reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Asnecja jak odmowi to powiedz mu zeby dzicko w brzuchu przez tydzien ponosil:-)
Nadika Jas tez zawsze czapeczke nosi, mam ich pelno bo ciagle cos mi w ktorejs nie pasuje, zazwyczaj wszystkie spadaja na oczy i zjezdzaja z uszu
jutro chce mu kupic kapelusik zeby oczka przed sloncem oslanial
gratulujemy wszystkim nowym zebowcom i kroczkowcom

a miesieczniakom najlepsze zyczenia, duzo slonca i usmiechu

Ja jestem Cobra :)

Witam, witam.

Padam na pysk.
Mamy drugą górną jedynkę!!!
My dzisiaj po bilansie. Jasiek przybrał jedynie 200gram przez 6 tyg, ale pielęgniarka stwierdziła ,że to dlatego że Jasiek chodzi i jest bardziej aktywny, a mniej śpi.

Gratuluje wszystkich ząbków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiejszym miesięczniakom Natankowi i Krystiankowi sto latek i buziak od ciotki.

Perfekta- Jasiek czadowo wygląda ( i wszystko dookoła też ) :)

Ja jestem Cobra :)

Witam, witam.

Padam na pysk.
Mamy drugą górną jedynkę!!!
My dzisiaj po bilansie. Jasiek przybrał jedynie 200gram przez 6 tyg, ale pielęgniarka stwierdziła ,że to dlatego że Jasiek chodzi i jest bardziej aktywny, a mniej śpi.

Gratuluje wszystkich ząbków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiejszym miesięczniakom Natankowi i Krystiankowi sto latek i buziak od ciotki.

Perfekta- Jasiek czadowo wygląda ( i wszystko dookoła też ) :)

nie wiem jak napisac pozew,nikt mi nie chce nic doradzic,do darmowego poradnictwa sie za cholere nie idzid dodzwonic...z niczym nie moge sobie poradzic dzisiaj :no::zawstydzona/y::-(

kubie zakladam ta taka z myszka miki z daszkiem - zeby w oczka nie swiecilo
:)

a wybierasz sie gdzies?

perfecta gratuluje kielkow:)
nie tak dla siebie:)

Perfecta - super zdjęcia :) gratuluje aż dwóch zęboli :)

A z jakiejs okazji kosmetyczka i pazurki, czy tylko tak dla siebie?
PS. Nie Kamilka, tylko Krystianka :) Chociaż na drugie ma Kamil :p

My ubieramy czapke zawsze, bo u nas chyba zawsze sporo wieje :)
Cały dzień gotowania - padaaam!
Ide namówić męża na masaż nóg :)
Przepraszam za pomyłkę)
laski jest ktoras z was po rozwodzie?
Ja jeszcze nie:)
mi odstawianie cyca nie idzie_ dzis dałam w dzień raz a wieczorem kolacji nie ruszył tylko cyca chciał....ciężki temat, mam w planie dac ok 23 bebiko na śpiocha z nadzieją, że prześpi noc....

hmm życzę duzo wytrwałości:)

klementinka- chciałam kapelusik fifiemu założyć dziś to jeszcze nie założyłam a on zdejmował, to samo robi z czapką z daszkiem....nie wiem, albo się przyzwyczaji, albo bęę mu chustkę na głowie wiązała :p
kuba tez sciagal,,poki nie zapomnial ze ja ma na glowie:D musialam go na chwile czyms zajac ;p
cobra- męża perfecty poproś, na pewno ci pomoże z pozwem:) prawda perfeciu?

mamy do cyznienia z polskim sadownictwem na forum,a ja nic nie wiem?;p

cobra-ja to jak kiedys pisałam to z neta wiełam wzory tylko pozmieniałam na swoje dane i było ok:tak:
Ale jestem umęczona u znajomej ze szpitala fajnie było ma synka z rocznika mojej Marysi i małego 4 miesięcznego starszaki się wybawiły mamusie sobie pogadały żeby tylko miec więcej czasu na takie spotkanka :baffled:

reklama
cobra-ja to jak kiedys pisałam to z neta wiełam wzory tylko pozmieniałam na swoje dane i było ok:tak:
Ale jestem umęczona u znajomej ze szpitala fajnie było ma synka z rocznika mojej Marysi i małego 4 miesięcznego starszaki się wybawiły mamusie sobie pogadały żeby tylko miec więcej czasu na takie spotkanka :baffled:

na forach jest tak nas... roznych informacji i roznych sprzecznosci,ze juz sama nic z tego nie rozumiem..

mozna zrobic o alimenty ,rozwod,podzial majatku (ku... laptop,pralka,i mebel jakis) i o ustalenie widzen jednoczesnie?

Do góry