reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jak wasze maluchy zareagowaly na zmiane czasu ??
u nas tylko jedzenie Eryka jakos sie posypalo za to spanie rewelacja 20. 15 nowego czasu obaj spali jak male aniolki :))
eh u nas caly dzien o d... rozbic
jedzenie zupelnie sie rozregulowalo bo nawet ja stracilam rachube czasu
spanie tak sobie, teraz maz z nim spi bo ja juz chcialam miec chwile dla siebie a Jas budzi sie co chwile
nie wiem po co komu ta zmiana czasu, mi bylo dobrze
Agi straszne ze tak sie mijacie, widac po tobie zmeczenie
a nie chcecie dac Polci do przedszkola? wiem ze w UK jest to dosc drogie ale nie mozecie sie tak ciagle mijac
zycze jutro udanego dnia z mezem

Koriander fajne takie siodelko, ja zastanawiam sie na pozniej nad przyczepka, czasami w marketach sa w normalnej cenie a dla dwojki bobasow sie przyda, choc my rowery traktujemy tylko jako relaks
naciskajcie na Berlin, tanszy jest i ciekawszy dla mlodych ludzi, Kolonia juz taka snobistyczna, zachodnia;-)

macie racje co do tego zdrowia tylko jak ja mam to mojemu chlopu przetlumaczyc, tak mnie wkurza ze pali, w ogole o siebie nie dba, jak mowie mu zeby sie troche poruszal to mowi ze w pracy duzo chodzi
a kiedys byl aktywny, chyba stary sie robi
zamiast dbac o zdrowie to on... eh
jeszcze wyniki wyszly mu dobre no to dostal zielone swiatlo do niedbania o siebie

reklama
nie wiem czy byly bo tu nie daja wynikow tylko lekarz dostaje i interpretuje, a nic nie mowil..

U nas jednak brak apetytu byl przez ponad tydzien, chyba ponad pol kg poleciala w dol :no:

Klementinko tez myslalam nad przyczepka ale jakos do mnie nie przemawia do konca, tutaj jednak krzeselka (nawet dla 3 dzieci na raz!) sa najbardziej popularne, albo bakfiets- rower z doczepka z przodu zeby mozna bylo widziec dzieci

bakfiets.jpg

Ponaciskam na nich o Berlin ale to zalezy od pracy, laska jest architektem a Berlin troche juz przeladowany pod tym wzgledem chyba..

Ostatnia edycja:
będę trzymać bardzo mocno kasiu. Uciekam spać. Spokojnej nocki życzę.

Tutaj też się pochwalę Łukaszek zaczyna raczkować:))))))))))) wujek go nauczył:), czasami goście do czegoś się przydają hihi

Dzięki dziewczyny!!!!
kasiaj- ogromne kciukasy jutro dla Was....Na pewno będzie dobrze....Wydaję mi się że to przez to że Fifiego dopadło ostatnio tyle choróbsk...Sama jestem dobrym przykładem że do dobrych wyników dochodzi się długo...Mi zajęło ponad 5 miesięcy od urodzenia Polci aby uzyskać norme z płytkami!!! Liczę że lekarz właśnie to Wam jutro powie...Trzymam kciukasy i przesyłamy buziaki.....
klementinko - jakoś w ogóle nie myślałam o przedszkolu...Ona jeszcze jest taka malutka...Jest bardzo towarzyską dziewczynką, uwielbia dzieci i pewnie byłoby jej dobrze ale jakos jak jest z tatą pewniej się czuję...Ale czas pokaze....
zyrraffko - gratki dla Twojego raczka...i tradycyjnie całus od Polci!!!
koriander - czekam na fotkę ...Ty na rowerku i dumna Lilcia z przodu na krzesełku!!!!
eagle - Ciebie kochana tule mocno...straszne przeżycia miałaś...Najważniejsze że juz wiecie co i jak i można działać...Dobrze że mąż miał to badanie okresowe!!!
Zmykam P. wrócił z pracy...Idę położyć mu się na ramieniu!!!! Buziaki, spokojnych nocek!!!!

AniaCh twoj mały ma 8zebow ??? O kurde moj dopiero 4 :-)
Noo, i to juz dosc dlugo,ale nie pamietam kiedy mu wyszla ostatnia dwojka,ponad miesiac na pewno.
Widze,że nie tylko mój taki 'zebaty', kolega Filipek tez, wiecej nie widziałam :)

3mam kciuki za wizyte jutrzejsza Filipa.

Ja mam jakos schiza przed kardiologiem. Oby tam nic nie wyszlo!:( W szpitalu zauwazyłam,ze ten szmer w sercu u Filipa to jest wyczuwalny nawet reką. Myślalam najpierw,ze od chrypy i dusznosci,ale choroba prawie przeszla a to nadal jest wyczuwalne. Nie wiem czy tak bylo zawsze, czy teraz sie stało. W ogole serduszko u niego nie puka jak u wszystkich,tylko tak szsz, szsz, szsz Przykre to takie:(

Agi, macie sprawdzian. Wyobrazm sobie jakie to trudne, ale dacie rade :)

Idę spac. Tak bym chciala dac rade zagladac do Was czesciej

Dzień dobry jako pięćdziesiąta dziewięćdziesiąta dwudziesta piąta:):p
Eagle - KOCHANA ja cały czas o Was myślę!!!Dobrze że już jesteście wszyscy w domku!!!! Wspólczuję bardzo!!! Ale jestem pewna że teraz jak już wszystko wiadomo to TYLKO MOŻE BYĆ LEPIEJ! Dobrze że jest coś takiego jak badania okresowe...
Gratulacje do Tomeczka za postępy w staniu:) i za to że taki dzielny z niego Chwat!
Życzę DUŻO ZDRÓWKA Twojemu Mężusiowi!!!!! Trzymam kciuki za wizytę w Klinice na badaniach! A Ciebie ściskam bo taka dzielna jesteś!!!!
Zyrafka - GRATULACJE DLA RACZKA NIEBORACZKA!
KasiaJ- Kochana przeczytałam o wynikach...Ściskam mocno i oczywiście KCIUKI TRZYMAM MOOOOCNO!!!!! Zgadzam się z Agi organizm osłabiony po tylu chorobach może być i dlatego Kochana! Mam nadzieje że wszystko się jutro wyjaśni!!! Bardzo bardzo mocno Was przytulam! I gratulacje dla chodziarzo - biegacza Filipkowego:) Dzielny po MAMUNI!!!!
Milka- Mi Jaś dzisiaj zasnął o 22! Mam nadzieje że jutro juz normalnie będzie:) A powiedz mi Kochana jak Ty się miewasz????
Koriander - Super prezent. :) Ja chyba jednak "czyczepe" :p zakupię bo ja to z boidudków jestem i pewnie zamiast do przodu to patrzyłabym cały czas do tyłu czy Jasiek ma się dobrze i czy jeszcze go wiozę :p A taka jazda z głową do tyłu chyba mi nie wyjdzie bo aż tak dobrze terenu nie znam:):p
Klementinko- Jutro już wszystko wróci do normy zobaczysz Kochana:) A i gratulacje dla Pełzakowego Jasia:)
Agi - Kochana jak ja się cieszę ze znów jesteś tutaj z nami:) Przytulam mocno i oddaję ze dwa wiaderka odpoczynku!!! Kochana pamietam jak pisałaś że marzec taki będzie zabiegany to już nie długo do końca:) Jutro macie wolny dzionek :) na pewno go fajosko spędzicie nie to co ja na sprzątaniu:):) Kochana życzę Wam jutro dużo rodzinności:):) , nacieszcie się sobą i naladujcie akumulatorki na tych ostatnich kilka dni marca:)
Nadika - zdrówka dla Natanka!!!
I WOGÓLE TO CHCIAŁAM WAM POWIEDZIEĆ ŻE JESTEŚCIE WSZYSTKIE NAJFAJNIESZE :):):)!!!!!!!!! I ŻE WAS LUBIĆ JA BARDZO!!!!
A gdzie Kasiek - Pelasiek?
Ja weekend na sprzataniu spędziłam. Nawet mój mąż sobota i niedziela za Jasiem na spacerek chodził. Mama szaleństwo wiosenne zrobiła:) Skończyłam dzisiaj łazienkę a w salonie się zrobił bałagan:p i tak w kólko ?Macieju:)
Po nadrabniałam troszkę a teraz udaje sie na spoczynek. !!!!

reklama
Do góry