reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro jak u was nocka, jak sie czuje Maja???

Agi a u was, mam nadzieje ze zostalo przy tych 37!

Kasiek juz chyba w drodze, czy nie?? nie martw sie pogoda na pewno nie bedzie wialo i nie bedzie 6 stopni!! W Holandii jest pieknie i przyszly tydzien ma byc cieplutki wiec w Hiszpanii moze byc tylko lepiej!!! Buziaczki

Perfeciu oj fajnie tak na "gotowe" swieta sobie pojechac, tutaj sie nie obchodzi Wielkanocy wiec u nas bedzie pewnie tylko babka i jajka :baffled:

zyraffko ja nie mam pojecia ile te papmki kosztuja nawet nie wiedzialam ze mozna na sztuki kupowac

Ide smazyc jajecznice dla glodomorkow :)

I ja też jestem ;)
Dzisiaj nie będę miała czasu na BB bo mamy kupe roboty z małżem. Postaram się w przerwach na siku zaglądac :)

Kasiek- jestem z tobą :) Czekam na relacje ;)
Wszystkim miłego dzionka.

Mam nadzieję ,że wszystkie gorączki spadły!!!!

Najlepsze życzonka dla dzidiejszych jubilatów : Julianka, Damianka i Milenki!!!

Koriander - dziękuje nocka minęła dobrze, całą przespała przed snem temperatura całkowicie spadła i miała 36,9, ale dzisiaj rano znowu podwyższona, ale na szczęście na razie gorączki nie ma, 36,7 miała przed chwilą, teraz zasnęła, mam nadzieję, że to ząbki, bo kaszlu ani kataru nie ma a na trzydniówkę to chyba za niska temperatura:confused: niemniej jednak wczoraj się zestresowałam:-( i nie wiem jak wy waszą tak wysoką temperaturę przeżyliście:-:)-(

Perfecta - moja mama też Krycha:-D a co najlepsze moja teściowa też Kryska no i mama męża mojej siostry też Krystyna:shocked2::shocked2::shocked2:, więc są 3 Kryski:-D:-D

Kasiek - cuuuuudownych wakacji Ci życzę!!!:tak::tak::tak:

Nasza Klementinka to już chyba powinna wracać:tak:

avena - super, ze napisałaś:tak: widzę, że cię nocki nie rozpieszczają:-( mam nadzieję, że to jakoś szybko się unormuje:tak:

Agi jak u Was nocka??

zyrraffka - miłego pobytu u mamy, będziemy tęsknić:tak:

emalia - a co ty tam z tym mężem robić będziesz:-p:-p;-);-)

Ostatnia edycja:
gosiu bardzo sie ciesze :)) Niektore dzieci chyba po prostu dobrze znosza goraczke, Lila przy ponad 39 nadal sie bawila i smiala, wiec to zalezy od dziecka.. Tylko w nocy poplakiwala, ale to zrozumiale..

avenko jak fajnie ze sie odezwalas!!!!W pracy na pewno sie ulozy, gtatulacje dla Iguni, pewnie niedlugo ci zacznie biegac!! Jejku czworki wychodza, chyba rekord czerwcowkowych dzieci :)!

DAMIANKU STO LAT KOCHANY!!

Witajcie u nas zapowiada się piękna pogoa ja już walczę z praniem i robię serniczek:)
GosiaGro no widzisz to fajnie, że Maja tak znosi goraczke bo Gaja przy 39 leci mi z rąk:(
Emalia a oczko cieknie??
Perfecta jak Twój niejadek??
Kasiek dawaj jakieś fotki niech trochę Ci pozazdroszczę;)

Witajcie u nas zapowiada się piękna pogoa ja już walczę z praniem i robię serniczek:)
GosiaGro no widzisz to fajnie, że Maja tak znosi goraczke bo Gaja przy 39 leci mi z rąk:(
[/B]

Lenko chyba gdzieś się źle wyraziłam bo Majusia na szczęście 39 nie miała, max wczoraj to było 38,2, i przy tej temperaturze zachowywała się na szczęście normalnie, ładnie jadła, bawiła się, dlatego tez nie podawałam lekarstw, mam nadzieję, że dziś nie wzrośnie:no:

Sto lat dla Damianka, Milenki i Julianka!

Lenko chyba gdzieś się źle wyraziłam bo Majusia na szczęście 39 nie miała, max wczoraj to było 38,2, i przy tej temperaturze zachowywała się na szczęście normalnie, ładnie jadła, bawiła się, dlatego tez nie podawałam lekarstw, mam nadzieję, że dziś nie wzrośnie:no:

Sto lat dla Damianka, Milenki i Julianka!
Dobrze sie wyraziłaś tylko podałam swój przykład ze 38 marudzi a 39 leciała mi z rąk:(

Asnecja jak sie czujesz??

reklama
Magdalena79 STO LAT STO LAT:)

images

Do góry