reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wydaje mi sie ,że o rozwód to jedna sprawa ( zazwyczaj zasądzają na niej alimenty jeżeli ojciec się na nie zgadza) Jeżeli nie to zakłada się odrębną sprawe i tak samo z widzeniami jak na rozwodowej się dogadacie to ok, a jak nie to koleją sprawę trzeba założyc o widzenia.

Ja też miałam gotowca od szwagierki.

kurde...net mi siadl i nie wyslalo posta;/

lipa to malo powiedziane..nie mam ochoty na niego patrzec,czekac itd

raz na tydz jak sobie przypomni napisze sms ''co tam''

raz przyjedize do kuby w weekend raz nie,bo pewnie woli siedziec z mamusia

nie wiadomo co calymi dniami robi i gdzie jest.
staje sie dla mnie coraz bardziej obcym czlowiekiem.

kurcze, ale nadrukowałyście!
Przede wszystkim najlepszego dla miesięczniaków czyli Krystianka i Natanka!
Emalia,Lena, Perfecta - gratki dla zębolków!
Perfecta - Jasiek świetnie wygląda...Jagoda wygląda podobnie przy każdym posiłku:-)
Koriander - super z tą nocką!mnie przeraża kwestia odstawienia od cyca, ale jak mówisz,że nie jest źle to może się też skuszę w najbliższym czasie:cool2:

widzę że wakacje u wielu zaplanowane..zazdroszczę,ja to bym chciała, żeby mój zapracowany staruszek dostał chociaż ze 4 dni wolnego to skoczymy nad morze..

Cobra - nie wiem co napisać...takie sprawy zawsze mnie przerażały..przykro mi:-(

kurde...net mi siadl i nie wyslalo posta;/

lipa to malo powiedziane..nie mam ochoty na niego patrzec,czekac itd

raz na tydz jak sobie przypomni napisze sms ''co tam''

raz przyjedize do kuby w weekend raz nie,bo pewnie woli siedziec z mamusia

nie wiadomo co calymi dniami robi i gdzie jest.
staje sie dla mnie coraz bardziej obcym czlowiekiem.

Boszeeee masakra;(
To jego mama powinna go wygonic do Was:(A macie koscielny??

Pierwsza
Dziewczyny Jaś tak płakał rano dzisiaj przez te zęby że szok:( Nie wiem czy dobrze zrobiłam bo podałam mu pierwszy raz Camilie i po pół godzinie nie było efektu a Jasiek płakał cały czas i podałam mu Viburcol... Nie wiem teraz czy dobrze zrobiłam... Mam nadzieje że nie zaszkodzi mu że tak jeden po drugim w tak małym odstępie podałam... Co sądzicie:(:( Tak strasznie mi go szkoda:(

Druga

reklama
perfecta- szczerze to u nas camilla jak woda była, nic nie działało, viburcol owszem, ze 2 razy dawałam ale camilli już nie kupię bo dla nas to strata kasy

dziewczyny czym smarować te suche czerwone plami na buzi filipa? mam dermobazę, bepanthen, alantan i sama nie wiem
Kochana smaruj , smaruj. Ja smarowałam alantanem

Do góry