reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cholera, juz myślałam ze ktos o mnie myśli.. Trudno, moze innym razem, haha

Ide spać. Dobrych nocek życze!

Walczyłam...:)
Aj tam aj tam nie do dumy Ja to biorę za atuty bo wyjścia nie mam:) (póki co ) Np. Mąż jak będzie upadał to zawsze mogę pierwsza by "mientko" upadł:p , Jak ja znów upadnę to nie połamię kosci bo za duza amortyzacja:p , Jasiek ma bezpieczne dzieciństwo:p bo jak się przytula to się nie walnie o obojczyk mamy:p ; Portfel nie ucierpi wielce bo ubieram się w lumkach bo w sklepach nie ma fajnych rzeczy w moim rozmiarze tylko takie na stare babcie ze skwarami:p : w schodzeniu z górki jestem najszybsza bo wystarczy się połozyć i się sama turlam:p
Ooo i wiele wiele innych aspektów pozytywnych ja widzę A co tam:) Ale... troszke się odchudzam:p .................................. czasem:p

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!

Agi - współczuję kochana, mam nadzieje że Polci apetyt wróci! a co do tej małej dziewczynki to masakra... na prawde nie sprawiedliwe...

Gosiagro - ja mam Chicco London, ale już od razu mówię że nie polecam... :( mały się dziwnie w nim osuwa na dół i cały czas go muszę poprawiać i nie ma pałąka a dla nas to problem... po za tymi dwoma mankamentami to jest ok

Koriander - Damiś już chyba od miesiąca pokazuje paluszkiem na wszystko i guu guu gaa do tego :) jak mu każe pokazać gdzie kwiatek czy np. kaczuszka to pokazuje ślicznie... a ostatnio nauczyłam go całować kaczuszkę i dziewczynkę na piłeczce... słodki!!!

Olavip
- Śliczna córunia... a Ty to widać młodziutka mamusia jesteś! :)

Wszystkim kaszląco pociągającym szybkiego powrotu do zdrowia!!!!

Do góry