reklama
yoshe
Fanka BB :)
dobre pytanie ogólnie brakuje mi czasu na siedzenie w necie, ale staram się czytać zaległości na BB co jakiś czas, żeby potem móc się wstrzelić w temat chociaż na chwilęYoshe - gdzieś Ty była/ z miesiąc lub 2 Cię tutaj nie było
u nas ostatnio rządził stoliczek chicco z pianinkiem, który mamy po kuzynce (niestety bez klocków), a od tygodnia piski radości związane są z zabawą piłką (taką o średnicy ok. 20cm). nauczył się nią nawet rzucać i potem za nią biegiem raczkuje. oczywiście nie obeszło się bez guza jak siedząc brał zamach z rękami do góry i polecał do tyłu brrrrI jeszcze czym Wasze dzieci teraz najchetniej sie bawia ? Chce mlodemu kupic jakies zabawki i nie bardzo wiem co wybrac...
ma pchacz, 2 sortery, bebenek, telefon, grajace kluczyki, grajace zwierzatka...to z tych wiekszych ktorymi sie interesuje bop "drobnica" juz nie bardzo ...
poza tym uczę go zakładać kółka na 'kijek' :-)
o takie coś, tylko w najtańszej wersji ;-)
C
cobra18
Gość
dobre pytanie ogólnie brakuje mi czasu na siedzenie w necie, ale staram się czytać zaległości na BB co jakiś czas, żeby potem móc się wstrzelić w temat chociaż na chwilę
u nas ostatnio rządził stoliczek chicco z pianinkiem, który mamy po kuzynce (niestety bez klocków), a od tygodnia piski radości związane są z zabawą piłką (taką o średnicy ok. 20cm). nauczył się nią nawet rzucać i potem za nią biegiem raczkuje. oczywiście nie obeszło się bez guza jak siedząc brał zamach z rękami do góry i polecał do tyłu brrrr
poza tym uczę go zakładać kółka na 'kijek' :-)
o takie coś, tylko w najtańszej wersji ;-)
Zobacz załącznik 344381
mam dokladnie takie cos fishera i jeszcze wersje pluszowa z zyrafa.zainteresowania brak;/
koriander
yoshe u nas pilka tez jest nr 1 w ogole wszystko co okragle i sie toczy (czyli rowniez mama :-)) Zauwazylam tez ze Lila bardzo lubi sie uczyc, nasladowac, od razu jest dumna jak jej sie cos uda, np wlozyc skarpetki z powrotem do szuflady albo wlaczyc swiatlo itp
emalia tak czytam twoj opis odstawiania od piersi i mam watpliwosci..nie chcialabym czegos takiego, bo do tej pory pamietam bol i goraczke przy zastoju mleka Ale jak inaczej zmniejszyc laktacje, oj bedzie ciezko. Strasznie ci wspolczuje tych przezyc
emalia tak czytam twoj opis odstawiania od piersi i mam watpliwosci..nie chcialabym czegos takiego, bo do tej pory pamietam bol i goraczke przy zastoju mleka Ale jak inaczej zmniejszyc laktacje, oj bedzie ciezko. Strasznie ci wspolczuje tych przezyc
emalia82
A nam kułeczka pożarł pies
Agi- zazdroszcze pogody, a Polcia jak zwykle cudna
Kasia- u nas też wieje ,że szok
Perfekta- no miałaś byc u mnie i poprasowac
Lenka- szpisz?
Koriander- ja nie miałam zastoi, i niby jak można je miec jak się stopniowo odstawia? Mi się właśnie wydaje ,że najlepiej jest tak jak ja pisałam , a nie od razu, tak z dnia na dzień, bo właśnie wtedy są cyrki. Chyba że faktycznie pomaga w zatrzymaniu laktacji nastawienie psychiczne.
Agi- zazdroszcze pogody, a Polcia jak zwykle cudna
Kasia- u nas też wieje ,że szok
Perfekta- no miałaś byc u mnie i poprasowac
Lenka- szpisz?
Koriander- ja nie miałam zastoi, i niby jak można je miec jak się stopniowo odstawia? Mi się właśnie wydaje ,że najlepiej jest tak jak ja pisałam , a nie od razu, tak z dnia na dzień, bo właśnie wtedy są cyrki. Chyba że faktycznie pomaga w zatrzymaniu laktacji nastawienie psychiczne.
Ostatnia edycja:
BButterFly
mamusia smerfusia
u nas najlepszą zabawką jest właśnie pies i magnesy na lodówce cały salon w zabawkach a ten psa targa za wargi i uszy i zaciesza...
dla Hani i Mikołaja najlepszego!!!
a ja sama nie mam się do kogo przytulić, aż mnie serce boli normalnie
Agi - suuper foty
co do zabawek to hmmm u nas też królują marginesy na lodówce, ten stojak z kółeczkami, no i wszystkie kable, piloty, telewizor,garnki i wywalanie ubrań z szaf (i wszystkiego innego co tam jest) o i jeszcze chusteczki higieniczne w pudełku jak dopadnie to szybko wyrywa je obiema rękami żebym czasem nie zdążyła zobaczyć - ogólnie wszytko co zakazane to najfajniejsze
a ja sama nie mam się do kogo przytulić, aż mnie serce boli normalnie
Agi - suuper foty
co do zabawek to hmmm u nas też królują marginesy na lodówce, ten stojak z kółeczkami, no i wszystkie kable, piloty, telewizor,garnki i wywalanie ubrań z szaf (i wszystkiego innego co tam jest) o i jeszcze chusteczki higieniczne w pudełku jak dopadnie to szybko wyrywa je obiema rękami żebym czasem nie zdążyła zobaczyć - ogólnie wszytko co zakazane to najfajniejsze
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka- Jak się Hania miewa ? Troszke mniejsza gorączka?
Po czopku trochę lepiej. Własnie zasnęła.
reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
O jak dobrze, że jutro weekend, na odstresowanie trzeba iść zrobić zakupy dla małej uwielbiam jej kupować nowe rzeczy są takie śliczne dla maluchów i do tego coś dla mnie czas sie wybrać do księgarni po nowe zapasy do czytania
Agi - zdjecia swietne aż mi sie zachciało samej w kulkach potaplać ;-)
To ładnie schudłaś też bym tyle chciała, ale zobaczymy, silna motywacja jest to chipsów nie ruszam, dziś np w ogóle nie byłam głodna zjadłam pierś z kurczaka z przyprawami, naleśnika i jeden serek z otrębami i to w sumie trochę się zmusiłam
niestety bez wyrzeczeń nie da się schudnąć ja zawsze byłam szczupła dosyć (najwięcej ważyłam 58 kg) a w ciąży ponad 83... spadło do 70,5 i tak juz zostało dlatego teraz ostra walka o normalną wagę mnie czeka
Agi - zdjecia swietne aż mi sie zachciało samej w kulkach potaplać ;-)
Heh pod suknią nie będzie, ale wpotem jedziemy nad morze i jakoś przeraża mnie trochę chodzenie w pełnym ubraniu :-( ale niestety chyba tak będzie...kreatorka Rozstępów pod suknią raczej nie będzie widać ;-) Ja niby używam cały czas kremów na rozstępy i ujędrniających, ale ostatnio jakby mniej regularnie ;-) Odkąd wróciłam do pracy, to ciężko mi się za siebie zabrać Zaczęłam się objadać i przestałam ćwiczyć, i na efekt w postaci niedopinających się spodnie nie musiałam długo czekać. Ale ciężko powstrzymać się od słodyczy, skoro po dawce glukozy mam więcej energii i mniejsze zapotrzebowanie na sen.
U nas kółeczka na kijku są dobrą zabawką szczególnie gryzienie ich poza tym taka małpka na kulce Nina uwielbia za nią raczkować :-) ma być niedługo w biedronce za 45 zł chyba, widziałam w ofercie, poza tym to podobnie jak u dziewczyn piloty, chusteczki, garnki, wywalanie ubrań, wszystkie pudełka i opakowania co nie jest zabawką jest najlepszą zabawkąI jeszcze czym Wasze dzieci teraz najchetniej sie bawia ? Chce mlodemu kupic jakies zabawki i nie bardzo wiem co wybrac...
ma pchacz, 2 sortery, bebenek, telefon, grajace kluczyki, grajace zwierzatka...to z tych wiekszych ktorymi sie interesuje bop "drobnica" juz nie bardzo ...
brawo za silną wole!!! ja na uderzeniowce schudłam 2,3 kg, ciekawa jestem jutro twojego wyniku
To ładnie schudłaś też bym tyle chciała, ale zobaczymy, silna motywacja jest to chipsów nie ruszam, dziś np w ogóle nie byłam głodna zjadłam pierś z kurczaka z przyprawami, naleśnika i jeden serek z otrębami i to w sumie trochę się zmusiłam
T
Kreatorka - Dzielna Kobieto! Ja tez jakoś się trzymam bez słodyczy i chipsów Z rozstepami nie pomogę bo nie nabyłam w ciąży , pewnie dlatego że ja kawał baby jestem i moje ciało przyzwyczajone do chudnięcia i tycia
niestety bez wyrzeczeń nie da się schudnąć ja zawsze byłam szczupła dosyć (najwięcej ważyłam 58 kg) a w ciąży ponad 83... spadło do 70,5 i tak juz zostało dlatego teraz ostra walka o normalną wagę mnie czeka
Trochę gryzie, ale jeszcze dobrze nie umie i też jest trochę kawałków w kupce, ale to chyba normalne, muszą się nasze maluchy dopiero nauczyć jedzenia :-)Czy Wasze maluszki ładnie gryzą pokarmy? Mój to chyba tylko połyka w całości to co mu podam... w kupie była marchewka w kostce O_O On chyba nie wie po co ma zęby :/