reklama
Butterfly - super sobie wyjazd zorganizowaliście:-)
izia- co to za rowerek, w sensie nazwy?
Agi to straszne co piszesz o tej dziewczynce:-(
Agi, koriander, kasiaj - mam nadzieje, ze to niejedzenie chwilowe
koriander - to mi teraz wyzwanie rzuciłaś to kiedy zaczynamy, tylko czy ja wytrwam poprzednim razem doszłam do 26 dnia
kasiek - czy twoja spacerówka to Peg perego pliko?
A może któraś z was ja ma?
Hefi - a ty o jakiej myślałaś? bo ja się właśnie zastanawiam nad peg perego, ale jeszcze jej na żywo nie widziałam
emalia - zdrówka!
izia- co to za rowerek, w sensie nazwy?
Agi to straszne co piszesz o tej dziewczynce:-(
Agi, koriander, kasiaj - mam nadzieje, ze to niejedzenie chwilowe
koriander - to mi teraz wyzwanie rzuciłaś to kiedy zaczynamy, tylko czy ja wytrwam poprzednim razem doszłam do 26 dnia
kasiek - czy twoja spacerówka to Peg perego pliko?
A może któraś z was ja ma?
Hefi - a ty o jakiej myślałaś? bo ja się właśnie zastanawiam nad peg perego, ale jeszcze jej na żywo nie widziałam
emalia - zdrówka!
izia_tcz
Fanka BB :)
Gosiagro jutro ci podam bo nie chce mi się już na dół schodzić a nie pamiętam taka skleroza
ROWEREK TO NIC STARY ZASZALAŁ I KUPIŁ MU COŚTAKIEGO WARIAT PROMOCJA NAJNOWSZE QUADY !!!! KURIER 24H GRATIS!!
DOBRA NOCKA LENA!!!!!!!!
ROWEREK TO NIC STARY ZASZALAŁ I KUPIŁ MU COŚTAKIEGO WARIAT PROMOCJA NAJNOWSZE QUADY !!!! KURIER 24H GRATIS!!
DOBRA NOCKA LENA!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Lencja
:)
gosiagro - ja się bardzo długo przymierzałam i czaiłam na peg perego pliko p3 ale w końcu odpuściłam i postanowiłam, że póki co zostajemy przy spacerówce z wielofunkcyjnego wózka, a kupiliśmy lekką parasolkę aby było łatwiej gdzieś ze sobą zabrać, oczywiście padło na peg perego czyli inaczej mamas&papas w wersji beat o taki: Mamas and Papas Beat Buggy - Pink. Reviews, Mamas and Papas Beat Buggy - Pink. Ratings at Argos
Przy peg perego moje zapały zakupu ostudził fakt, że pewnie i tak szukałabym zwykłej lekkiej spacerówki, którą łatwiej dopchać do domu lub donieść gdy dziecko nie będzie chciało już w niej siedzieć i będzie wolało tuptać.. Jednak fanką tego wózka to zostaję i trochę mi szkoda ale nie możemy sobie na tyle wózków pozwolić
Przy peg perego moje zapały zakupu ostudził fakt, że pewnie i tak szukałabym zwykłej lekkiej spacerówki, którą łatwiej dopchać do domu lub donieść gdy dziecko nie będzie chciało już w niej siedzieć i będzie wolało tuptać.. Jednak fanką tego wózka to zostaję i trochę mi szkoda ale nie możemy sobie na tyle wózków pozwolić
kurcze, dziewczyny... widzę,że prawie u każdej wali się drzwiami i oknami:-(
Agi - straszne,że takie rzeczy spotykają takie dzieci...nic tylko płakać...
Kasiaj, Agi, Koriander - dla niejadków apetytu życzę!
Emalia - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
Lena - cokolwiek by się nie działo - pamiętaj myśl pozytywnie!!
a ja męża wydelegowałam i znów zostałam sama z Żabką (no i z teściami:-( ostatnio coś mi na nerwy działają)
a co tam wstawię Wam fotki z niedzieli cobyście wiedziały jaki pulpet ze mnie
Agi - straszne,że takie rzeczy spotykają takie dzieci...nic tylko płakać...
Kasiaj, Agi, Koriander - dla niejadków apetytu życzę!
Emalia - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
Lena - cokolwiek by się nie działo - pamiętaj myśl pozytywnie!!
a ja męża wydelegowałam i znów zostałam sama z Żabką (no i z teściami:-( ostatnio coś mi na nerwy działają)
a co tam wstawię Wam fotki z niedzieli cobyście wiedziały jaki pulpet ze mnie
Załączniki
reklama