reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

agi straszne to jak takie maluszki chorują i to tak poważnie
koriander mój niestety nie pokazuje nic ale jak coś chce to widzę jak na to patrzy zawziecie
emalia żeby szybko to smarkawko poszło sobie precz!

Ostatnia edycja:
reklama
Butterfly - super sobie wyjazd zorganizowaliście:-)

izia- co to za rowerek, w sensie nazwy?

Agi to straszne co piszesz o tej dziewczynce:-(

Agi, koriander, kasiaj - mam nadzieje, ze to niejedzenie chwilowe

koriander - to mi teraz wyzwanie rzuciłaś:sorry2::sorry2: to kiedy zaczynamy, tylko czy ja wytrwam:-D:-D poprzednim razem doszłam do 26 dnia:blink:

kasiek
- czy twoja spacerówka to Peg perego pliko?
A może któraś z was ja ma?

Hefi
- a ty o jakiej myślałaś? bo ja się właśnie zastanawiam nad peg perego, ale jeszcze jej na żywo nie widziałam

emalia
- zdrówka!

gosiagro - ja się bardzo długo przymierzałam i czaiłam na peg perego pliko p3 ale w końcu odpuściłam i postanowiłam, że póki co zostajemy przy spacerówce z wielofunkcyjnego wózka, a kupiliśmy lekką parasolkę aby było łatwiej gdzieś ze sobą zabrać, oczywiście padło na peg perego czyli inaczej mamas&papas w wersji beat o taki: Mamas and Papas Beat Buggy - Pink. Reviews, Mamas and Papas Beat Buggy - Pink. Ratings at Argos
Przy peg perego moje zapały zakupu ostudził fakt, że pewnie i tak szukałabym zwykłej lekkiej spacerówki, którą łatwiej dopchać do domu lub donieść gdy dziecko nie będzie chciało już w niej siedzieć i będzie wolało tuptać.. Jednak fanką tego wózka to zostaję i trochę mi szkoda ale nie możemy sobie na tyle wózków pozwolić:)

kurcze, dziewczyny... widzę,że prawie u każdej wali się drzwiami i oknami:-(

Agi - straszne,że takie rzeczy spotykają takie dzieci...nic tylko płakać...
Kasiaj, Agi, Koriander - dla niejadków apetytu życzę!
Emalia - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
Lena - cokolwiek by się nie działo - pamiętaj myśl pozytywnie!!

a ja męża wydelegowałam i znów zostałam sama z Żabką:( (no i z teściami:-( ostatnio coś mi na nerwy działają:wściekła/y:)
a co tam wstawię Wam fotki z niedzieli cobyście wiedziały jaki pulpet ze mnie:p

Załączniki

• 100_4062.jpg
    100_4062.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 67
  • Kopia 100_4068.jpg
    Kopia 100_4068.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 61
Olavip- Śliczną masz corcie! Ty chyba bardzo młoda jesteś co?

Koriander- dzięki ze pytasz:) Na chwilę obecną jesteśmy wszyscy zdrowi, tfu tfu. No moze po za moją mamą, ktora złapała półpaśca od Jagody jak miała ospe;/

reklama
hyba przyciągnęłam ciebie myślami bo zastanawiałam się gdzie jesteś że się nie odzywasz a licytować się nie będę bo to niezbyt powód do dumy

Do góry