Tak się własnie zastanawiam co u Zdec , Ola Fasola się nie odzywa ostatnio , Hefi pewnie zapracowana , Buterfy też z tydzień się nie odzywa , Avenka też jakoś tak , chyba tez ma kocioł w pracy.
Eagle - jak tam dzisiaj zajęcia poranne z Tomaszkiem? Jak się czujecie ?
Kasiulka- Jak się Hania miewa ? Troszke mniejsza gorączka?
Nadika - gratulacje dla Mamy i Raczka Nieboraczka!
Gosiu- Bardzo pysznie wygląda ten Twój serniczek!
Emali- A dlaczemu oczko rozebrane? Się Kobieto oszczędzaj z tym kręgowym słupem. Jak sie wogóle po tych rehabilitacjach czujesz?
Koriander - Super ze Lilunia polubiła rowerkowanie
OlaVip- Dzisiaj piąątek!
Kreatorka - Dzielna Kobieto! Ja tez jakoś się trzymam bez słodyczy i chipsów Z rozstepami nie pomogę bo nie nabyłam w ciąży , pewnie dlatego że ja kawał baby jestem i moje ciało przyzwyczajone do chudnięcia i tycia
Ewelinka - kawka z czekoladką mniammmm
Yoshe - gdzieś Ty była/ z miesiąc lub 2 Cię tutaj nie było Kochana
Mam prosbe nie mówmy o słodyczach
Skończyłam prasowanie z 2500 kalorii poszło Jutro jeszcze kosul całą szafę męzowych musze poprasowac bo dzisiaj juz mi nogi w pupkę wchodzą A jeszcze obiadek musze iść zrobic jak przybędzie mój Księciuniu. Dzisiaj szaleństwo!!!!
Żeberka w sosie słodko- kwaśnym z ryżem jaśminem pachnacym z warzywami Już nie mogę się doczekac az przyjdzie , specjalnie nic nie jadłam by móc zrobić taki obiadek
Eagle - jak tam dzisiaj zajęcia poranne z Tomaszkiem? Jak się czujecie ?
Kasiulka- Jak się Hania miewa ? Troszke mniejsza gorączka?
Nadika - gratulacje dla Mamy i Raczka Nieboraczka!
Gosiu- Bardzo pysznie wygląda ten Twój serniczek!
Emali- A dlaczemu oczko rozebrane? Się Kobieto oszczędzaj z tym kręgowym słupem. Jak sie wogóle po tych rehabilitacjach czujesz?
Koriander - Super ze Lilunia polubiła rowerkowanie
OlaVip- Dzisiaj piąątek!
Kreatorka - Dzielna Kobieto! Ja tez jakoś się trzymam bez słodyczy i chipsów Z rozstepami nie pomogę bo nie nabyłam w ciąży , pewnie dlatego że ja kawał baby jestem i moje ciało przyzwyczajone do chudnięcia i tycia
Ewelinka - kawka z czekoladką mniammmm
Yoshe - gdzieś Ty była/ z miesiąc lub 2 Cię tutaj nie było Kochana
Mam prosbe nie mówmy o słodyczach
Skończyłam prasowanie z 2500 kalorii poszło Jutro jeszcze kosul całą szafę męzowych musze poprasowac bo dzisiaj juz mi nogi w pupkę wchodzą A jeszcze obiadek musze iść zrobic jak przybędzie mój Księciuniu. Dzisiaj szaleństwo!!!!
Żeberka w sosie słodko- kwaśnym z ryżem jaśminem pachnacym z warzywami Już nie mogę się doczekac az przyjdzie , specjalnie nic nie jadłam by móc zrobić taki obiadek
Ostatnia edycja: