reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam Wszystkich.
Dzis na chwilke. Poczytałam ale widze ze za bardzo nie ma czego komentować.
Najlepsze zyczonka dla wszystkich miesięczniaków.
Ja teraz wystawiłam Baśke na nocnik, zaraz ją nakarmie i zaczne sie szykowac bo na 16 dzis sie urywam :)
Miłego dnia.

Lencja - wiesz, ale nam bedzie brakowac stołu jadalnianego, krzeseł, szaf, telewizora, lamp, ławy... i w czerwcu jeszcze wypada roczek Basi i juz nie wiem ZA CO GO WYPRAWIMY..... Mam nadzieje ze roczek bedzie na nowym domu, a nie tutaj gdzie mieszkam teraz.

reklama
Jasiu spiocha a ja taaki post napisałam:( i się wywaliło
Od nowa!
Jasiek na szczepieniu był baardzo grzeczny. 2 wkłucia a on nawet nie zakwilił. Spojrzał tylko na mnie na początku takim wzrokiem a póżniej się nawet usmiechał do pielęgniarki. Oczywiście pielęgniarki na mnie jak na głupka patrzyły jak weszłam , połozyłam Jasia na przewijaku i zaczęłam mu tłumaczyć że zaraz będzie miał zastrzyki że będzie bolało że może popłakać ale nie duzo bo to dla jego dobra :) itp... A potem nie mogły wyjść z podziwu że takie dzieic się nie zdarzają , że nie płaczą i wogóle achy i ochy na całą przychodnie jak mi książeczkę oddawały:) Dumna byłam mało futryny nie wywaliłam nosem:):p
Dziękuję za kciuki - oczywiście jak zwykle bardzo pomocne i skuteczne!!!!!:*
Koriander - ZDRÓWECZKA!!!!!
Ola- Ząbkowe gratulacje!!! Ja nie szczepię ani na pneumo ani na menigo
olavip - widzę że zakupy udane! super!
Lenka - Kochana wspólczuję stresu przede wszystkim.. Ehhh Ci ludzie ... Przecież to dla Was i stres , tyle km musiał jechać nie wspominając że taka podróz kosztuje! Jedyne co dobre w tym wszystkim że już skowroneczki-gołąbeczki jesteście znów razem!!!! I to najważniejsze!!!!!
Gosiu- jeden kciuk możesz puścic i prawą ręką choć obiadek zrób:):p
Eagle - Myslę o Was cały czas!!!! PRZYTULAK ODE MNIE NA DZISIAJ!!!!!!
kASIAj - STRASZNIEEEEE mi przykro że musicie przez to wszystko przechodzić!!!! Ściskam Was mocno!!!!!!!1
Agast - Kochana jak tam Twoje dziewczęta?
Klementinka
- Chyba większosc z tych chorób jeszcze bezproblemowo mozna przejsć w podstawówce, przynajmniej ja tak przechodziłam wszystkie. I ospę i Odrę i różyczkę i świniaka:p:) Ale fakt ze dla chłopców grozna jest świnka a dla dziewczyn - kobiet różyczka.
Wiecie że w USA jak jakieś dziecko zachoruje na powyższą chorobę to robią specjalne Party!:) Tak by pozarażać dzieci:) Podoba mi się taki pomysł. Taka samopomoc chłopska:):p
Co do Odry , chyba na nią tylko zaszczepię Jasia. Ale to jeszcze do lipca mam czas na przemyślenia:)

Ostatnia edycja:
HI

Aisa a skąd ty jestes??

lena super ze masz męża a jak to sie stało że miesiąc tak szybko minol??

kasjaJ czemu nie bedziesz szcepila 2 szczeiponka na pnemo?? przepraszzam ze nie odp ale czytalam szybko 2 strony...

reklama
Do góry