reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lencja - wiesz, ale nam bedzie brakowac stołu jadalnianego, krzeseł, szaf, telewizora, lamp, ławy... i w czerwcu jeszcze wypada roczek Basi i juz nie wiem ZA CO GO WYPRAWIMY..... Mam nadzieje ze roczek bedzie na nowym domu, a nie tutaj gdzie mieszkam teraz.

No tak.. np bez telewizora to się nie da funkcjonować :p:pPP

My już po spotkaniu! Długo nie trwało bo obydwaj chłopcy są tak samo marudni!!! hehe ;) uśmiałam się co nie miara... Damian cały czas zaczepiał kolegę a tamten w płacz... najlepiej jak się obaj głowami stuknęli, pięknie razem zaczęli płakać!!! a mamusie sobie troszkę pogadały o pierdołkach... a więc git... oby więcej takich spotkań!!! ;)

:):):)

o o oł - Mamy stan podgorączkowy:( 37,4 - juz mama Perfecta ma stresa... Ehhh jak ja nie cierpię szczepionek!
Oczywiście noc mam nieprzespaną :) jak zwykle będę czuwać tak profilaktycznie...
ja tez tak zawsze mam, dlatego nigdy sie z nikim nie umawiam na ten dzien ani nie zostawiam zadnych spraw do zalatwienia bo wiem ze dzien wyjety z zyciorysu bedzie
tez nie znosze szczepionek
co do tej MMR to zal mi bedzie troche rozyczki hihihi, ja bardzo milo wspominam ospe i rozyczke
tez najchetniej wzielabym tylko odre i swinke (swinke juz troche mniej przyjemnie wspominam)
musze pogadac z nasza p. Liepe

Ola gratulacje zebolka, pamietam ze kilka dni temu tez wam gratulowalam a tu taka szybka powtorka:)
Kasiek fajnie ze spotkanko udane, oby wiecej

a mnie czeka pracowity przyszly tydzien, same terminy ale ja to uwielbiam, taki wir, ze jak zasypiam to juz pelno mysli w glowie co nastepnego dnia zrobic

dzwonilam tez dzisiaj do swojej poloznej, bardzo sie ucieszyla ze znowu jestem w ciazy, bardzo fajnie nam sie gadalo a teraz gabinet ma zupelnie obok mnie wiec bede sobie na ktg chodzic spacerkiem
i nawet joge dla ciezarowek chce zrobic wiec bomba

serce mi pękło właśnie- Jasia tak bolało że musiałam podać mu czopek. prawie 30 min płakał:( A mnie serce pekało. Na szczęście teraz sytuacja opanowana i się uśmiecha. Jezu oddałabym wszystko by mnie bolało a nie jego:(! Zasrane szczepienia!

Czesc dziewczynki

Chorowitym maleństwom życzymy z dzinksem duuuuuuuużo zdrówka i uśmiechu :-)

A mamusiom duzo siły i pozytywnego myslenia :-)

Postaram sie czesciej bywac na BB co by ne było,ze o was zapomniałam :p

mam do Was pytanie.
Czy Wasze dzieci też mają teraz jakiś taki 'kryzys'? Moja pięknie przesypiała noce, teraz ciągle w nocy popłakuje, i nie ma mowy, żeby nie spała z nami(przynajmniej od połowy nocy). I ciągle ciągnie na ręce( i to tylko moje). Zastanawiam się, czy gdzieś popełniłam błąd, czy to taki urok tego 'wieku'. Boje się, że zostanie za chwilę na 'zawsze' z nami w łóżku, bo jestem w ciąży i nie mogę sobie pozwolić na takie atrakcje na dłuższą metę;).
Będę wdzięczna za odp.

Ola gratki;)
KAsiek :)supe, zazdroszcze spotkanka:)
Perfecta oby minęła ta goraczka:(
Ewela w końcu zajrzałaś....pisz co u Was??
Mucha nie siada a jak długo już tak płacze??Może ją cos boli??Może jej za goraco badz odwrotnie...może nie czuje sie bezpieczna/?

reklama
Witajcie trochę się nie odzywałam bo po ostatnich moich postach miałam wrażenie że nikt oprócz eagle ich nie widział ale dobra niech będzie
u nas wychodzimy na prostą Michał już lepiej został tylko lekki kaszel ale przez chorobę zrobił się strasznie marudny i tylko na rekach by był no chyba że za ręce prowadzony to jeszcze lepiej ale tego staram się jak najmniej no i nocki tragiczne
eagle kochana trzymam kciuki za męża mam nadzieję że okaże się że to nic poważnego
mucha nie siada myślę że to taki wiek że dziecko odkrywa świat na tyle intensywnie że potem nocki też nerwowe
Perfecta mam nadzieję że Jaskiek już lepiej oby nocka spokojna była
Ola gratki obu ząbków
Kasiaj życzę aby Filipek już teraz był tylko zdrowy i byś mogła cieszyć się ze swoim dzieckiem urokami macierzyństwa a nie tylko tą jego gorszą stroną

Do góry