C
cobra18
Gość
laski jest ktoras z was po rozwodzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem Cobra
Witam, witam.
Padam na pysk.
Mamy drugą górną jedynkę!!!
My dzisiaj po bilansie. Jasiek przybrał jedynie 200gram przez 6 tyg, ale pielęgniarka stwierdziła ,że to dlatego że Jasiek chodzi i jest bardziej aktywny, a mniej śpi.
Gratuluje wszystkich ząbków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiejszym miesięczniakom Natankowi i Krystiankowi sto latek i buziak od ciotki.
Perfekta- Jasiek czadowo wygląda ( i wszystko dookoła też )![]()
nie tak dla siebiekubie zakladam ta taka z myszka miki z daszkiem - zeby w oczka nie swiecilo
a wybierasz sie gdzies?
perfecta gratuluje kielkow![]()
Przepraszam za pomyłkę)Perfecta - super zdjęciagratuluje aż dwóch zęboli
A z jakiejs okazji kosmetyczka i pazurki, czy tylko tak dla siebie?
PS. Nie Kamilka, tylko KrystiankaChociaż na drugie ma Kamil
My ubieramy czapke zawsze, bo u nas chyba zawsze sporo wieje
Cały dzień gotowania - padaaam!
Ide namówić męża na masaż nóg![]()
Ja jeszcze nielaski jest ktoras z was po rozwodzie?
mi odstawianie cyca nie idzie_ dzis dałam w dzień raz a wieczorem kolacji nie ruszył tylko cyca chciał....ciężki temat, mam w planie dac ok 23 bebiko na śpiocha z nadzieją, że prześpi noc....
kuba tez sciagal,,poki nie zapomnial ze ja ma na glowieklementinka- chciałam kapelusik fifiemu założyć dziś to jeszcze nie założyłam a on zdejmował, to samo robi z czapką z daszkiem....nie wiem, albo się przyzwyczaji, albo bęę mu chustkę na głowie wiązała![]()
cobra- męża perfecty poproś, na pewno ci pomoże z pozwemprawda perfeciu?
Chyba to na pierwszym miejscumoże tylko mój taki szoguna twój będzie pięknie kapelusik nosił
![]()
jak ja mam filipa od cyca oduczyć? chyba silna wola jest tu potrzebna co ?
cobra-ja to jak kiedys pisałam to z neta wiełam wzory tylko pozmieniałam na swoje dane i było ok
Ale jestem umęczona u znajomej ze szpitala fajnie było ma synka z rocznika mojej Marysi i małego 4 miesięcznego starszaki się wybawiły mamusie sobie pogadały żeby tylko miec więcej czasu na takie spotkanka![]()