Dzieki dziewczyny za wszystkie rady i slowa otuchy, na razie zaczekamy na echo, sprobujemy porozmawiac z innymi lekarzmi (co tutaj akurat bedzie trudne bo zeby umowic sie z pediatra trzeba miec skierowanie, a to juz wykorzystalismy na wcozrajsza wizyte wiec nie iwem czy sie uda dostac inne), moja mama pracuje z lekarzami ktorzy tez robia zabiegi scyntografii wiec dzisiaj ich bedzie maltretowac o jak najwiecej informacjii i czy to w ogole jest konieczne. Juz chyba wszystko przeczytalam na temat medycyny nuklearnej w internecie, przyznam ze nawet nie wiedzialam wczoraj ze cos takiego w ogole istnieje ;-)
/QUOTE]
Jejku ...w ogóle pierwszy raz słyszę o czymś takim o czym piszesz...Jak jakaś chińszczyzna dla mnie....Oby wszystko było ok z Lilcią....i oby te strasznnie brzmiące badanie nie były konieczne/...
Witaj nowa mamusiu czerwcowa.........
ja tylko na chwilę, dziękuje wam za wszystkie rady, ponieważ Maja zachowywała się normalnie nic nie podałam i obserwowałam, w tej chwili temperatura spada i jest 37,5
Cieszę się że juz niższa teperaturka...Buziaki dla Majeczki
A u nas dziś brzydko szaro i ponuro....W pracy busy jak diabli....W następnym tygodniu we wtorek i środę znów czeka mnie restauracja...bo jest po ponad 250 osób na lunch....Śniadania busy kolację też a ludzi do pracy brak....W poniedziałek muszę jechać na godzinkę albo 1,5 do pracy ok 18.00 bo jest o 18.30 kolacja mojego klienta i prosił bardzo żebym była bo mają jakieś przemówienia wręczanie nagród i chciał żebym wszystkiego przyypilnowała....Normalnie bym odmówiła ( bo mój big boss mi pozwolił na odmowę klientowi i wtedy zostanie ten obowiażek przekazany komuś innemu) ale tego klienta bardzo lubię ...Jeden z moich ulubionych...Wielka firma....Więc albo zabiore Polcię ze sobą i zostanie z dziewczynami z recepcji jak ja będę zajęta albo Polcia zostanie z moją koleżanką...Ale chyba tą pierwszą opcję wybiorę...bo taxi mnie przywiezie o odwiezie....więc spoko...
A potem koniec tygodnia juz super...Czwartek, piatek mam wolny...weekend też ...Potem poniedziałek wiadomo też wolny....Wtorek mam swój wolny dzień...środa czwartek do pracy...w piątek Royal wedding...więc mamy wolne....weekend wolny i poniedziałek też...Ludzie....ależ fajnie