reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Brzuszek mnie boli od dwóch dni :( Tak kluje i to z kazdej strony :/
Ide we wtorek do lekarza, to może coś powie, chociaż wiem, że tak powinno być :/ aaa...i we wtorek dowiem się co to bedzie :)

Magdalena79 - wszystkiego najlepszego :)

To szybko ja z gaja w 23 tyg i to jeszcze nie widomo było;)
Może dlatego, że dziewczynka;)

Asnecja super, ja sie wlasnie w 18 tygodniu dowiedzialam ze to Lila do nas zawitala (tzn ze to dziewczynka bedzie:-D) Mam nadzieje ze brzuszek sie po prostu rozciaga dlatego kluje, czekamy na wiesci od ciebie!

Ale mam lenia, czekam na kolege ktory odbierze ciuszki po Lili i zabierze ze soba do Kenii dla znajomych, przy okazji przejrzalam trzy kartony i zostawilam tylko jeden na "w razie czego kiedys tam":-) Az sie sentymentalnie zrobilo jaka ona byla malutka

To szybko ja z gaja w 23 tyg i to jeszcze nie widomo było;)
Może dlatego, że dziewczynka;)

ja w 22 na usg 3d:)

wczoraj bylam od popoludnia terroryzowana.na placu zabaw,jakis mlody dziadek (ok50) ciagle do mnie mowil,ze mam kube trzymac,bo spadnie,ze w piasku bakterie, ze jego macius nie siada na piasku bo zarazki...lazil za mna po calym placu.

jak mu pow,ze daleko z tej chustawki nie poleci :) to sie odczepil..
no Boze kochany,bez przesady,najwyzej spadnie,albo sie piasku naje.

wieczorem moj brat poszedl do sasiada ,i pow ze wroci koo 2 rano...
wraca o 21 a tu nos zlamany +pelno krwi ,cale bialko oka we krwi, rozcieta glowa, podbite oczy,spuchnieta geba,rozdarta koszulka,:D
i z radoscia oswiadczyl ze sie na schodach przewrocil :)

tak naprawde dostal na naszej ulicy w czape, i 4 jego kolegow,od grupy innych chlopakow;p

ciekawe co matka na to powie jak jutro wroci:D

Witajcie,

Magdalena sto lat!:)
Ale piękna pogoda i u nas;) Siedzimy na dworze, a mała buszuje w kojcu, właśnie pożera sznureczki od czapki:)

Życzę wszystkim miłego dnia:)

Witam się i ja.....
U nas nocka ok....Choc o 5.00 Pola miała gorączkę 39....i to był jedyny moment kiedy się obudziła...dostała calpol...zasnęła i wstaliśmy o 8.45:szok::szok::szok:...Rano było juz ok tzn w granicach 36.7-37,2......Teraz śpi mój szkrabeczek najukochańszy....Mam nadzieję że to zęby...bo poliki czerwone....ślinotok, ręce w buzi...Apetyt raczej ma...dzis pochłonęła 220ml mleka ale przez smoka z dziurką dla nowordka....Miałam taki jeden chyba tylko raz użyty....i trzymam go razem ze smokami których Pola teraz używa i nie wiem jak to się stało że tym razem założyłam jej ten mały...JAk ona zjadła to mleko????Musiałaby być bardzo głodna....
Acha i jeszcze o 2.00 była fajna sytuacja...Budzę się i słyszę z jej łóżeczka takie radosne...tata tata tata....Myśle sobie kurdę, nie spi łobuzica...ale patrzę a ona śpi i przez sen z mega uśmiechem na twarzy....mówi tata tata tata...Musiał jej się P. w nocy przyśnić...hihihiihi :-) I to już drugi raz taka sytuacja...

Gosiu - cieszę się że z Majeczką lepiej
zdec - miłego leniuchowania na dworze...U nas dziś też letnio ięc jak Pola będzie wciąz ok to na jakiś spacer koniecznie się wybierzemy
gosiu, koriander, lenko - dziękuję za zainteresowanie Polcią...
Asnecja - napewno brzusio się rozciąda i stad to kłuci i ból...Czekamy we wtorek na wieści od Ciebie...
kasiek - miłej i spokojnej podróży i cudownego relaxu....
Zmykam na kawusię....

Wreszcie jakaś konkretna pogoda się zrobiła:-)
Wczoraj po długiej długiej przerwie wreszcie pojawił się okres:baffled:ale jak to jest z tymi hormonami 5 dzień nie daje cyca w dzień czyli dłuższa przerwa w karmieniu i odrazu cioteczka zawitała :szok:
dla magdaleny i miesięczniaków najlepsze życzenia!
Witam nową mamuśke:tak:

a u nas gorzej:-:)-( zaczęła marudzić, jeść nie chce i pic tez za bardzo, znowu było 38,2 dałam Nurofen, ledwo co zasnęła to mi ja przejeżdżająca karetka obudziła, no żesz kuźwa:wściekła/y::wściekła/y: ślini się i widać, ze dziaselka dokuczają, bo usilnie wszystko pcha do ust i czym mocniej dotknie to płacze:-:)-:)-( meczy się moja bidulka kochana:-( mam nadzieje, ze mąż zaraz wróci to mi trochę pomoże...

reklama
Do góry