reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam !kurcze właśnie patrzyłam prognoze pogody na niedziele i załamka 6 stopni a ja zaplanowałam chrzciny zrobić u mamy specjalnie żeby sobie goście w ciepły dzień po działce mogli połazić a nie tylko przy stole siedzieć a tu taki ziąb ble:no:brykam na allegro wózek zamówić wkońcu i fotelik bo coś długo się z tym zbieram:baffled:

reklama
Kreatorka jakbym widziała historię Wiktorii:(Całą ciążę było cacy a jak się urodziła.....
A mam pytanie czy ta znajoma chodziłą do jednego lekarza???
Mam wieści od Wiki 40 * goraczki i non stop z nia walcza!!!CZekaja na antybiogram:(

Kurcze, bidulka. Oby szybko przeszło. Trzymam kciuki za Wikunię.

Witam !kurcze właśnie patrzyłam prognoze pogody na niedziele i załamka 6 stopni a ja zaplanowałam chrzciny zrobić u mamy specjalnie żeby sobie goście w ciepły dzień po działce mogli połazić a nie tylko przy stole siedzieć a tu taki ziąb ble:no:brykam na allegro wózek zamówić wkońcu i fotelik bo coś długo się z tym zbieram:baffled:

Nie łam się zawczasu. Do soboty daleko, więc jest szansa ,że się mylą. Zresztą kiedyś słyszałam ,że pogodę da się przewidzieć góra na dwa dni do przodu, a reszta to już loteria. Będzie dobrze kochana. Będę mocno trzymała kciuki a wiadomo ,że one pomagają :)

buahaha Szpieg poczytał i pewnie poszedł na ploty....tym żyje!!!

Buhahahahahaha. Nudzi jej się chyba. Do roboty by się wzięła, a nie ludziom w życie się wpierdziela z buciorami. :-p

A my czekamy na Lenkę, Gajusię i Marcelka. Będzie kawusia :)

Hejo!!
My już po chrzcinach:) Impreza byla ze hoho:D Jagoda w kościele siedziała jak zaczarowana a potem w domu jak cygańskie dziecko z rąk do rąk i ani razu przez cały dzien nie zapłakała. Jedzonko było przepyszne, wszyscy zadowoleni i najedzeni:) Prezenty (kopertki) tez szczodre więc juz wczoraj Jagoda wzbogaciła się w Maxi Cosi TOBI Marble Pink 2011 od G-7 (1522099296) - Aukcje internetowe Allegro i mase ciuszków z h&m i jeszcze termometr Brauna do ucha chce kupić:)

Załączniki

• lr_110403chrzcinyJagody-0004.jpg
    lr_110403chrzcinyJagody-0004.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 75
  • lr_110403chrzcinyJagody-0008.jpg
    lr_110403chrzcinyJagody-0008.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 61
  • lr_110403chrzcinyJagody-0011.jpg
    lr_110403chrzcinyJagody-0011.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 197495_1605264744002_1607650801_2378773_7318285_n.jpg
    197495_1605264744002_1607650801_2378773_7318285_n.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 61
  • lr_110403chrzcinyJagody-0022.jpg
    lr_110403chrzcinyJagody-0022.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 62
  • lr_110403chrzcinyJagody-0025.jpg
    lr_110403chrzcinyJagody-0025.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 61
  • lr_110403chrzcinyJagody-0102.jpg
    lr_110403chrzcinyJagody-0102.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
witajcie...
miałam masakryczną nockę.. po 12 w nocy Jagoda obudziła się 6 razy a ostatecznie wstała o 5:30:(
Agast22 - super, że się wszystko udało a Jagódka jaka piękna i widać, że szczęśliwa!! sama słodycz! zauważyłam własnie że nasze Jagódki urodziły się tego samego dnia:))
Lena - nieźle masz z tym szpiegiem - paranoja jakaś... Mam nadzieję, że Wiktoria szybko wyzdrowieje, a powiedz czy sprawdzali czy nie ma tych mniejszych warg zrośniętych? - wiem mam jakieś schizy na tym punkcie - ale to właśnie powoduje problemy z nerkami i drogami moczowymi, a jak była z Jagodą u gin dziec to były tam dziewczynki nawet 10-12 lat
ewelinka307 - spokojnie, nie panikuj - prognozy zmienią się jeszcze 10 razy, mam nadzieję, że będzie piękna pogoda i wsio się uda!
kurcze kiedy my wyprawialiśmy naszej Żabce chrzciny, była taaka malusia. A pokażę Wam, a co mi:p ( tylko ja miałam tutaj 15 kg+)

Załączniki

• 100_2447.jpg
    100_2447.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Agast - Kochana super że wszystko się udało!!! Jagódka przecudna !!!!
Olavip- Jakie maleństwo!!! A Ty masz takie ciepłe i dobre oczy Kobieto!!! To pierwsze co mi przyszło do głowy jak zobaczyłam to zdjęcie!:)

dziewczyny, tak sie zastanawiam co powinno potrafic niemowle które skonczylo 10 miesiecy...Mój Filip siada, raczkuje, podnosci sie kleczac...nie chodzi ani nie wstaje (czasem tylko na sofie) jest dosc "malomówny" :)nie potrafi sam pic z kubka/niekapka czy butelki, robi pa pa , klaska w dlonie i chyba tyle...a jak to jest u Was?
czy wasze dzieci wykonuja polecenia typu daj, wez etc?

dziewczyny, tak sie zastanawiam co powinno potrafic niemowle które skonczylo 10 miesiecy...Mój Filip siada, raczkuje, podnosci sie kleczac...nie chodzi ani nie wstaje (czasem tylko na sofie) jest dosc "malomówny" :)nie potrafi sam pic z kubka/niekapka czy butelki, robi pa pa , klaska w dlonie i chyba tyle...a jak to jest u Was?

Moja Baśka rwie sie do chodzenia. Sama chodzi od mebla do mebla. Cały czas "śpiewa" i pokazuje paluchami na rozne rzeczy wydając z siebie eh eh... :)
Jak powiem do niej: Gdzie jest piesek hau hau? To Ona go szuka i mi go przynosi. Rozumie tez chodz do mnie :)

A tak w ogóle to byłam z nia dzis u lekarza na kontroli bo niestety ale po tygodniu kuracji wciąż jej dungle z nosa lecą i niestety pokasłuje i charka. No to udało mi sie wyratować ją jeszcze i nie dać jej antybiotyku, ale tylko dlatego ze powiedxiałam lekarce ze nie ma gorączki. Dostałyśmy teraz Bactrim na 5 dni i zobaczymy. Gardło podobno jest w gorszym stanie niz tydzien temu. Dostalysmy tez wykrzusny Muscosolvan a jesli chodzi o jej dungle z nosa, to podobno lekarka mowi ze jej to wygląda na alergiczne, wiec dostała krople na 10 dni ZYRTEC.

Czy któras z Was spotkała sie z sytuacja ze przezroczyste smarki to alergia?

reklama

No to dużo umie Twój Filip. Hania sama nie sada, nie raczkuje, nie podnosi się klecząc, nie chodzi, nie wstaje, nie umie pić ani z kubka ani z butelki ale za to robi papa, klaszcze i gada jak najęta :-) :-D

Do góry