reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Czesc :) widze ze pewnie bede ostatnia tutaj karmiaca :) ja jak wczesniej pisalam planuje do grudnia, sprawiedliwosc musi byc :) co Olaf to i Ercio:) uwielbiam takiego spokojnego malego ssaka ze slodka mina w rybke na cycku to chyba jedyny moment na przytulenie nigdzie nie pedzi i sie nie wyrywa

Koriander dziekuje za pamiec :) u nas wszyscy zdrowi i szczesliwi :) jakos na razie nie dajemy sie dolom, z czasem ciut krucho caly ostatni tydzien marca pracowalam po 11 godzin w biurze i jeszcze potem w domu jak chlopcy spali, potem trzeba bylo nadrobic domowe zaleglosci, do tego co dzien zagladamy na portale z praca wiec czasu malutko, na razie marze o maju to bedzie w pracy troche spokojniej

MamaKubulki swietne zdjecie :)

Agast ale sesja piekna Jogoda to ma sie super z takimi fajnymi fotkami pokarzesz kiedys Hanie ?

Olavip taka mala ksiezniczka z Twojej corci

Asia80 wodnisty katar moze oznaczac alergie ale nie musi

Agi a przebily sie przynajmniej te jedynki?

Eagle wiem jak ciezko nie szukac w necie ale jak sie juz znajdzie to jeszcze ciezej . Facet z tamtej pracy jakis dziwny niby wysyla oferty i katalogo ma sobie moj maz jakis lokal znalesc ale w efekcie na razie cisza cos sie facio tlumaczy zmiana siedziby i zamieszaniem przez to ale jak pomysle ze on tak potem bedzie placil ..... to sama nie wiem na razie podjelismy decyzje ze do konca miesiaca szukamy jako PH a potem zaczniemy juz szukac czegos innego wiedac bez znajomosci ani rusz

Solenizantom przesylamy buziaki

reklama
perfekciu jestem ale czasu brak trochę wieczorkiem podczytuje ale na odpisywanie już sił i weny nie starcza
kreatorka współczuję sytuacji z dzieciątkiem to straszne patrzeć jak rośnie i nie ma dla niego szans na przyszłość tak nie powinno byćr
lena jak wiki zbili w końcu temperaturę?
sorki wybaczcie ale jestem padnięta czytałam zaległości ale niewiele pamiętam

Dzięki kochane za życzonka dla mojej córy....W porównaniu z niektórymi dzieciaczkami....to gówniara :-D
Luśka śpi...Wyrodna matka ze mnie nie pozwoliłam jej spać po południu ale chciałam żeby zasnęła dziś wcześniej bo chodzi ostatnio przed 22.00 spać...a ja dzis taka nie do życia....i tym sposobem mała zasnęła już 20.10....Ja kończę kolacyjkę, szybki prysznic i też lulu.....Jutro kolejny cięzki dzień a nie wiadomo jaka będzie noc....Dziąsła mega opuchniete...już widać jak będą te dwie łopaty na górze wyglądały :-) ale ząbki jeszcze się nie przebiły niestety i boję się że to jeszcze może troszkę potrwać....buuuu....
Czekam na weekend jjak na zbawienie jakieś...Trzymajcie kciuki aby nic nie wymyślili u P. w pracy w ostatniej chwili i obu udało się mieć te 2 dni wolne razem....
milka - życzę aby wszystko Wam się ułożyło....Wiem co to znaczy mijać się i jak męczące to bywa....Pomyślności kochana...
eagle - trzymam kciuki...oby badania nie wykazały niczego złego i oby strach miał po prostu wielkie oczy!!!!!
lenka - odebrałaś już kasiorę?????????

Cześc dziewczynki
Kreatorka- po pierwsze wspaniale, że jesteś, brakowało nam Ciebie! Czekamy jeszcze na zdjęcia Ninki :-) Przykro mi z powodu tego dzieciątka, dzisiaj cały czas o nim myślę, to takie niesprawiedliwe... :-(
eagle- o Was też myślę, trzymam kciuki za męża!!!
agast- Jagódka rewelacyjna!!! Kiedyś powinnyśmy zrobić galerię wszystkich naszych czerwcowych panienek w tej sukience, HM, najlepsza reklama firmy :-) Skapnęłam się własnie, po jednym komentarzu na fb, że mamy wspólną znajomą- moją serdeczną przyjaciółkę Magdę, czyżbyś pisała z nią na wątku marcówek???

Dobrej nocy!

Pierwsza

Dzień Dobry
my już po butli i pora coś porozrabiać:-)

najpiękniejsze życzenia dla dzisiejszych miesięczniaków dużo słoneczka i zawsze uśmiechniętych buziek
Igusi, Majeczki, Kasi, Juleczki, Michalinki, Ninki,

Ostatnia edycja:
czesc babeczki druga! pierwszy raz w zyciu jestem tu tak rano ;) ale moje dziekco juz obudzone i szaleje w łozeczku ;)

zycze milego dnia ;)
chorowitkom duzo duzo zdrowia
a tym co dzis świetuja, czyli: Iguni, Majce, Julce, Kasi, Nince i Michasi usmiechu i szczescia i radosci

reklama
Do góry