reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wklejam posta którego napisałam rano- nie wiem dlaczego tak wygląda ale nie działają u mnie żadne ulepszenia-pogrubienia, emoty, nawet enter jakby nie działa... pojęcia nie mam o co tutaj chodzi :/ :(

reklama
Dzień dobry :) EAGLE- oj :( straszne to co piszesz, mogę sobie tylko wyobrazić jak bardzo się boisz o zdrowi męża, trzymam kciuki aby mąż szybko z tego wyszedł KORIANDER- hi ale fajne prezenty teściowie Wam robią, tez bym tak chciała :) A jakie to Twóje krzesełko jest? Ale Lila będzie miała super wycieczki :) doczytałam--ale bajeranckie! musze o czymś podobnym pomysleć, bo w zeszłym roku mąż zakupił mi rower więć może wskazane by było troszkę kondycję wyjeździć hihi MILKA- jaka zmiana czasu? my nadal funkconujemy po staremu :) jak dla mnie korzystniej jest teraz- poszedł spać o 21.30 a wstał o 7 :) na stary czas było 20-6 hihi oczywiście 2 karmienia nocne są nadal :( AGI- Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień z P. mocno poprawi Ci humor! KLEMENTINKA- ech te chłopy, mój niby nie pali ale też o siebie niezbyt dba, a oprócz badań okresowych ma jakąs alergię na lekarzy, ma jeszcze pierwszą książeczkę rum ! a w niej wypełnionych kilka kartek-od dentysty :) ZYRAFFKA- super-gratuluję raczkowania! ANIACHh- jej 8 zębów- idziecie jak burza! trzymam kciuki za wizytę, zdrówka dla Filipka, oby z serduszkiem wszystko było już dobrze. PERFECTA- a nie wysprzatałabyś u mnie? ja tak myślałam żeby Julkowi jakąś froterkę doczepić, i tak w każdy kąt włazi a przyokazji by wypolerował podłogi hihihi KASIAJ- trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że w końcu te paskudne choróbska się od Was odczepią !!! GOSIAGRO- świetnie, że weekend się udał! okien gratuluję :D hihihihihi SEALET-zdrówka! Oj oby Agatka nie podłapała mUCHA_NIE_SIADA- a mogłabyś napisać co dokładnie robiłaś? gratuluję ! A my wczoraj byliśmy na krótkiej wycieczce, pooglądać ruiny pałacu, przyzwyczajamy małego do częstych wyjazdów -fajnie się bawiliśmy a mały się chichrał cały czas, więc chyba tez mus się podobało :) miłego dnia!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
kurka co jest grane nie mogę posta wkleić
o w końcu się udało nie wiem nawet ile razy pisałam posta ale teraz już nie wiem co miałam napisane

a babcia kupiła młodemu takie cosik 6ddd3f6a609ef3cf.jpga młody szczęśliwy

cześć dziewczyny...
kurcze internet mi nawala, od soboty nie mogłam się połączyć... jak tak dalej będzie to nie zapłacę tym baranom rachunku! wrrrrrrrrrr....
jak mnie zaraz nie rozłączy to postaram się nadrobić.

reklama
Do góry