reklama
Gosiu u nas jest to samo z zasypianiem :-( wczesniej go kładłam i zasypiał a teraz płacze, wierci się musze koło niego siedzieć
u mnie to samo:--( widać to może taki okres
C
cobra18
Gość
Rowerek trójkołowy wiewiórka (1544331297) - Aukcje internetowe Allegro kupilam kubie rowerek,szalu nie ma ale zalezalo mi na cenie
Kurtka w autka na 80cm! (1513640342) - Aukcje internetowe Allegro ta kurtke za 15zl w pepco widzialam podobna tylko bez ocieplacza w srodku za 40zl,a ta moja jest w stanie idealnym
POŚCIEL DLA MAŁEGO FANA POJAZDÓW (1514973657) - Aukcje internetowe Allegro i ta posciel,ale nie zauwazylam ze jest do lozka a nie lozeczka;/bd na potem
teraz sie czaje na kaloszki za 5zl;D
Kurtka w autka na 80cm! (1513640342) - Aukcje internetowe Allegro ta kurtke za 15zl w pepco widzialam podobna tylko bez ocieplacza w srodku za 40zl,a ta moja jest w stanie idealnym
POŚCIEL DLA MAŁEGO FANA POJAZDÓW (1514973657) - Aukcje internetowe Allegro i ta posciel,ale nie zauwazylam ze jest do lozka a nie lozeczka;/bd na potem
teraz sie czaje na kaloszki za 5zl;D
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Witam i ja :-) Ninka śpi to mam trochę więcej czasu, żeby posiedzieć w internecie idę poszperać po alllegro :-)
W internecie jest sporo przepisów na serniczki czy nalesniki dla dukanowców :-) widziałam nawet przepisy na muffinki i lody, ale nie robiłam
Dziewczyny czy Wasze dzieci kręcą główką na boki?
Ostatnio zauważyłam że mały tak kręci głową. Na początku kręcił tylko jak czegos nie chciał albo się złościł a teraz zdarza się że sobie siedzi i zaczyna tak kręcić głową (tak szybko jak na "nie") zaczyna mnie to przerażać
Chyba nie ma się co denerwować jak przy tym nie jest drażliwy i nie płacze, moja Ninka też kręci tak na boczki :-) chociaż ona chyba robi nie, nie
Cześć Dziewczyny, ostatnie chwile przed chrztem więc mam malutkio czasu. Wczoraj kupiłam sobie sukienkę, garsonkę i buty więc chociaż jeden problem z głowy Pierswszy raz tak robiłam zakupy: spodobała mi się jedna sukienka, przymierzyłam pasowała i kupiłam, zadnej innej nie mierzyłam i tak samo było z butami hehe i jestem super zadowolona)
Łukaszek śmiga już pięknie(raczkuje) wszędzie za mną biega, wszystkie szafki są jego, wczoraj w kuchni mi garnki wyciagał ale była zabawa)
Dzisiaj idę z Łukim do lekarza bo od jakiegoś czasu ma wysypkę na plecach, myślałam ze to potówki ale zrobiły się takie plamy rozlane a od wczoraj też na brzuszku(
udanego chrztu w takim razie i gratuluję zakupów ja nic nie kupuję dopóki nie schudnę i teraz w sumie chodzę ciągle w tym samym, bo albo się nie mieszczę albo jest za duże :-) Napisz co to za wysypka jak się dowiesz oby coś nieszkodliwego a Ty też jesteś na dukanie?
C
cobra18
Gość
Witam i ja :-) Ninka śpi to mam trochę więcej czasu, żeby posiedzieć w internecie idę poszperać po alllegro :-)
W internecie jest sporo przepisów na serniczki czy nalesniki dla dukanowców :-) widziałam nawet przepisy na muffinki i lody, ale nie robiłam
Chyba nie ma się co denerwować jak przy tym nie jest drażliwy i nie płacze, moja Ninka też kręci tak na boczki :-) chociaż ona chyba robi nie, nie
udanego chrztu w takim razie i gratuluję zakupów ja nic nie kupuję dopóki nie schudnę i teraz w sumie chodzę ciągle w tym samym, bo albo się nie mieszczę albo jest za duże :-) Napisz co to za wysypka jak się dowiesz oby coś nieszkodliwego a Ty też jesteś na dukanie?
jadlam dukanowski sernik i muffiny .sernik dobry,ale muffiny to mistrzostwo swiata.moja matka ma 3segregatory przepisow;D
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Już się ubierałam na spacer i zaczęło lac:-(
gosiu- tak doczekałam się fana hehe. Jeśli chodzi o zasypianie to pewnie przejściowe, mój Łukasz niedawno tak miał (przez jakieś 4 dni) i teraz znowu ślicznie zasypia. Ja brzuszki odłozyłam na po chrzcie, bo jak Łukasz śpi to ciągle coś do zrobienia a o 23 to już nie mam siły na nic.
kreatorka ja nie jestem na dukanie, jak tylko przestanę karmić (nie wiem kiedy mi się to uda) to sobie podietkuję dukanem.
teraz mi się spać zachciało
gosiu- tak doczekałam się fana hehe. Jeśli chodzi o zasypianie to pewnie przejściowe, mój Łukasz niedawno tak miał (przez jakieś 4 dni) i teraz znowu ślicznie zasypia. Ja brzuszki odłozyłam na po chrzcie, bo jak Łukasz śpi to ciągle coś do zrobienia a o 23 to już nie mam siły na nic.
kreatorka ja nie jestem na dukanie, jak tylko przestanę karmić (nie wiem kiedy mi się to uda) to sobie podietkuję dukanem.
teraz mi się spać zachciało
Casia77
Mamusia Synusia;)
Dziń dybry, wszystkiego najlepszego życzymy dzisiejszym chłopakom z okazji miesięcznicy!!!
Uciekamy na spacerek, bo słoneczko wyszło, tak więc miłego dnia i udanych spacerków, może uda mi się później pojawić Co do nakrętek, to ja zbierałam kilka lat i oddałam niedawno koleżance kilka siatek Tak więc zbieram dalej, ale mam małe ilości obecnie
Uciekamy na spacerek, bo słoneczko wyszło, tak więc miłego dnia i udanych spacerków, może uda mi się później pojawić Co do nakrętek, to ja zbierałam kilka lat i oddałam niedawno koleżance kilka siatek Tak więc zbieram dalej, ale mam małe ilości obecnie
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, Hania ma 38 gorączki i z każdą chwilą coraz gorzej wygląda :-(
Dałam jej Nurofen i czekam
Dałam jej Nurofen i czekam
reklama