reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

trzecia!
perfecta współczuję mam nadzieję że już będzie lepiej mój wczoraj też marudny ale dało się wytrzymać a Jaśkowe śniadanie świetne!
lena gratki ząbka
koriander jak dzisiejsza noc?
kasiaj na pewno konsekwencja jest bardzo ważna
a my mamy kolejnego zębala druga 1 się przebiła więc też prawie hurtowo

reklama
Hej:-):-)

korianderce internet padł i będzie chyba miała go dopiero po świętach, mleka już ma mniej więc lepiej, ale Lilcia nadal budziła się często. Nie chce pić butli i śpi na głodniaka:-( dla wszystkich BB-mamuś składa najlepsze życzenia Wielkanocne Wesołego Alleluja

Perfecta, izia - gratuluje nowych ząbalków, to się chłopaki rozszaleli:-D

cześć Zyrraffka - jak u mamy było:-)

Wszystkiego najlepszego dla Klary, Roksany i Natalki:-)

Dzisiejszy dzień spędzam w kuchni bo wieczorem mam gości:-)
Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja....
Moje śpiochy jeszce śpia...a ja się szykuję bo dziś mam wychodne.....P. zostaje z POlcią w domku a ja mogę ruszyć w miasto....Ale jestem podekscytowana.... :-)
Oj chyba właśnie mój mniejszy spioch sie obudził lecę sprawdzić....

:-DWitam porannie w świetnym humorze, poszlzoraj i kupiłam laptopa w końcu działa komputer bez zarzutu :-) bo z poprzednim staruszkiem to już mnie nerwy brały porządne :angry: Nineczka wyjątkowo grzeczna dzisiaj, może dlatego, że nie budziłam jej standardowo o 8, a dałam jej do 8-45 pospać :-) pogoda cudowna zachęca do spacerów, więc pewnie znaczną część dnia dziś spędzimy na chodzeniu po dworku :tak: jak znajdę chwilę, czyli pewnnie jak Nina będzie spała :cool2: to nadrobię co tam u Was buziaki dla Was i dzieciaczków :-D:-)

Pierwsza
Dziewczyny Jaś tak płakał rano dzisiaj przez te zęby że szok:( Nie wiem czy dobrze zrobiłam bo podałam mu pierwszy raz Camilie i po pół godzinie nie było efektu a Jasiek płakał cały czas i podałam mu Viburcol... Nie wiem teraz czy dobrze zrobiłam... Mam nadzieje że nie zaszkodzi mu że tak jeden po drugim w tak małym odstępie podałam... Co sądzicie:(:( Tak strasznie mi go szkoda:(

Druga

camilia jest hoemopatyczna,wiec mysle ze nic Jaskowi po tym i przeciwbólowym nie bedzie.

ja podawalam camilie jak pierwszy zabek zamial wyjsc,moze gdybym podawala do teraz dto by cos zdzialalo , ale przestalam,bo wydawalo mi sie ze to nic nie daje..

hej, jak tam przygotowania do chrztu?
ja siedze z odkurzaczem i zelazkiem

klementinko ja miałam 10 kwietnia chrzest :)) juz mam z głowy:)

perfecta- biedny Jasieniek, nie powinoo nic być. Ja stosowałam kiedyś cvamilię ale wydaje mi się że nie pomaga, poza tym jakoś nie wierzę w homeopatię

agi- zazdroszcę wypadu, zabierz mnie ze sobą plissss

U rodziców było swietnie, Łukasz miał dużo miejsca, raczkował wszędzie, był bardzo zadowolony, radosny, nie marudził, zadnych z nim problemów nie miałam. Rodzice mieszkają na parterze więc nie musiałam dźwigać:)

Pogoda cudowna więc jak Łukasz wstanie, nakarmimy się i uciekamy na spacerek.\

Musimy kupić kapcie i buty do chodzenia, ciężka sprawa.

czytalam ze kupilyscie butki befado.czy one maja usztywniona pietke?i czy na poczatek - do nauki chodzenia moze miec sandalki?chociaz z odkrytymi palcami?
zastanawiam sie czy stopa sie nie przesuwa,i czy mu to nie zaszkodzi..wiem,glupie,ale nie znam sie w ogole

reklama
Do góry