JA sie rowniez witam poweekendowo, strasznie sie ciesze z prezentu od tesciow przywiezli nam krzeselko na rower dla Lili, w nadchodzacych dniach bedziemy testowac
mysle ze jej sie bardzo spodoba
Klementinka jestem jestem :-) Mielismy jeszcze dzis ostatnich gosci wiec malo czasu na bb, Dzis nam szwagier i jego dziewczyna powiedzieli ze prawdopodobnie przeniosa sie do Berlina lub Kolonii (ja bym chciala zeby do Berlina bo uwielbiam to miasto, i pewnie bylaby kolejna okazja do spotkania :-))
eagle bardzo sie ciesze ze piszesz, duzo o was myslalam, twoj dzisiejszy opis tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze kazdy dzien w zdrowiu jest nam dany, dolaczam do pytania
Milki, czy maz mial jakies dolegliwosci czy to zupelne zaskoczenie dla was?Badzcie silni mam nadzieje ze wszystko bedzie szlo ku dobremu. Gratki dla stojacego Tomaszka
Milka u nas caly dzien rozregulowany, zaczelo sie od tego ze zapomnielismy przestawic zegarki i tesciowie przyjechali godzine wczesniej a my w sosie :-) tzn oni zmienili czas na letni oczywiscie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A Lila nadal nie moze zasnac, chyba za duzo wrazen dzis miala
NADIKa zdrowka ja kaszlu jeszcze (odpukac) nie przerabialam ale polecam nacieranie pulmexem, o syropie slyszalam ze Stodal jest dobry bo homeopatyczny chyba Lena juz pisala o nim
Wlasnie od kiedy
Agi wrocila do pracy strasznie brakuje jej postow :-( Podobnie jak
Aveny i innych pracujach, za pol roku pewnie nam forum wymrze
gosiagro, Perfecta, co tam?
edit
Agi widze ze jestes i zyjesz..kochana strasznie ze sie tak mijacie, a Pola pewnie przechodzi skok bo u nas bylo jakis czas temu podobnie.. wszystko sie unormuje, moze za jakis czas bedziecie mieli wiecej dni wolnych razem, zycze wam tego! Pisz nawet jak tylko ma to byc smecenie, glowa do gory bo jestes na prawde dzielna babka, pracujecie oboje tak ciezko a Polusia dzielnie to znosi!