reklama
Gosiu- jestem W weekend nie miałam lapka i byłam sama z dziewczynkami więc i czasu na włączanie stacjonarnego nie było.
co tam u was? dziewczynki już zdrowe?
U mnie niestety przeziębienie skończyło się zapaleniem oskrzeli i umieram dalej na antybiotyku Co gorsza chyba Gagatek się zaraził - od wczoraj nie chce jeść nic konkretnego ( kaszka, obiadek i deserek zjedzone tylko w połowie z meeega rykiem). Jedyne co akceptuje to butla, cyc, picie z niekapka i.... chrupki, ciasteczka, banany. Sama już nie wiem czy to zęby czy też może boli ją gardło. Ale czy przy bolącym gardle wcinałaby flipsy?
zdrówka dużo! chyba to jednak bolące gardło u Agatki nie jest, bo by tych flipsów raczej nie jadła, a może ząbki?
My zaraz wymykamy na zakupki.....A dziś spaliśmy prawie do 9.00...Polcia zrobiła rodzicom taki prezent :-)
super macie tą córeczkę!
Wykorzystałam kolejny pomysł jednej z Was(pisałam, że Mała ostatnio śpi tylko z nami i popłakuje w nocy - co jej się nie zdarzało) i zaopatrzyłam się w 'język niemowląt'. Wystartowałam wczoraj z radami (ubawiłam się przy książce, bo okazało się, że robię dokładnie WSZYSTKO, żeby dziecko nauczyć spać ze mną, na mnie..). I wczoraj konsekwentnie wieczorem postępowałam tak jak w książce. 20 minut i mała usnęła - sama! Wrzuciłam jej naszą poduchę (bo wiem, że ją lubi) i spała absolutnie do rana w osobnym łóżku, w innym pokoju. Ani razu się nie obudziła, ja tylko do niej zaglądałam. A rano jak wstała, stanęła przy barierce, i jak za starych dobrych czasów czekała aż po nią przyjdę ze spokojem. Dzisiaj miała już drzemkę pośniadaniową i znowu się zastosowałam(myślałam, że się nie uda bez mojego brzucha), ale walka 15 minut, Lila objawy książkowe i usnęła. Nawet nie drgnęła, żeby na mnie wejść (a drzemałyśmy w naszym łóżku). Jestem taka dumna! Mam nadzieję, że tak już będzie zawsze.
gratulacje
gosiagro no nareeeszcie sie odezwalas, juz sie zaczynalam martwic. Super ze Majusia sie oswoila z rodzinka, u nas najpierw musi byc 15 min aklimatyzacji a potem pelen relaks, chociaz na raczki niechetnie sie daje brac. Usg mamy na 14 kwietnia w szpitalu, niestety terminy takie :-(
Co do krzeselka to jest to specjalne dla niemowlat mocowane na kierownicy wiec dziecko mam mniej wiecej miedzy brzuchem a nogami :-) wkleje zdjecia jak juz bedzie zamontowane i z Lila, a na razie takie z internetu
Zobacz załącznik 340333
wooow, bomba!!! ja nawet rowera nie mam:-(, bo nie ma gdzie trzymać, ale może jak się przeprowadzimy to zakupimy
a propo moje mieszkanie ma już okna
nadika
Fanka BB :)
U nas nocka ciężka, znów nie przespana, Natan się co chwile budził, nie może spać przez ten katar i kaszel :/
eagle wspólczuje sytuacji z mężem ale dobrze że wcześniej to wykryto. Ja mojego męża nie potrafię przekonać do dbania o zdrowie tymbardziej że robił wyniki i nie wyszły najlepsze :/
koriander to krzesełko jest swietne, jeszcze takiego nie widziałam, chyba cos takiego sobie sprawię
kasiaj przytulam !!!!
salet dużo zdrówka!!
Agi też bym chciała taki prezent!!
BButerfly super że wycieczka udana i mały zadowolony
Pogoda piękna a my chyba w domu zostaniemy, gdyby nie ten kaszel to wyszłabym z małym na spacer a tak to sie troche boję by przeziebienie nie przerodziło sie w cos poważniejszego.
eagle wspólczuje sytuacji z mężem ale dobrze że wcześniej to wykryto. Ja mojego męża nie potrafię przekonać do dbania o zdrowie tymbardziej że robił wyniki i nie wyszły najlepsze :/
koriander to krzesełko jest swietne, jeszcze takiego nie widziałam, chyba cos takiego sobie sprawię
kasiaj przytulam !!!!
salet dużo zdrówka!!
Agi też bym chciała taki prezent!!
BButerfly super że wycieczka udana i mały zadowolony
Pogoda piękna a my chyba w domu zostaniemy, gdyby nie ten kaszel to wyszłabym z małym na spacer a tak to sie troche boję by przeziebienie nie przerodziło sie w cos poważniejszego.
Ostatnia edycja:
mucha_nie_siada
BButerfly, widziałam, że zadałaś mi pytanie, ale nie pamiętam jakie, a Twój post zniknął. Nie wiem, czy to błąd u mnie, czy ogólny..
BButterFly
mamusia smerfusia
chciałam coś napisać ale dziwnie się mój post wyświetla ?! nie mogę go edytować jakoś po ludzku, ani pogrubianie, ani nic nie działa ?! ech..
BButterFly
mamusia smerfusia
mucha_nie_siada - a widać było normalnie mój post? bo u mnie wyświetlał się ciągiem i nie był czytelny w ogóle, dlatego go usunęłam i zresetowałam komputer ale nic to nie dało
ewelinka307
kasiajanicka-kciukasy mocno zaciśnięte U Zośki w moczu były podwyższone leukocyty i dlatego zrobili posiew i się okazało że są bakterie i potwierdzam że tydzień nie jadła nic tylko cyca schudła kilo
eagle-dobrze że juz wiadomo co męzulkowi dolega teraz dobiora odpowiednie leki i będzie ok
A ja siedze sobie w pracy teściowa na spacerze z mała w domku czeka mnie sprzątanko jak zwykle po wekendzie
eagle-dobrze że juz wiadomo co męzulkowi dolega teraz dobiora odpowiednie leki i będzie ok
A ja siedze sobie w pracy teściowa na spacerze z mała w domku czeka mnie sprzątanko jak zwykle po wekendzie
emalia82
Jestem i ja. Już po dzisiejszych zabiegach.
Gosiu- mały jeszcze pokasłuje. Na noc go nasmarowałam Pulmexem i czekam aż tata syrop przywiezie (Lenka- dziękuję za rady).
Agi- mnie pominełaś Miłego, spokojnego dzionka Wam życzę
Eagle- super ,że już coś wiadomo. Oby szybko nadzeszła poprawa. Trzymam kciuki!!!
Sealet- zdróweczka kochana
Kasiek, Zdec, Magda M, Kajdusia- Odezwijcie się!!!
Kasiu i Filipku, bardzo mocno trzymamy kciuki za Was!!! Jesteśmy z Wami całym sercem!!!!!!!!!!!!
Gosiu- mały jeszcze pokasłuje. Na noc go nasmarowałam Pulmexem i czekam aż tata syrop przywiezie (Lenka- dziękuję za rady).
Agi- mnie pominełaś Miłego, spokojnego dzionka Wam życzę
Eagle- super ,że już coś wiadomo. Oby szybko nadzeszła poprawa. Trzymam kciuki!!!
Sealet- zdróweczka kochana
Kasiek, Zdec, Magda M, Kajdusia- Odezwijcie się!!!
Kasiu i Filipku, bardzo mocno trzymamy kciuki za Was!!! Jesteśmy z Wami całym sercem!!!!!!!!!!!!
reklama
mucha_nie_siada
BButerfly, nie, było ciągiem bez pogrubień, enterów itd. Ale teraz w ogóle nie widzę.