reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jestem trochę rozczarowana, bo pogoda nie zapowiada się tak jakiej się spodziewałam... buhuhuhu... no trudno, przynajmniej trochę odpocznę ;)

Liliti - ja zauważyłam Twój post ale nie miałam nawet czasu odpisać... zastanawiałam się kiedyś że długo nie pisałaś...

reklama
Jestem trochę rozczarowana, bo pogoda nie zapowiada się tak jakiej się spodziewałam... buhuhuhu... no trudno, przynajmniej trochę odpocznę ;)

Liliti - ja zauważyłam Twój post ale nie miałam nawet czasu odpisać... zastanawiałam się kiedyś że długo nie pisałaś...
Kochana już na miejscu, jak tam ile macie stopni jak damiś??

Liliti - Kochana ja Ciebie Baaardzo przepraszam że nie odpisałam ale jak napisałam w mym poście padam na pyszczek bo dzisiaj pracowity dzionek miałam nie niespamiętałam co komu miałam napisać Kochana dobrze że znalazłaś choć chwilke na bb!!!!! Pisz a ja obiecuję poprawę !!!!!!
Jaś odmawia mleczka:(:( nie chce nam zasnąć:( Cały dzień pięknie jadł a teraz strajk znów. Jeszcze jedno podejście zrobie i jak nie będzie chciał to kaszkę spróbuję. Niech ten ząbek już wyjdzie

avena – co u Ciebie i Igusi? jak w pracy, poprawiło sie coś czy szukasz czegoś innego?

Avenka tez ostatnio nie pisze. Pewnie dużo pracy ma

Dzięki dziewczyny za wywołanie:-) U nas wszystko w porządku, w pracy cuda się dzieją, ale robię swoje i nie przejmuję się, już ciężko nadążyć za zmianami, od 3 m-cy mamy nowego szefa który podobno jest do końca kwietnia tylko ale na 100% nic nie wiadomo, no i z każdej strony ciśnienie na plany, wykonanie, współczynniki, boszzzzz, zwariować można:-D
Igunia już coraz ładniej stoi, nawet czasem zdarzy jej się ustać bez trzymania i zrobić 2 kroczki i bum!! I szaleje po całym domu na czworaka, ale to tak zasuwa że aż miło:):):) Ostatnio ślini się jak mały buldog i wygląda na to że czwórka prześwituje przez dziąsełko :szok: Ale nie wiem czy to możliwe tak szybko. No i zaczęła w dzień mleczko pić więc już nie dostaje w ogóle kaszek, hihi na diecie jest bo już z 11kg waży:rofl2:

Zyrafka
- Igusia uwielbia pchać łapki do miseczki z jedzeniem ale na łyżeczkę dla niej jeszcze za wcześnie, upaprałaby siebie i wszystko w koło, a do buzi pewnie nic by nie trafiło:tak:

Anecznik -
jak poszukiwania pracy?

Hefi
- z tym zbieraniem paprochów to u nas jest to samo, wszystko wypatrzy i odrazu do buzi pcha.

Ewelinka
- gratuluję ząbka i świetne zdjęcia z chrztu!!

Koriander - mam nadzieję że uda się uniknąć tych badań!!!!!!! Trzymam kciuki by wszystko było dobrze:tak::tak::tak::tak:

olavip
- oby z maluchem było wszystko dobrze

kasiaj - zdrówka dla Fifcia, dobrze że się nie denerwujesz i pocieszające jest to co pediatra mówi że to przejściowe i Fifi wyrośnie:tak: Gratki za czworaki!!

kreatorka - piękna Ninka i dzieło, ja też lubię puzzle, ale przy Iguli to absolunie niemożliwe by cokolwiek ułożyć, nawet nie mówiąc o wyjęciu z pudła, odrazu by zjadła kilka

Agi
- zazdroszczę nocek, Igunia pośpi do ok północy i budzi się niekiedy co godzinę!!Na dodatek pije mleczko w nocy i muszę ją jakoś powoli oduczać tego. A w dzień śpi od 10 około godzinki max do dwóch i później ok 15 tak około godzinę. Ja bym coś podała na zbicie temperatury na noc

Lena
- Ty też masz dobrze z tym spaniem Gajki:tak: Ja to chciałabym choć jedną taką nockę, ale mam nadzieję że będzie coraz lepiej

cobra -
gratulejszyn ząbalka!!!

Kasiek - udanego wypoczynku

Gosiagro - dobrze że u Majusi lepiej, to czekamy na ząbka

liliti - ale Wam się szykują wakacje

Perfecta
- oby jasiowy ząbek dostał speeda i wreszcie się pojawił

Podałam jej calpol....Temperatura spadła 37,2 -37,3...Zjadła trochę mleka...Nie chciałam jej podać za dużo bo wiem że nie powinno się podawać mleka przy temperaturze...ale widać było że jest głodna więc zjadła ok 140ml i zasnęła bidulka moja.....Zresztą jak już jadła mleko to miała 37.0 więc chyba powinno być ok....Ja chyba też się zaraz położe....

liliti - ja też zauważyłam Twój powrót (podobnie jak powrót zdec :-) )....i nawet zaczęłam zazdrośćić Wam tego kempingu...To będą piękne wakacje...i jaki długi pobyt!!!!!!!!
kasiek - pogoda i tak na pewno będzie lepsza niż w Polsce.....i na 100% odpoczniesz podładujesz akumulatorki....Miłego lotu kochana...Będzie dobrze....Ja leciałam z Polcią sama i dałyśmy radę i Wy też dacie....Bawcie się dobrze Kochana....Nie zapomnij o nas w tej Espanii............ :-)
avenko - kochana ,jak fajnie że do nas się odezwałaś....Wieki Cię nie było....Fajnie że wszystko ok u Twojej panienki na diecie....:-)....Współczuję sytuacji w pracy....U nas też ciągłe parcie na zyski, kasę kasę i jeszcze raz kaśe.......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry