reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

mamuska witaj. Współczuję przeżyć:( Pisz tu częściej.

cobra gratuluję ząbka!

koriander, kasiaj podziwiam was!! I przesyłam moc buziaków dla Fifiego i Lilki!!:-) Będzie wszystko dobrze!!

Kasiek spokojnego lotu życzę!

gosiagro i super;-) Nie warto jest szprycować bądź co bądź zawsze to chemia

Miałam zdjęcia wrzucić i nie mogę kabla do aparatu w tym całym rozgarbiaszu odnaleść. A ostatnie zdjęcie na komputerze mam z marca, więc takie starawe. Jutro postaram się bardziej poszukać tego kabelka.
A teraz do pracy...
Muszę do końca maja napisać 2rozdziały pracy magisterskiej, a tymczasem właściwie nie mam jeszcze do końca spisu treści:-:)-:)-:)-( Także jest masakra...

reklama
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zdechłam:)
Kochane wybaczcie nie poodpisuję dzisiaj bo ssstrasznie mnie nogi bolą:):):):p:p:p
Cały dzień w biegu , nadzwigałam się worków z igliwiem , ziemią itp bo dzisiaj wywóz śmieci a mój szanowny małżonek zapomniał!
Póżniej sobie wymysliłam że poukładam papiery i sprzątne biurka i sprzątnę w szafce na dokumenty i pierdółki i komodę i Jaska komodę i zrobie milion pierdzilion prań:) i cąły czas w biegu na nogach i paaaadammm na pyszczekkkkk szczek szczek szczek:)
Gosiu super że juz troszke niżej
Kolenderko- to nie fajnie z tym skierowaniem , mam nadzieję że się uda jakoś załatwic wizytę u innego pediatry. Napisz proszę czego się dowiedziała Twoja Mamusia maltretując służbe zdrowia:)
Mamuska - witaj i pisz:)
Zdecku- Pracę z doświadczenia Ci powiem tak naprawde pisze się w tydzień:) Więc NA PEWNO KOCHANA DASZ RADĘ!!!!!
Kasiek - Kochana na pewno podróż minie Wam szybko i bezproblemowo. Kochana napisz jak już będziecie na miejscu. Buziak i udanego wypoczynku!!!!!!
Kolenderko- Ja jedziemy w Wielki Piątek bo moja Mamunia chce bym przyjechała na gotowe i sobie odpoczęła. Kofana Kryśka moja jedyna!!!!!
Agi - Kochana! Ależ Ci się piękna pauza zapowiada!!! Odpoczniesz, pobedziesz z Polcią:) SUPER. A Mężulek też ma kilka dni wolnego?? Mam nadzieję że tak:)
Kurcze wiecie co???? Martwię się co u Eagle... Nie odzywa się chyba od środy czy wtorku KOCHANA gdzie jesteś? Czy u Was wsio ok?

Ostatnia edycja:
Kurka no... Polcia ma 38,3...lekki katarek i teraz cos tak parę razy pokasłała....Kuźwa mam nadzieję że to ząbki...Praktycznie góną prawą jedynkę już widać.......Chyba jej cos podam bo już dość późno....i boję się że ta tempka rozwinie sie dopiero w nocy......Ale podobnie jak Majusia jest uśmiechnięta, zadowolona.....Tylko takie rumieńce miała że aż jej tą tempkę zmierzyłam...Myślicie że powinnam jej coś podać...?????????? Co Wy byście zrobiły????????

U nas zawsze dzialal panadol ale kazde dziecko jest inne. Wydaje mi sie ze lepiej podac bo jak jest i kaszel i katar to zeby sie cos nie rozwinelo-czego na pewno nie zycze. Zdroweczka dla malej. Juleczka wlasnie ululana przez tatusia wiec i my szykujemy sie do spanka bo dzien bardzo pracowity dzisiaj a jutro chyba jeszcze bardziej sie zapowiada :tak:

widze ze nikt nie zauwazył ze napisałm po długiej przerwie;-( ale nie szkodzi.....niestety nie siedze całymi dniami w domu więc nie mam czasu pisac codziennie na forum takze widze ze wypadłam z obiegu,trudno....
pozdrawiamy

widze ze nikt nie zauwazył ze napisałm po długiej przerwie;-( ale nie szkodzi.....niestety nie siedze całymi dniami w domu więc nie mam czasu pisac codziennie na forum takze widze ze wypadłam z obiegu,trudno....
pozdrawiamy

ja zauwazyalm!
dobrze cie u nas widziec.

a poza tym,,nie mam ochoty nic wiecej pisac juz dzisiaj tutaj

Witam...

A u mnie kupiona juz plyta indukcyjna, okap i piekarnik. Teraz jeszcze czekam na zmywarke i musze w koncu wybrac lodowke... Juz w sumie wiem jakiej firmy, ale nie mohe symbolu zlapac z kolorem INOX. Bo niby jest INOX a boki czarne itd itp....

Jeszcze zostanie pralka, ale to pozniej.

Jutro idziemy na basen z Baska po 2 tygodniowej przerwie. Ciekawe jak sie zachowa. Wydaje mi sie ze juz jej brakuje wielkiej wody, bo ma takie ruchy jakby plywala :)

Pozdrawiam i zycze zdrowia chorowitym Maluszkom.

pozdrawiamy

liliti ja też dopiero od kilku dni wróciłam. Rozumiem co to znaczy nie mieć czasu:) Ale zauważyłam że napisałaś, bo pomyślałam sobie że dziewczyny Cię dzisiaj wywołały, bo pisały że dawno się nie odzywałaś:)

reklama
Kurka no... Polcia ma 38,3...lekki katarek i teraz cos tak parę razy pokasłała....Kuźwa mam nadzieję że to ząbki...Praktycznie góną prawą jedynkę już widać.......Chyba jej cos podam bo już dość późno....i boję się że ta tempka rozwinie sie dopiero w nocy......Ale podobnie jak Majusia jest uśmiechnięta, zadowolona.....Tylko takie rumieńce miała że aż jej tą tempkę zmierzyłam...Myślicie że powinnam jej coś podać...?????????? Co Wy byście zrobiły????????
Kochana ja bym podała bo u nas pediatra mówi ze goraczka od 38 jest niebezpieczna...ale Ty wiesz najlepiej...

Do góry