakowac powolutku:) A w sobotę sruuuu

hehe kochana a Ty rok nie prsowałaś??bo teraz co post to ciągle prasujesz;0

reklama
Do góry