reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć! wiecie co? mój mały ma takiego zajączka z przyciskami na brzuszku i dopiero po 6 miesiącach pokapowałam się że można też ciągnąć uszy i są inne melodyjki!!! :rofl2:

Witam i ja.

Jasiek ma kaszelek. Jaki syrop bez recepty polecacie???

Kasiek- ja mam identyczny ale może Lenka ma racje, że dwa guziki. Pojade do mamy to sprawdze ,bo nie chcialo mi się już go wczoraj zabierac.

Iza, Asencja- miłego dzionka i wszystkim niewidzialnym ;) też miłego dnia!!!

Ja polecam STODAL:)Gai fajnie się odrywa:)
A jak ma suchy to deflegmin ale tylko na dzień:)

Czesc Dziewczyny! Mase czasu tu nie zagladałam. Jakos nie mam kiedy. z mojego Aniokłka stał sie taki diabeł rogaty,ze nic nie moge zrobić. Na dodatek troche choruje. W czwartek wrocilismy ze szpitala. Filip miał zapalenie płuc, oskrzeli do tego rotawirusowa biegunkę i wymioty. Nienawidze szpitali. Bylismy na oddziale zakażnym. Jeju,jakie oblęzenie! to przez te cholerna pogode, wszystko to w powietrzu lata;(
do tego wszystkiego w koncu mielismy sie wybrac do tatusia. Wszystko przygotowane, wozek, krzesleko i inne akcersoria oraz zabawki wyslane do Londynu w weekend, bilety zakupione na czwartek,a we wtorek odowdniony filip ląduje w szpitalu:(Przelezelismy ponad tydzien. Teraz jeszcze antybiotyk do wtorku,kontorla kardio i ogolna i jak bedzie ok to wtedy sie wybierzemy,mam nadzieje,ze to bedzie w nast. tygodniu. Tylko,ze wczoraj znowu bylo5kup, dzis narazie dwie.
Musze zobaczyc po ile zebow maja wasze szkraby. Moj ma 8! I od piatku raczkuje :)

AniaCh twoj mały ma 8zebow ??? O kurde moj dopiero 4 :-)

Moj dzinks tak ostatnio robil kupy ,ze az mial rany w kroczu od tego srakania non stoper,ale dziewczyny daly mi mascie,ktore mam zastosowac i pomogły błyskawicznie. Dzinks tez raczkuje, zapierdziela jak torpeda po mieszkaniu,chodzi tez,ale tylko wokol przedmiotwo mocno stojacych - łozko ,szafki ... Własnie leży w łozeczku i opędzlowywuje butelke mleka :-)

Ania wspolczuje, tyle chorob w tak krotkim czasie, dobrze ze sie odezwalas

po forum widac ze juz najwyzszy czas na wiosne
Jas porzadnie wzial sie za pelzanie, dupke tylko czasami podniesie do raczka ale pelza wzsedzie, juz nie mozna go na chwile zostawic
fajnie pelza bo do tylu hehehe i sie wkurza ze nie dochodzi tam gdzie chce
z siedzeniem roznie, czasami utrzyma dluzej rownowage, czasami zaraz sie przewraca, nie czai ze musi najpierw zlapac rownowage a dopiero potem siegac zabawke i zazwyczaj od razu laduje na brzuchu

reklama
Do góry