Witajcie!!!
Zdec - przykro mi bardzo,
[*] dla babci
Eagle - kochana trzymajcie się, bądźcie dobrej myśli i proście bozię o pomoc, przytulam Was
Lena - zdrówka dla Gajuni, a Tobie powrotu dobrego humorku życzę
Klementynka i Asencja - śliczne fasolki!!! patrząc na Wasze, obejrzałam Damisia jak taki był... ale się wzruszyłam
Koriander - dziękuje za troskę, dzisiaj to ból przeszedł sam siebie... myślałam że umrę... dobrze że była wieczorkiem teściowa to mi pomogła trochę z małym... bo mąż ma dziś muchy w nosie...
o i kochana, jutro przychodzi do mnie ta dziewczyna co ze mną rodziła, ze swoim synkiem Gracjankiem, młodszym od Damianka o całe 2 godziny
Aisa - fajnie że kupiliście już coś do domku, mnie by to cieszyło jak dziecko
Kajdusia - ten wypadek był okropny... jadąc dziś przez ronda widziałam tylko to i miałam takiego stracha że szok...
Hefi - wiesz co kupiłam sobie? nic
no tylko czapeczkę letnią dla Damisia... miały być też dla małego buty, ale jak mu tylko założyłam na stopki buty to się darł w niebo głosy!!!
KasiaJ. - nie czytaj tych informacji bo zwariujesz!!! ja już sobie darowałam, bo przez internet moje dziecko miało już wiele chorób i to tych najgorszych...
Perfecta - a Ty co dziś porabiasz? znów allegro???
Agast - mam nadzieje że Twoje dziewczynki wróciły do zdrowia
Emalia - Jaś ślicznie się prezentuje w samochodzie na zakupach
a jednak nie jest za mały
a jak z chodzeniem? ma to już pewnie w jednym palcu???
Nie wiem co komu mam jeszcze napisać bo czytałam tylko parę stron i nie zbyt dokładnie... I sorry