reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Trzymajcie kciuki jutro moj m ma rozmowe o prace

kciuki zaciśnięte!

gosiagro- i co, ciacho, czy nieciacho???:-p
A ja miałam cięzki dzień. Byłam dziś zlożyć kondolencje mojemu profesorowi, bo dwa tygodnie temu zmarła mu żona (również moja ukochana pani profesor- WIELKA pianistka) i się spłakałam... A poza tym cała Bydgoszcz przezywa dziś wypadek jaki był wczoraj w naszym mieście, ja też nie moge przestać myśleć, zglinęła półtoraroczna dziewczynka :-(
[*] To cud, że jest tylko jedna ofiara...Zobaczcie same: YouTube - Wypadek na Rondzie Toruńskim w Bydgoszczy 21.03.2011 Nie mogę przestać o tym mysleć....

ciacho, ciacho:-D i w dodatku z tej samej bajki co ja:-)
straszny ten wypadek:no:

a u nas znów pod górkę, najbliższa przyszłość pod ogromnym znakiem zapytania
napisze później jak się czegoś więcej dowiem

mam nadzieję, że problemy się rozwiążą!

ja o 14 po wyniki filipa jadę..........mam nadzieję, że agronulocytozy nie będzie.......................

trzymam kciuki za pozytywne wyniki!

jak ja się dzisiaj paskudnie czuję :/ mam nadzieję, że mały nie załapie choróbska :/ a tak się cieszyłam że dzisiaj w końcu na dwór wyjdziemy a tu najwyżej mały z tatą wyjdzie :/

zdrówka, ja tez się tak sobie czuje, ale to przez @

GosiaGro - Też Cię nie ma:( I jak tam Twoje speakanie ? :)
Ja wczoraj odebrałam wyniki moczu Jasia (jeszcze raz zrobiłam bo jutro szczepienie ) zdrów jak ryba(tfu tfu) kurcze nie wiem od czego ma czasem te sińcze pod oczkami...
Ja dzisiaj już wracam do życia ale ostatnie dni ciężkie były , zwłaszcza z powodu stresu. Wczoraj się wyryczałam i dzisiaj już troszke lepiej! Piękna pogoda więc na spacer zaraz ruszymy:)

speakanie będzie dzisiaj;-) wczoraj było szprechanie:-)
super, ze wyniki ok:tak: a co to cię za stres kochana złapał?

No dobra już jestem;-)

KasiuJ dziękuje za wiadomośc na GG i za wywoływanie. Dla Ciebie , Eagle i Perfekty wielkie buzi:-) To na prawdę miłe uczucie.

Ja mam totalny brak czasu. W weekend miałam przeprawę ze starym. Od poniedziałku chodzę na zabiegi i mam zdezorganizowany cały dzien. Do tego wczoraj teściowa przyjechała do nas na pare dni robic z nami terapię " małżeńską ":wściekła/y:. Dzisiaj w nocy Jasiem miał swoją pierwszą w życiu gorączkę i noc do bani. Nazczęście już jest dobrze i gorączka nie wróciła. Tyle o mnie.

Zdec- przykro mi kochana
[*]
Kajdusia- masakra, aż mnie serce boli
KasiaJ- trzymam kciuki
Lenuś- jak się macie słoneczko? Nie odzywasz się coś do mnie. Jak moja synowa?

Wszystkim chorującym zdrówka.
Wszystkim jubilatom z ostatnich dni wszystkiego naj naj!!!

A no i jeszcze się pochwalę.
Wczoraj pojawiła nam się pierwsza sztachetka lewa górna. Tak się cieszę!!!

Miłego dzionka kochane moje mamuśki :)

ja na dworcu chyba mieszkam nie w mieszkaniu takie zaległości w sprzątaniu- jeden syf. Do zobaczenia za miesiąc, jezeli się wyrobię.......................................buuuu, chyba poszukam jakiejś gosposi :((((((((((((

Żyrafka - mam namiary na dobra gosposie ;) Ja wczoraj poodkurzałam a dzis przelece mopem. teraz jade po indyczka dla Basi na obiadek. Miłego dnia dla wszystkich a dla chorych Maluszków zdrówka - bo wiosna Wam przeleci koło nosa! :)

witajcie, my po długaśnym spacerku - Jagoda śpi sobie teraz na dworze.
wychodzą jej zęby na dole, ale jak na chwilkę mi buźkę otwarła to wygląda jakby nie tylko dwójki, ale też trójki na dole chciały wyłazić...:szok:

kasiaj - trzymam kciuki za dobre wyniki
eagle - mam nadzieję, że problemy pójdą precz. Trzeba być dobrej myśli cokolwiek by się nie działo
Milka - trzymam kciuki za pozytywną rozmowę!
chorowitkom zdrówka!
pogoda niby ładna, ale wieje jakoś nieprzyjemnie zimno...
coś się stęskniłam za moim chłopem... niby jestem przyzwyczajona że go nie ma często na tydzień ( sob-niedziela wraca i jedzie spowrotem), ale jakoś ten tydzień mi wolno leci:(:confused:

acha a to z niedzieli:)

Załączniki

• 100_3966.jpg
    100_3966.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 40
  • Kopia Kopia 100_4038.jpg
    Kopia Kopia 100_4038.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 39
Słoneczko świeci ale wcale tak ciepło nie jest:no:
A u nas jest trzeci ząbek teraz wiem co było przyczyna nie jedzenia przez ostatnie dwa dni i budzenia nocnego ostatnie dwie noce a pomyśleć że trzy tygodnie temu nie było ani jednego:baffled:
My też musimy się wybrać do kościoła zamówić chrzest na 10 i aż mi się odechciewa bo jak byliśmy Marysi zamawiać to z godzine jakieś litanie nam gadał że mamy tylko ślub cywilny no ale nie możemy przecierz kościelnego bo ja rozwódka i juz miałąm to kazał sie starać o rozwód kościelny no napewno mam na to czas i kase niech sobie sam załątwia
perfecta-co to za stresy głowa do góry:happy2:
eagle-oby wszystko było ok:tak:
kasiajanicka-oby wyniki były w porządku:tak:

reklama
Do góry