Dzień dobry
EAGLE- oj
straszne to co piszesz, mogę sobie tylko wyobrazić jak bardzo się boisz o zdrowi męża, trzymam kciuki aby mąż szybko z tego wyszedł KORIANDER- hi ale fajne prezenty teściowie Wam robią, tez bym tak chciała
A jakie to Twóje krzesełko jest? Ale Lila będzie miała super wycieczki
doczytałam--ale bajeranckie! musze o czymś podobnym pomysleć, bo w zeszłym roku mąż zakupił mi rower więć może wskazane by było troszkę kondycję wyjeździć hihi MILKA- jaka zmiana czasu? my nadal funkconujemy po staremu
jak dla mnie korzystniej jest teraz- poszedł spać o 21.30 a wstał o 7
na stary czas było 20-6 hihi oczywiście 2 karmienia nocne są nadal
AGI- Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień z P. mocno poprawi Ci humor! KLEMENTINKA- ech te chłopy, mój niby nie pali ale też o siebie niezbyt dba, a oprócz badań okresowych ma jakąs alergię na lekarzy, ma jeszcze pierwszą książeczkę rum ! a w niej wypełnionych kilka kartek-od dentysty
ZYRAFFKA- super-gratuluję raczkowania! ANIACHh- jej 8 zębów- idziecie jak burza! trzymam kciuki za wizytę, zdrówka dla Filipka, oby z serduszkiem wszystko było już dobrze. PERFECTA- a nie wysprzatałabyś u mnie? ja tak myślałam żeby Julkowi jakąś froterkę doczepić, i tak w każdy kąt włazi a przyokazji by wypolerował podłogi hihihi KASIAJ- trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że w końcu te paskudne choróbska się od Was odczepią !!! GOSIAGRO- świetnie, że weekend się udał! okien gratuluję
hihihihihi SEALET-zdrówka! Oj oby Agatka nie podłapała mUCHA_NIE_SIADA- a mogłabyś napisać co dokładnie robiłaś? gratuluję ! A my wczoraj byliśmy na krótkiej wycieczce, pooglądać ruiny pałacu, przyzwyczajamy małego do częstych wyjazdów -fajnie się bawiliśmy a mały się chichrał cały czas, więc chyba tez mus się podobało
miłego dnia!!!!!!!!