reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie
ja tak z doskoku bo nie mam już siły po dzisiejszym dniu
a w najbliższych też mnie raczej nie będzie na BB
mój jest w szpitalu i raczej szybko z niego nie wyjdzie:-(

dziś jak wyszłam z domu ok 9, wpadłam na chwilkę po jakieś rzeczy dla niego ok 15 i wróciłam dopiero przed 18, jestem tak strasznie zmeczona, zdołowana i wogóle beczeć mi sie chce

dziewczyny jak to jest ze jednego dnia żyjemy sobie szczęśliwie a drugiego życie przewraca się o 180 stopni?
A. był wczoraj u lekarza, standardowa wizyta okresowa, okazało się że ma jakieś migotania przedsionków, ekg do du.py itd. zalecenia różnych badań
dziś o 8 był juz u lekarki, prosto z przychodni pojechał do szpitala, ja zadzwoniłam tylko po moich rodziców i po 9 juz tam byłam - miliony badań,ekg, kroplówek, leków przeciwzakrzepowych więc o 14 położyli go na oddział
popołudniu kolejna seria badań w tym echo serca - wstępna diagnoza migotanie przedsionków, problemy z lewą komorą - zastawka się nie domyka czy nie domyka regularnie juz sama nie wiem....
jutro kolejna porcja badań więc pewnie będzie wiadomo coś więcej a ja się tak strasznie boje...:-(

kasiuj. mam nadzieję że chociaż u Was lepsze wieści

Eagle- tulam mocno. Będzie dobrze, musi byc. Powiem Ci ,że mój sąsiad ostatnio miał stwierdzonego raka kości i jak zrobił szereg badan to wyszło ,że jednak nie. Ale życie całej rodziny wywróciło do góry nogami. Więc nie łam się tylko poróbcie badania i to u kilku lekarzy. Jestem z Wami.

Kochane dzięki za troskę...
Eagle trzymaj sie wspólczuje bardzo:(
Co u nas...lekarka zbadała Gaje osłuchowo czysta....mówi, że to infekcja nosowo-gardłowa!!!!Wiec syrop stodal i non stop inhalacje!!!Zobaczymy w piatek do kontroli....Byłam u innej pedoiatry bo mojej nie było...ale wiecie co mi powiedziała, że Gaja dosc spora jest jak na prawie 9 m-cy i była przekonana, że ja karmię piersia;)
Mówi do mnie tak Pani taka szczuplutka może by Gai odstawic mleko troszke ja mowiłam ze sie nie da...a ona do mnie, że nie ze wzgledów zdrowotnych bo dobrze jak lubi sobie zjesc tylko tłumaczyła, ze jak bedzie większa to komórki cos tam ble ble ble że chodziło jej o to, że moze miec tendencje do tycia, a ja jej mówię ze mąż był buła jak był mały a ja kluska tez spora;)Wiec ona aha, myslała ze ja non stop taka chuda:)Ja mówię, że nie tylko teraz taka;)W sumie kilka lat przed ciążą tez byłam chuda!!!Zobaczymy jak dzisiaj Gaja noc przespi tzn ze jest ok!!!!W sumie wczorajsza noc była przespana:)

emalia - jak zabiegi, pomagają?

olavip - śliczna córeczka!

ewelinka
- gratki ząbka:-)

asnecja - ja twojego dziudziusia nie widzę, nie działa mi ten link:-(

kasiu - nie czytaj co w necie jest napisane, bo patrzeć na to co tam piszą, to byśmy wszyscy byli chorzy:no:

Lenka - jak Gajusia?

Agi - a jak Polcia, już lepiej?

Klementinka - śliczna fasoleczka:-) aż łezka się w oku kręci:tak:

koriander - a ty gdzie się podziała:-D:-D pewnie rowerek testujesz:cool2:

aisa - gratuluje zakupu:-)

eagle - kochana przytulam cie mocno:-( wiem jak to jest, jak życie z dnia na dzień zmienia się diametralnie, u nas diagnoza nowotworu spadła jak grom z jasnego nieba, nawet nie chce wspominać tych czasów:no:, ale najważniejsze, ze mąż wyszedł z tego, choć niepewność i strach do końca życia zostanie:-:)-( i u was będzie dobrze!! Trzymam mocno kciuki i zdrowia dla męża!

dzieki za kciuki rozmowa przesunieta na jutro rano wiec trzymajcie dalej.

Kajdusia o wypadku slyszlam w radiu strasznie sie pzrestraszylam ze to moglo byc ktores z naszych maluchow

Kasia jak licytacja ? lepiej sie nie baw w lekarza i nie szukaj diagnozy w necie bo zwariujesz ja sie juz tego oduczylam kazdy opis choroby konczy sie tal samo....
Trzymam kciuki za wizyte daj znac co powiedzieli

BButerflaj zdrowka

Perfekta ciesze sie ze wyniki dobre moze to jednak tylko taka uroda

Emalia jak dajesz z nia rade ?

Olavip super fotki a jaki wystawiony jezorek :))

Asencja az milo tak popatrzyc na usg i powspominac :))

Klemetinka slodki robalek po cichutki Wam zazdrosze ale jak rodzilam eryka to powiedzialam ostatni raz :-D

Madziak idzie wiosna bedzie dobrze glowa do gory

Asia kiedy wyprowadzka ??

Eagle zdrowka dla meza chyba sporo jest takich wad z migotaniem przedsionka wypadaniem platka i zycie sie tak bardzo nie zmienia, napewno trzeba sie bardziej oszczedzac ale bedzie dobrze . KOlezanka tez ma taka wade i tylko czasem nie potrafi sama nad tym zapanowac. Trzymam kciuki za dobre wyniki

Lena ciesze sioe ze Gaja ok

Ja sie tylko przywitam bo cos mnie rozlozylo :wściekła/y: Gardlo boli gil po pachy, jeszcze mi sie teraz Lila zarazi grrr..

gosiagro taki mialam plan zeby pojezdzic ale przelezalam dzis w sumie dzien w lozku..a bylo ponad dwadziescia stopni az maz kolorkow dostal po spacerze..oj przypomnialas mi swoim postem smutne chwile z zeszlego roku zanim sie Majusia urodzila :-( Musimy byc wdzieczni za kazdy przezyty w zdrowiu dzien :tak:
Lena ciesze sie ze Gaja zdrowa, a czym masz inhalowac?

eagle bardzo mocno przytulam, mam nadzieje ze po szczegolowch badaniach jednak okaze sie ze nie jest tak zle :-( Badzcie silni, jestem myslami z wami

Milka trzymam kciuki, czy to wymarzona praca?

Klementinka, Asnecja piekne zdjecia malutkich istotek, milo sobie powspominac, jednak nadal czuje ze na Lili poprzestaniemy :-p

A Perfecte wcielo na tym allegro zupelnie????

Kasiek jak glowa? buziak w czolko :tak:

kasiaj po antybiotyku niestety organizm nawet do 8 miesiecy moze wracac do rownowagi :-( U nas tez waga spadla po chorobie, biedne te nasze maluszki Przestan czytac w necie bo zwariujesz

Kajdusia okropny wypadek
[*].. Ja coraz gorzej widze nasz przyjazd do PL bo niestety bede musiala prowadzic, A. nie ma prawka wiec caly ciezar tej trasy na mnie..a nie czuje sie jakosc szczegolnie gotowa..nie wiem czy czegos nie wymyslimy moze jednak samolot..

olavip sliczna Jagodka, chyba wszystkie Jagodki sliczne sa :-D Powiedz czy to ty pisalas ze tez na antybiotyku jestescie? Jak zdrowko?

reklama
Witajcie!!!

Zdec - przykro mi bardzo,
[*] dla babci :(

Eagle - kochana trzymajcie się, bądźcie dobrej myśli i proście bozię o pomoc, przytulam Was ;)

Lena - zdrówka dla Gajuni, a Tobie powrotu dobrego humorku życzę ;)

Klementynka i Asencja - śliczne fasolki!!! patrząc na Wasze, obejrzałam Damisia jak taki był... ale się wzruszyłam ;)

Koriander
- dziękuje za troskę, dzisiaj to ból przeszedł sam siebie... myślałam że umrę... dobrze że była wieczorkiem teściowa to mi pomogła trochę z małym... bo mąż ma dziś muchy w nosie... :( o i kochana, jutro przychodzi do mnie ta dziewczyna co ze mną rodziła, ze swoim synkiem Gracjankiem, młodszym od Damianka o całe 2 godziny ;)

Aisa - fajnie że kupiliście już coś do domku, mnie by to cieszyło jak dziecko ;)

Kajdusia - ten wypadek był okropny... jadąc dziś przez ronda widziałam tylko to i miałam takiego stracha że szok...

Hefi - wiesz co kupiłam sobie? nic ;) no tylko czapeczkę letnią dla Damisia... miały być też dla małego buty, ale jak mu tylko założyłam na stopki buty to się darł w niebo głosy!!!

KasiaJ. - nie czytaj tych informacji bo zwariujesz!!! ja już sobie darowałam, bo przez internet moje dziecko miało już wiele chorób i to tych najgorszych...

Perfecta - a Ty co dziś porabiasz? znów allegro???

Agast - mam nadzieje że Twoje dziewczynki wróciły do zdrowia

Emalia - Jaś ślicznie się prezentuje w samochodzie na zakupach ;) a jednak nie jest za mały ;) a jak z chodzeniem? ma to już pewnie w jednym palcu???

Nie wiem co komu mam jeszcze napisać bo czytałam tylko parę stron i nie zbyt dokładnie... I sorry :D

Ostatnia edycja:
Do góry