reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny :-)

Daaawnooo nie pisałam, ale starałam się czytać na bieżąco chociaż nie zawsze wychodziło :-(
Gosiu, Emalio - dziękuję że pamiętałyście o mnie :-)
Kasiu J - trzymam kciuki żeby wszystko udało sie załatwic ja najszybciej :-)
Lanka - widziałam szczęściaro że niezłą sumke wygrałaś :-) gratki
Hefi - super że Julcia zaczeła raczkować :-)

U nas pomału do przodu :-) troche pod górke ale mam nadzieje ze nie długo bedzie z górki :-)
Kacperek został przeniesiony do Szymka do pokoju :-) i tak wojują razem :-)
Nadal mamy 8 zębolków :-) ale coś ostatnio nocki niespokojne wiec nie wiem czy cos sie nie przebija.

Ide położyć młodego spać bo już marudzi

reklama
dzień dobry:)

Dla Kacperka i Krzysia najjlepszego:*

u nas pomału do przodu.. coś ten tydzień mi się ciągnie strasznie długo:( a mężuś dopiero jutro wieczorem będzie...coś doła chyba łapie... ale co tam głowa do przodu i byle do jutra...tak jakoś tęsknię za tym moim staruszkiem:(

dzień dobry:)

Dla Kacperka i Krzysia najjlepszego:*

u nas pomału do przodu.. coś ten tydzień mi się ciągnie strasznie długo:( a mężuś dopiero jutro wieczorem będzie...coś doła chyba łapie... ale co tam głowa do przodu i byle do jutra...tak jakoś tęsknię za tym moim staruszkiem:(

Głowa do góry kochana;)
Ja robie gulasz i karpatke dzisiaj:)

reklama
witajcie,

u nas nic nowego, Maja ma coś ostatnio problem z samodzielnym zasypianiem w dzień i nawet po kąpieli:-:)-( zawsze ślicznie sama zasypiała:baffled: może to jakiś skok:confused: mam nadzieję, że jej szybko przejdzie. Oprócz tego gdzie tylko może teraz to próbuje wstawać wcześniej robiła to okazjonalnie, a teraz bardzo często

agast
- te twoje córeczki to cudne są, a Hania to mała modnisia Ci rośnie:-)

zyrraffka - widzę, że i ty doczekałaś się swojego fana:-D:-D

Hefi - super, że Julcia zaczęła raczkowac

koriander- jak tam brzuszki:-D:-D ja robię sumiennie:-):-) miłego rowerkowania, masz dla Lili jakieś siedzonko?

Sto lat dla Kacperka i Krzysia

Do góry