reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Siostra mojego mężą chodziła do dwóch lekarzy, żaden nic nie wykrył...Kreatorka jakbym widziała historię WiktoriiCałą ciążę było cacy a jak się urodziła.....
A mam pytanie czy ta znajoma chodziłą do jednego lekarza???
Mam wieści od Wiki 40 * goraczki i non stop z nia walcza!!!CZekaja na antybiogram
Heh, to widze podobnie jak Ninka, więc raczej nie ma się co martwić. Nina sama siada, raczkuje (strasznie szybko ) klęka sama, wstaje przy meblach, mówi sporo "tata, baba" ale nie do końca wie czemu my sie z tego cieszymy ^^ pa pa nie robi nie lubi się żegnać, tańczy do muzyki na cztery prześmieszne sposoby, pije z butelki ładnie, klaszczedziewczyny, tak sie zastanawiam co powinno potrafic niemowle które skonczylo 10 miesiecy...Mój Filip siada, raczkuje, podnosci sie kleczac...nie chodzi ani nie wstaje (czasem tylko na sofie) jest dosc "malomówny" nie potrafi sam pic z kubka/niekapka czy butelki, robi pa pa , klaska w dlonie i chyba tyle...a jak to jest u Was?
czy wasze dzieci wykonuja polecenia typu daj, wez etc?
Witam dziękuję wszystkim, które o mnie czasem pomyślały podczas mojej nieobecności dziękuję takze za odpowiedzi i słowa otuchy, ciężko mi sie pogodzić, że dziecko z mojej rodziny nie dożyje nawet roku
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Wpadłam tylko sie przywitać.....bo jestem padnięta....Dzień strasznie zabiegany...nóg nie czuję...a jeszcze w nocy mielismy niezłą jazdę z powodu wychodzących górnych jedynek....Strasznie moje dziecko cierpiało....więc oczy dodatkowo mi sie kleja.....Może wieczorem Was podczytam dokładniej i coś skrobnę....Widziałam tylko zdjęcia agast - bomba....Cieszę się że impreza udana....Jagoda pieknnie wyglądała ....mała modnisia....
Lenuszka
Mamusia Gajusi
OlaVip ona ma 7 lat wiec to raczej jej nie dotyczy!!!
Agast piekności same na tych zdjęciach
Kreatorka bo włąśnie mama Wiki chodziła tylko do jednego a to najwiekszy błąd ...ale widać, że przypadki chodzą po ludziach...ogromne współczucia Trzymajcie się!!!
EMALIA dziekuję za gościnę
Agast piekności same na tych zdjęciach
Kreatorka bo włąśnie mama Wiki chodziła tylko do jednego a to najwiekszy błąd ...ale widać, że przypadki chodzą po ludziach...ogromne współczucia Trzymajcie się!!!
EMALIA dziekuję za gościnę
Dzień Dobry dzień dobry
ja wreszcie znalazłam chwilkę, zaglądałam wczoraj popołudniu ale jakoś wena mnie opuściła i nie chciałam Wam smęcić...
z mężem byliśmy wczoraj w klinice i niestety ma się tam zgłosić w piatek na oddział - Pani profesor chce mu zrobić kilka bardziej specjalistycznych badań
oczywiście ja zrobiłam coś bardzo głupiego ( poczytałam nieco na ich temat u dr.google i jestem nieco przerażona, mogłam tego nie robić, bo teraz to już wogóle mam różniaste wizje
okna wczoraj oczywiście nie umyłam bo straciłam wene, a popołudniu zaczęło padać
dziś też pogoda taka se...:-(
acha Perfeciu śniłaś mi się:-)
lenka i jak wygrana? juz wydane wszystko?;-)
a jak Wiki? są jakieś nowe wieści, to straszne dlaczego takie rzeczy spotykają nasze maluchy, to nie sprawiedliwe
Asencja gratki za kolejnego ząbka, u nas się trzeci szykuje do wyklucia dopiero
Perfecta no no bardzo mocno gratulujemy spadku wagi, trzymamy kciuki żeby tak było nadal
kajdusia super że Gosiaczkowi się odmieniło w kwestii jedzenia, mam równiez nadzieję że i innym niejadkom także sie zmieni
Olavip super że po wizycie wszystko dobrze, fajnie wyglądałyście obie na chrzcinach a z Jagodzi jaka kruszynka - kiedy to zleciało
Aisa80 super że tak się zakupy udały i jak szybko, gratki za przespaną nockę Basieńki
Agi78 słońce miałam pytać właśnie jak tam nowy miesiąc czy u was sytuacja się nieco poprawiła ale doczytałam że nadal dużo pracy, szkoda ale mocno wierzę że to szybko minie i bedziecie mieć więcej czasu dla siebie nawzajem a Ty dla nas i BB także, pewnie nie tylko mi brakuje tego że nie przesiadujesz pół dnia na forum
kreatorka ja także Cię pamiętam;-)
a co do maleństwa to bardzo mi przykro... wierze że jest Wam cieżko, nie wiem co mogłabym napisać...ale napewno pomodlę się za to dzieciątko
Milka26 kochana a co u was? jak się zakończyła sprawa z propozycją pracy dla męza
ewelinka do niedzieli jeszcze pogoda może się poprawić, życzę tego
a jak zakupy wózkowo-fotelikowe?
Emalia skarbie i jak po zabiegach? lepiej sie czujesz? jak kaweczka z lenką i dzieciakami?
agast ciesze się że tak się wszystko udało, a jak cudnie Jagodzia wyglądała...mała modeleczka - chyba wszystkie dziewczynki czerwcowe mają tak cudownie długie rzęski
koriander Tobie także gratuluje spadku wagi, a jak papryczki posmakowały Lilci?
duże buziaki i jak najmniej bolesnego wyjścia górnych ząbków dla Polci
ja wreszcie znalazłam chwilkę, zaglądałam wczoraj popołudniu ale jakoś wena mnie opuściła i nie chciałam Wam smęcić...
z mężem byliśmy wczoraj w klinice i niestety ma się tam zgłosić w piatek na oddział - Pani profesor chce mu zrobić kilka bardziej specjalistycznych badań
oczywiście ja zrobiłam coś bardzo głupiego ( poczytałam nieco na ich temat u dr.google i jestem nieco przerażona, mogłam tego nie robić, bo teraz to już wogóle mam różniaste wizje
okna wczoraj oczywiście nie umyłam bo straciłam wene, a popołudniu zaczęło padać
dziś też pogoda taka se...:-(
acha Perfeciu śniłaś mi się:-)
lenka i jak wygrana? juz wydane wszystko?;-)
a jak Wiki? są jakieś nowe wieści, to straszne dlaczego takie rzeczy spotykają nasze maluchy, to nie sprawiedliwe
Asencja gratki za kolejnego ząbka, u nas się trzeci szykuje do wyklucia dopiero
Perfecta no no bardzo mocno gratulujemy spadku wagi, trzymamy kciuki żeby tak było nadal
kajdusia super że Gosiaczkowi się odmieniło w kwestii jedzenia, mam równiez nadzieję że i innym niejadkom także sie zmieni
Olavip super że po wizycie wszystko dobrze, fajnie wyglądałyście obie na chrzcinach a z Jagodzi jaka kruszynka - kiedy to zleciało
Aisa80 super że tak się zakupy udały i jak szybko, gratki za przespaną nockę Basieńki
Agi78 słońce miałam pytać właśnie jak tam nowy miesiąc czy u was sytuacja się nieco poprawiła ale doczytałam że nadal dużo pracy, szkoda ale mocno wierzę że to szybko minie i bedziecie mieć więcej czasu dla siebie nawzajem a Ty dla nas i BB także, pewnie nie tylko mi brakuje tego że nie przesiadujesz pół dnia na forum
kreatorka ja także Cię pamiętam;-)
a co do maleństwa to bardzo mi przykro... wierze że jest Wam cieżko, nie wiem co mogłabym napisać...ale napewno pomodlę się za to dzieciątko
Milka26 kochana a co u was? jak się zakończyła sprawa z propozycją pracy dla męza
ewelinka do niedzieli jeszcze pogoda może się poprawić, życzę tego
a jak zakupy wózkowo-fotelikowe?
Emalia skarbie i jak po zabiegach? lepiej sie czujesz? jak kaweczka z lenką i dzieciakami?
agast ciesze się że tak się wszystko udało, a jak cudnie Jagodzia wyglądała...mała modeleczka - chyba wszystkie dziewczynki czerwcowe mają tak cudownie długie rzęski
koriander Tobie także gratuluje spadku wagi, a jak papryczki posmakowały Lilci?
duże buziaki i jak najmniej bolesnego wyjścia górnych ząbków dla Polci
emalia82
Fanka BB :)
Eagle- dziękuję za pamięc. Nie wiem czy czuję się lepiej. Może troche. W dalszym ciągu mam stresy, więc pewnie wszystko znowu się nawróci.
Mam nadzieję ,że mężuś będzie zdrowy i wszystko się poukłada. Jestem z Wami i bardzo mocno trzymam kciukaski ;*
Przypomniałaś mi ,żę moje okna też czekają. Wrrr... nie lubię tego.
Lenuś- dziękuję Ci kochana za przemiłą wizytę. Mój K cały czas mówi o "twoich"dzieciach, jakie fajne, jakie słodkie, jaki śliczne itd... Jutro pojadę do "miasta" to kupie płytki i nagram Ci filmiki
- cieszę się ,że wszystko się udało. Fotki cudowne. Jagodzia śliczna jak księżniczka. A mojej córci dekoracja stołu się podoba.
Olavip- fajne z was dziewuszki. A niunia sliczna, taka malusia była
Potrzebuję kogoś kto ma pojęcie o prawie spadkowym, ewentualnie co wie coś o przedawnieniu rachunków.
Wszystkiego naj naj dla naszej kochaniutkiej Polusi, Buziaki od cioci i Jasia
Mam nadzieję ,że mężuś będzie zdrowy i wszystko się poukłada. Jestem z Wami i bardzo mocno trzymam kciukaski ;*
Przypomniałaś mi ,żę moje okna też czekają. Wrrr... nie lubię tego.
Lenuś- dziękuję Ci kochana za przemiłą wizytę. Mój K cały czas mówi o "twoich"dzieciach, jakie fajne, jakie słodkie, jaki śliczne itd... Jutro pojadę do "miasta" to kupie płytki i nagram Ci filmiki
- cieszę się ,że wszystko się udało. Fotki cudowne. Jagodzia śliczna jak księżniczka. A mojej córci dekoracja stołu się podoba.
Olavip- fajne z was dziewuszki. A niunia sliczna, taka malusia była
Potrzebuję kogoś kto ma pojęcie o prawie spadkowym, ewentualnie co wie coś o przedawnieniu rachunków.
Wszystkiego naj naj dla naszej kochaniutkiej Polusi, Buziaki od cioci i Jasia
reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Hej :-) ja również sądzę, że nie ma co porównywać dzieciaków, chyba, że tak tylko z ciekawości, bo i tak każde rozwija się w swoim tempie, najważniejsze, żeby było zdrowe, a czy zacznie chodzić wcześniej czy później niż rówieśnicy to już nie jest takie ważne
Jejciu... wczoraj zaczęłam się odchudzać, a dziś kurier przyniósł mi wygrany karton chipsów lays :-) jak ja je lubię... ale nic stoi pudło koło mnie, ale nie dam sie skusić Dieta jest ważniejsza
Swoją drogą nie mogę uwierzyć, że Nina jutro już kończy 10 miesięcy :-)
Jejciu... wczoraj zaczęłam się odchudzać, a dziś kurier przyniósł mi wygrany karton chipsów lays :-) jak ja je lubię... ale nic stoi pudło koło mnie, ale nie dam sie skusić Dieta jest ważniejsza
Swoją drogą nie mogę uwierzyć, że Nina jutro już kończy 10 miesięcy :-)